"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 339
  • 398
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Бомбе, ако още не си се снабдила, виж тук - http://www.kuku-bg.com/products.php?pcatid=70&catid=70&i … amp;currentPage=1 .

# 106
Тва за мен или за чаветата Joy

На дзверо му бях взела от тук, евтинки и хубавки.

# 107
  • София
За теб  Peace , нали ще си в агитката от мажоретки  Joy .

# 108
Дано е здрава по това време, за да не пропусне забавата, както стана миналата година. Tired
Гледай и тая година да го пропуснете Cry Crossing Arms
Тя още ми натяква, че не е отишла тогава, все едно съм виновна. Crossing Arms Не ми стига нейното брецане, ами и ти започна. Mr. Green  Hug Какво да кажа - иска ми се да я заведа, иска ми се да се позабавлява, дано е здрава! Организирам ли нещо такова - все ще се случи нещо... Ето, наскоро исках на парти Уинкс в Русе да я заведа, ама падна, челоса се и не отидохме.
Аз искам да попитам, късно ли ще е в петък да се преведат парите за Велина? Не ми се разкарва до банката, студено ми е и ме мързи, да си кажа правичката. Blush А в петък мъжът ми може да го свърши вместо мен... Blush

# 109
  • София
...
Парите ще се събират до 15 .12 за да имаме ясна бройка за присъстващите и да предвидим подаръци за всяко дете и ще се превеждат по банков път. Ето сметката

Име на банката: Първа инвестиционна банка
BIC:      FINVBGSF
IBAN:   BG50FINV915010BGN0H41T

титуляр на сметката Лили Петрова Лучкова

...

Peace

# 110
Благодаря ти!
Ситния шрифт съм го пропуснала.  Blush

# 111
Дано е здрава по това време, за да не пропусне забавата, както стана миналата година. Tired
Гледай и тая година да го пропуснете Cry Crossing Arms
Тя още ми натяква, че не е отишла тогава, все едно съм виновна. Crossing Arms Не ми стига нейното брецане, ами и ти започна. Mr. Green  Hug Какво да кажа - иска ми се да я заведа, иска ми се да се позабавлява, дано е здрава! Организирам ли нещо такова - все ще се случи нещо... Ето, наскоро исках на парти Уинкс в Русе да я заведа, ама падна, челоса се и не отидохме.
Аз искам да попитам, късно ли ще е в петък да се преведат парите за Велина? Не ми се разкарва до банката, студено ми е и ме мързи, да си кажа правичката. Blush А в петък мъжът ми може да го свърши вместо мен... Blush
Мило, до 15-ти декември е срока.Имаш повече от месец да внесеш парите Heart Eyes
Дано да е здрава и да се видим Hug

# 112
щом не е толкова страшно предпочитам 18.30 - много лесно ме навихте -ей че съм лесна  Mr. Green
като знам кои ще сте там - как да не дойда на вечерното парти
 Hug
а до колко е диското?
до колко продължава купона
сега остава да измисля как точно да платя и къде и съм готова
значи записвам 1 брой диване за 18.30

# 113
  • София
Предполагам, че до 20-20.20ч ще приключи. Всичко зависи кога ще се изнервят децата  Mr. Green .

# 114
  • София
Колибри и ДесиХ ,дайде на лични имена и възраст на децата, както и вашите имена, моля  Peace

# 115
страхотни идеи за костюми!

тамън до 18.30 барем се наспси детето - тя спи точно следобяд и от 16ч ако дойдем няма да спи и ще е киселяк.

# 116
Вече почти година мина, откакто за първи път разгледах форума. За съжаление не съм от най-големите писателки тук, но изчитам почти всичко. Искам да попитам, тъй като визуално не познавам никого (а виждам, че повечето се познавате) мога ли и аз да доведа моята кукла, като предпочитам да е за вечерното парти. Записах си сметката и до 15.12 мога да преведа паричките. Няма да бързам, защото имам 1, 2 дружки с мишоци, които ще искат да се включат, ако е възможно. И не разбрах имената на децата и нашите ма коя ЛП трябва да изпратя? Предварително благодаря за отговора.

# 117
  • София
До колкото разбрах,пишеш на лични на bifana Wink

# 118
До колкото разбрах,пишеш на лични на bifana Wink
мерси

# 119
  • София
Пишеш на лични на мен или на доня Коприва, твоето име, името на детето и възрастта му. Всички са добре дошли, не само майки от форума. А колкото до познанствата, не се познаваме всички лично, някои се знаем само като никове, но пишем редовно и се засичаме тук- там. Пък и на карнавала се запознаваме. Мене лично никой не може да подмине, защото посрещам на вратата  децата  bowuu . Както и доня Коприва никой няма да подмине, оради размера и в момента  Whistling .

Общи условия

Активация на акаунт