"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 343
  • 398
  •   1
Отговори
# 90
  • в моя свят на мир и любов
Ако детето ми позволи да му ползвам нещата, ще се появя с умопомрачителна оранжева шапка и котешки /м-р-р-р, тип плейбой/ опашка и герданче. Обещавам за кан-кана активно да се включа, гледайки отстрани и захласвайки се от смях Laughing

Мен ме тревожи въпросът за паркирането, защото обикновено няма места пък ще съм сама с децата, ще помогнете ли с инфо за района.

# 91
  • София
Ще дойдем със синът ми за тържеството от 16.00 часа, гласувах.
Доня Коприва, писах ти на лични.

# 92
Велина, 5.5 г. за 18.30.
Дано е здрава по това време, за да не пропусне забавата, както стана миналата година. Tired
Гледай и тая година да го пропуснете Cry Crossing Arms

Пък и доста ще закъснеем с връщането, щото ще дойдем от другия край на Софето...

Това за кан-кана сериозно ли е? Щото аз най-много да си оплета краката.... Joy

Доколкото разбрах е някъде в Люлин. И на мен ми се пада другия край.Аз идвам от Симеоново ooooh!

А това за кан-кана.................... Joy

# 93
  • София
Ами за паркирането...аз имам спомен, че сме ходили в района и нямаше проблем. между блотковете все ще се намери местенце.
Но пък тогава нямаше нещо специално.
Предполагам в този ден ще се изсипе сума народ...  newsm78

# 94
  • София
Да запиша и нас за коледния маскарад - за партито от 16 ч., Борис на 1 г. 6 м.

# 95
Много важно за тези, които плащат по банков път!!!

Моля ви пишете на "основание за плащане" името на детето за което плащате, както и собственото си име.
Незнам поради каква причина, но не ми изписва името титуляр на сметката от която идват парите, миналата година не беше така. Може би ПИБ са променили нещо защото има много промени във виртуалния им клон, незнам, ще се опитам да разбера.
Ако не пишете имената на "основание за плащане" аз няма как да разбера за кое дете са съответните пари, а не мисля че е удачно да изтипосвам сметките, които виждам тук в темата за да си ги разпознавате

Благодаря предварително!

# 96
  • София
Аз на моя превод не писах име  Embarassed За Дуци писах - "Дуци и Петър" Simple Smile
Моя превод е малко преди техния. Преди малко получих мейл от ПИБ, че са получени.

# 97
  • София
И ние да се запишем, за 16 часа, Симона - 3год.

# 98
Записвам двамата юнаци за 18.30 часа.

# 99
един младеж за 18,30

# 100
Ще дойдем и ние,не стм видяла темата.Утре,ако ми остана време,ще пусна парички.Ние ще сме за 18.30.

# 101
  • София
Лили, аз на основание за плащане написах Маскарад Стела, Маргарита и Иван, става ли така? newsm78

# 102
Искам да запиша Ели, но се чудя за колко часа...
и аз като Дуци се чудя и мая...
хем ми се струва вече голяма за малкото парти от 16ч, хем като я знам как в детските клубове се гипсира и не ще да участва изобщо в общите игри и все си прави алтернативни забави - та се чудя изобщо дали ще се включи в тези общи надпревари...
Освен да загрее предварително някак  Mr. Green.
А ако я запиша на двете подред, че да загрее на първото и се разиграе на второто - то ще се наложи 2 пъти дядо Коледа да има - не е лошо де... ама подаръците не са ли еднакви?
И после дискотеката до колко часа е?
Я разкажете как мина миналата година? Какви са състезанията ? Просто я знам  -голяма е отворка, вкъщи, но в големи тълпи от хора става срамежлива... сигурно щото като типичен лъв все иска да е номер 1... а в тълпите от хора не винаги се получава... и почва да се цупондри  Crossing Arms хм

Дайте акъл че да знам къде да я запиша. Иначе ще я маскираме естествено някак си. И без това имаме празник на семесйството - годишнина от сватба точно на този ден - така че ще разнообразим добре  Hug и най вече плода на нашта любов би трябвало да е щастлив от забавата  Flutter

# 103
  • София
Колибри - 18:30 Simple Smile
Ами елементарни са тези състезания. Помня, че украсяваха елхички. Дете без подарък и награда не остава Simple Smile
Ще навия и Дуци да дойде и от 18:30.

# 104
Колибри - 18:30 Simple Smile
Ами елементарни са тези състезания. Помня, че украсяваха елхички. Дете без подарък и награда не остава Simple Smile
Ще навия и Дуци да дойде и от 18:30.
Да, и нижеха пуканки, пееха кой каквото си иска, или декламираха стихчета( който искаше де).

И Иван е малък и свенлив, и не говори, и ......., но го записах при големите, защото знам че ще му е по-интересно.

Ей я са па и Колибри Crossing ArmsМа кат ви запукам и двете с Дуци Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт