Кодове за Ла Редут 16

• 50 853
  • 633
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, бихте ли ми казали дали мога да намалявам и с кой код вече намалени продукти? 

13099 -50% от НК есен-зима става и за намалени с по-малък процент

# 556
тъкмо за него да питам- не ми действа  Rolling Eyes Преведох го, но не видях от кога е валиден...
мисля, че от 10.12.2008

# 557
работи ли вече кода за дюшека?
Днес го пробвах но  #2gunfire след 3 седмици.Дано да го пуснат най–накрая.

# 558
http://enfant.epreview.pictime.fr/?omniturecode=001RP0467  Вижте какво получих,тряба да разгледам каталога за 2009 и да избера десет продукта,и ще получа код за -15/30.Така ли е или аз така реших Embarassed

Да ,точно така ! Laughing
Аз също получих тази оферта и избрах 10 продукта,да видим дали ще ми пратят код за намаление  Rolling Eyes.
иаз я имам но не ми се отваря каталога,моля ви помогнете ми как става номера?

# 559
  • София
Ето линк към каталога дано стане http://enfant.epreview.pictime.fr/?omniturecode=001RP0467

# 560
момичета днес който и да е код хваща ли ви се?при мен нито един не действа!

# 561
Ето намалението за часните продажби на детски играчки      http://www.laredoute.fr/StaticPage/BlankContentPage.aspx?pagename=galerie4

# 562
момичета днес който и да е код хваща ли ви се?при мен нито един не действа!

При мен си действат

# 563
  • Стара Загора
Mомичета, направих 1 откритие  Blush

Вьпреки, че не ми е пратен лично, успях да гласувам в новия каталог и дори ми даде, че ще получа код за -15/30Е. Сега остава да видим дали наистина ще ми пратят. Единствения проблем е, че от един компютьр може да се гласува само ведньж,  Whistling но и този проблем го разреших.  Wink

# 564
Момичета, бихте ли ми казали дали мога да намалявам и с кой код вече намалени продукти? 

13099 -50% от НК есен-зима става и за намалени с по-малък процент
Благодаря ти! Hug

# 565
  • Пловдив
извинявам се за въпросът, ни четох и неми е ясно кога се получават тези кодове newsm78
При актуализация на сайта ли ... или... Embarassed
Схванах че го получавам на пощата и съответния код има значение друго нищо  Confused
При регистрацията на 2стъпка,ако си отметнала от кои сектори искаш да получаваш кодове,ще получиш.
а как мога да го проверя това и мога ли да дам отметка сега или не
Влизаш в Mon espace client,после  в Je modifie mes coordonnées personnelles .На 2 или 3-та стъпка беше това за офертите,ако греша нека ме поправи някой  Flutter

# 566
Някой може ли да обясни как става самото гласуване,за да се пробвам и аз,моля!

# 567
Влизаш на линка,избираш си артикул,слагаш го в кошницата до като стигнеш 10 и даваш с стъпките на там,после ти искаше данните и готово,поне при мене беше така.

# 568
Влизаш на линка,избираш си артикул,слагаш го в кошницата до като стигнеш 10 и даваш с стъпките на там,после ти искаше данните и готово,поне при мене беше така.

Стигнах до 10 и ме питаше да продължа или "терминер" и аз избрах да продължа,но то ме върна в началото и сега не знам да почвам ли отново да гласувам....

# 569
  • София
Днес пуснах поръчката с 22578 за пътните чанти. Преди време като го вкарвах изписваше и сосиерките (а както знаем неколкократно вместо тях дойде прахосмукачка  Laughing), сега обаче ми изписа само саковете - SAC VOYAGE, цвят-chocolate. Нали това е въпросния комплект пътни чанти?

Иначе с днешната поръчка получих патетата. Кравичките май са по-хубави  Rolling Eyes, но така или иначе кодовете и за двете вече не действат.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 12:49 от desitka*

Общи условия

Активация на акаунт