Кодове за Ла Редут 16

• 50 880
  • 633
  •   1
Отговори
# 480
Цитат на: kras8204 в вторник, 18 ноември 2008, 23:00
Ето и един код за Дора и Спайдармен,но при мен не работи http://www.babyfrance.com/email/20081118_laredoute/news_babyfrance.html
Грешка! Този работи  39802
При мен работят и двата. В кошницата имам примини над 45 евро и ми дава БД. Пробвайте се дали става и при вас. Дано да съм помогнала на някого  Hug

и при мен работят и двата,но като напиша кода за спайдърмен ми изписва сак-розе, а като въведа за дора -ми изписва блу(син) .нещо обратно Rolling Eyes
много искам на спайдърмен , а не знам кой от двата да пусна??? newsm78
този код, който е по оферта ли или този който ни изписва син при поръчка( а това е на дора)????
малко объркващо
помагайте,нямам голям стаж още с кодовете
 baby_neutral
И при мен е така, аз поръчах с код за спайдърмен  и ми изписа сак-розе. На мен ми трябва Дора, надявам се, че ще дойде . Ако не, то ще сменям, ако някой ще има желание.
аз искам спайдермен така 4е ако дойде дора ще разменим Hug

# 481
# 482
Някой поръчвал ли е тези маратонки. Искам да ги видя в реална снимка, защото ги искам за мен- 39 номер, но да не изглеждат много детски  Mr. Green.

# 483
Сега един проблем забелязвам при мен. За 1 от поръчките ми е взета сумата от Ларедут, а за предишната още не е дръпната   Това случвало ли ви се е или значи, че ще имам проблем с тази поръчка    Притеснявам се най-вече защото тази, за която не са си дръпнали парите ми е втора с кода за полареното сако, но друг размер, да не ми я откажат... затова питам на някой случвало ли му се е да стане така, но по-нататък да няма проблем  newsm78

# 484
  • София
Това е тема за кодове, които дават някакво намаление или подарък, а просто рекламно писмо за намаление няма нужда да се слага тук - или всеки ще го получи или ще го види в сайта.

# 485
  • Бургас
Момичета, вместо подарък пътни чанти, получих прахосмукачката. Във фактурата е отбелязано , че са изпратени сакове. Не знам да не би да са се изчерпали.... Ако им пиша сигурно, ще си я поискат обратно? Аз вече я разопаковах.....А дали ще ми пратят саковете? На някой случвало ли му се е  скоро, объркване на подаръци и какво последва? Всъщност прохусмукачката май не се води подарък...?
Благодаря на включилите се!

# 486
  • София
Не ме бийте, но не видях този код.
37141 - 15 евро отстъпка от 45 и БД ако остатъка във фактурата е над 45 евро.
Намалява и prix mini
Ето и офертата http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d121026eb3053d5b61

# 487
  • Варна
oxana беше получила прахосмукачката без да я поръчва доколкото си спомням. Но дали беше вместо някакъв подарък  newsm78
Мисля, че го беше споделила в тази тема, така че ако искаш се поразрови

а гледам и на предната страница се коментира същото

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 15:29 от milica_g

# 488
  • Sofia
Момичета, вместо подарък пътни чанти, получих прахосмукачката. Във фактурата е отбелязано , че са изпратени сакове. Не знам да не би да са се изчерпали.... Ако им пиша сигурно, ще си я поискат обратно? Аз вече я разопаковах.....А дали ще ми пратят саковете? На някой случвало ли му се е  скоро, объркване на подаръци и какво последва? Всъщност прохусмукачката май не се води подарък...?
Благодаря на включилите се!
Много въпроси задаваш, вземи изчисти къщата.  Grinning
Пий едно кафе и им поблагодари мислено, сакове си купи от пазара.  Mr. Green

# 489
  • Стара Загора
с кода за спайдермен е доста объркващо
Кой е получил раничката да сподели как я намира

Септември месец доста хора я получихме и коментирахме. Раничката е много хубава, но е много малка, а портомонето си е стандартно.

# 490
Не ме бийте, но не видях този код.
37141 - 15 евро отстъпка от 45 и БД ако остатъка във фактурата е над 45 евро.
Намалява и prix mini
Ето и офертата http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d121026eb3053d5b61

Ще те бием Simple SmileИма го на предната страница Simple Smile Тъкмо и аз се бях засилила да го споделя Simple Smile Най-хубавото е,че намалява при мини,защото 31100 ми намалява само ненамалени есен-зимабез при мини,а то такива почти няма или са над 70-80 евро,не са глупави французите Simple Smile
Момичета,мислите ли,че наближават големите намаления?Да се пазим ли за тогава?

# 491
  • София
Кодът за лачената чанта е 64831 - поне аз я получих с него  Peace

Мога ли да помоля за снимка на тази чанта, защото линка от първата страница не ми се отваря  Praynig

# 492
  • под шипковия храст
Момичета, вместо подарък пътни чанти, получих прахосмукачката. Във фактурата е отбелязано , че са изпратени сакове. Не знам да не би да са се изчерпали....
с кай код казваш ти пратиха прахосмукачката?  Mr. Green вместо да им пишеш дай по-добре да ти я осребрим! Mr. Green

а 37141 - 15 евро отстъпка от 45 и БД ако остатъка във фактурата е над 45 евро. - явно е персонален, при мен не действа...
напълнила съм в кошницата домакински потреби на SOLUTION MAISON и не успявам да ги намаля  Rolling Eyes

# 493
Кодът за лачената чанта е 64831 - поне аз я получих с него  Peace

Мога ли да помоля за снимка на тази чанта, защото линка от първата страница не ми се отваря  Praynig

Ето я: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258793&pid=8644918
Хубава е чантата - наживо повече отколкото на снимката. Доста е голяма.

# 494
  • Бургас
Момичета, вместо подарък пътни чанти, получих прахосмукачката. Във фактурата е отбелязано , че са изпратени сакове. Не знам да не би да са се изчерпали....
с кай код казваш ти пратиха прахосмукачката?  Mr. Green вместо да им пишеш дай по-добре да ти я осребрим! Mr. Green

а 37141 - 15 евро отстъпка от 45 и БД ако остатъка във фактурата е над 45 евро. - явно е персонален, при мен не действа...
напълнила съм в кошницата домакински потреби на SOLUTION MAISON и не успявам да ги намаля  Rolling Eyes
22624 е кода, подарък за нови клиенти, който явно вече е прохусмукачка, а не пътни чанти щом има и друг такъв случай. Змейковица   bouquet може да го промениш  на първа страница в следващата тема. Чантите вече са изчерпани  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт