Отговори
# 135
 #2gunfire е сега яхнах метлата.Всички свекърви ще отидат под ножа  Sick .обажда се мойта и въпреки,че вече 10000... пъти и казахме ,че сме си поръчали компект за изписване тя заяви ,че и тя е купила. Ама той трбвало да не е с космонавтче,а с одеало(бла-бла)що да е оранжев като бялото е неутрално и класическо.Аз пък вече изригнах  и викам А ЩО ДА НЕ ТИ ГО ПОДАРЯ ТВА БЕБЕ...
Извинявайте ,ама  трябваше да се оплача   bouquet

# 136
Здравейте момичета:)

На мен вчера ми направиха за първи път запис на тоновете с беба - всичко е в норма, тя пак беше застанала главично, дано не се обръща повече, и което е доста успокоително за мен - размерите също са й в норма Simple Smile

За козметиката - препоръчва се да е от една марка, та ако случайно се даде някаква алергична реакция, да може да се спре изцяло, а не да се чудите коя от марките които ползвате е породила реакцията, така поне на мен са ми обяснявали преди години.

А лекцията за храненето - няма такъв лектор, просълзих се от смях Joy Вярно, че като съдържание беше на много ниско ниво, но определено отдавна не се бях смяла толкова. Ако и във Варна е същия лектор, със сигурност добре ще се позабавлявате  Laughing

Аз да се оплача, май се разболявам - за сега са ми заглъхнали ушите и ми е запушен носът, но като цяло се чувствам като парцал. Сега ще звъня на хомеопата ми да казва какво да правя, че ако ме тръшне ще е супер гадно  Confused

Стискам палци на Велизара. fingerscrossed
Нина, и ти остискай още мъничко   thumbsup

# 137
ЛЛББ я не се ядосвай за глупости, жаната едва ли с лош умисъл е купила комплект,като и се дават пари да дава,ти кво се пениш,нали ще си го облечеш както искаш. Те хората също се радват и се чудят как да изразят радостта си, най вероятно е видяла комплектчето ,харесало и е и го е купила,и ние правим така ,въпреки че има нещо бебо му купуваме друго което също ни е харесало. Wink

# 138
Здравейте ,мамчета!Стискам палци на Велизара всичко да е ок thumbsupИскам да попитам по-опитните майчета за съвет!купих си половината козметика на бебка на бюбхен,а останалата ми подариха на клоран,но в аптеката ми казаха,че всичко трябва да е на една марка,защото можело да се отключат алергични реакции smile3506

Аз смятам да взема козметика само Бюбхен, като съм чувала много добри отзиви за крема против подсичане на Бочко и също ще го взема. Пък после ще видим - Бебко дали ще ги хареса или ще сменим марката...  Laughing
Днес ми е последния работен ден и другата седмица ще купувам козметиката, термометри и пеленки !  Laughing

# 139
Крема на Бюбхен за подсичане също не е лош.. аз все още го ползвам за бъдещия батко.. Специално за по-сериозни подсичания обаче ползвам крем приготвен в аптеки "Попова"...
LLBB, дано се поспре свекито след това твое избухване.. няма да те е разбрала, но може да се е стреснала от сериозната ти реакция. Simple Smile   Майките особено в началото си пазим бебетата от всички други хора.. а свекитата са особена категория, и  реакцията ти е съвсем нормална.
А за памперсите - не се притеснявай, ще се научиш в края на първия ден още как се слагат Simple Smile
Ninanb, стискам палци още доста време да стоип далече от родилна зала!
Стискам и аз палци на Велизара, много е рано за нейното бебче още.
Във Варна лекторите обикновено са варненски специалисти.. но ще видим Simple Smile
За Макларън - аз съм супер доволна,, но съм ползвала само летния вариант.. като гледах сайта на Рошко, видях че варианта подходящ за новородено е само 575 лв... ама мъжо нещо не е склонен да инвестира, че имаме количка от баткото - със зимен кош и столче за кола... Ще видим дали ще събера пари от премии за една количка Wink

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 13:58 от Вени

# 140
Eses,така е ама то това е постоянно.понеже племеника само тя го е гледала ,защото майка му няма нерви  и си мисли ,че и с мойто бебе ще е така.и сега постоянно-ама защо сте купили това, а първо не ме питахте мене кое е по-добро.То на нашето  бебе ще му купиме обикновено корито,аз мога да го къпя и там(аз казвам ама ние ще си го къпеме).е да ама ние вече бяхме взели със стойка.Няма значение ,просто ми се натрупа от нея и беше време да го чуе.моят докто и е караше тя си мислеше ,че е шега,ама сега и аз като казах и взе че се извини.
Не се впечатлявайте от моите иизлияния-хормонални са сигурно.  Hug

# 141
  • Ямбол
какво ще кажете за тази статия http://www.dnes.bg/article.php?id=60428

# 142
  • София
Orlina първия ден след секциото обикновено минава в интензивното (поне в Майчин дом е така). През това време си с катетър и там не дават да ползваш превръзки, а само лигнин. Така че, там нуждата от подобни превръзки отпада. От следващия ден спокойно си ставаш, ходиш си до тоалетна и т.н. напълно самостоятелно, така че можеш да си ползваш и обикновени превръзки и лигнин и въобще каквото ти е удобно на теб.

Сасано мойте са през 12-15минути по 20-30секунди! Което си е много.

Това са си сериозни контракции за мен. Може да съм изпуснала някъде из писаното, но звъня ли на док? При положение, че си и за секцио, според мен е време да стягаш багажа. Ако може със някоя системка да те позакрепят още малко.

# 143
Хубаво че не се е прибрала с две.Стават грешки,важното е ,че е поправена бързо.

# 144
Ехооо,мамчетааа,здравейтеее!  Grinning Аз нямах нет няколко дни и сега имам доста да наваксвам с четенето!  Wink
Да честитя и аз рожбата на Итърнати,нека е жива и здрава,умна и послушна за радост на мама и тати!   Grinning

За подсичане и аз като Вени ползвам приготвения крем на "Попова"-много добър! Peace Препоръчвам го на мамите от Варна!
Иначе аз Бюбхен не съм ползвала,имахме някакво шампоанче,но не ми хареса и мъжът ми го изразходи.
Айде,отивам да почета... Grinning

# 145
  • София
Момичета, дръжте се! Още малко остана!
Моите конракции са по-поносими днес! Ако не са болезнени и не са на много често са ок, все пак се подготвяме за раждането. Боже и аз звуча, като доки онзи ден ooooh! Забравих, колко се бях притеснила Laughing
LLBB, Есес е права - остави я да купува жената, ти ще си го облечеш на изписването. И аз съм си купила 2 комплекта за изписване, ама мога ли да трая, като видя хубави бебешки дрешки ooooh!

# 146
здравейте

дано всичко с велизара да мине добре   Praynig

и за малката алекс стискаме палци и  Praynig

аз да се отчета днес бяхме на запис и много мърда сърцето и биеше много бързо та правихме запис 3 пъти накрая кацаха че около 150 на последния първия път стигаха до 180.тледаха на ехограф добре е големичка е и само мърда.иначе иследванията са добри хем 120  само бактерии в урината та стерилна в понеделник.тогава пак сме на запис на тонове и да видиме какво ще решат но не и се иска било рано.ама през ноща мн.ме боля.каза че може и от храната да е и сега никакъв боб леща и др.само артофки ориз и т.н. и сега се прибрахме и лягам да почивам.малко май стана объркано. Embarassed

стискай те ми палци за понеделник всичко да е наред.

приятен петък следобед

# 147
  • София
Eses,така е ама то това е постоянно.понеже племеника само тя го е гледала ,защото майка му няма нерви  и си мисли ,че и с мойто бебе ще е така.и сега постоянно-ама защо сте купили това, а първо не ме питахте мене кое е по-добро.То на нашето  бебе ще му купиме обикновено корито,аз мога да го къпя и там(аз казвам ама ние ще си го къпеме).е да ама ние вече бяхме взели със стойка.Няма значение ,просто ми се натрупа от нея и беше време да го чуе.моят докто и е караше тя си мислеше ,че е шега,ама сега и аз като казах и взе че се извини.
Не се впечатлявайте от моите иизлияния-хормонални са сигурно.  Hug

Е, ама тя доста властна жена! Май наистина има за какво да се ядосваш!

Лилиив, аз май съм пропуснала нещо с твоята бебка newsm78 Да не си и ти с контракции?

# 148
диди  от доста време имам но си пия редовно магнерич и успявам да ги владея е горе долу но тази нощ направо незнам какво беше това и се появи това течение течно та днес ме го иследваха да не са води е не бяха слава богу.

# 149
  • Велико Търново

Sick

Общи условия

Активация на акаунт