"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 352
  • 398
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Извинете моля,
Може ли да се включим в групата на големите с дете на 5 и дребосък на 2,6 години. И двете ще бъдат маскирани.

И да ме информирате ще има ли момченца, за да има кого да върти на малкия си пръст голямата ми принцеса. Grinning

Може ли да оставя бележка в градината на децата за благотворителния бал?

Ще има момченца, но и зли момчешки майки  Mr. Green
Разбира се, че може да оставиш блежка в детската градина, колкото повече се съберем, толкова по- добре.
В декемврийския брой на инфогайд ще излезе съобщение за карнавала.

Цомбе, страшна идея. Аз пък ще се маскирам  Mr. Green, т.е. ще съм снощна  Party

# 76
Ей, маймуни такива, обмислям вариант и на двете партита да останем, щом ще са толкова различни. Без това горкото ми дете все у дома си седи, съботно неделно не мога да наваксам със забавления. Но ще помисля още малко Laughing

И да ме информирате ще има ли момченца, за да има кого да върти на малкия си пръст голямата ми принцеса. Grinning
Joy

# 77
  • София
Момичета, пак ви моля, пишете на лични на мен или на копривака, имената и възрастта на децата. Важно е, тъй като книжките които подарява дядо Коледа са съобразени с възрастта им.

# 78
Спящата красавица , добавих те!

Извинете моля,
Може ли да се включим в групата на големите с дете на 5 и дребосък на 2,6 години. И двете ще бъдат маскирани.

Може ли да оставя бележка в градината на децата за благотворителния бал?

А аз да се маскирам ли, или така натурално?

Може, само ми пусни повече инфо за теб и децата за да ви добавя в спиисъка  Peace

Идеята за бележка в градината е добра, а за маскирането на майките...стига да ви е кеф Laughing
аз лично бих се маскирала, но в момента това не ми е нужно, така съм се отопчила, че "мене маска ми не требе" hahaha

# 79
  • София
Хм, това е идея, ще помоля Джони да говори с учителката на Дияна и да оставим някакъв флайер в класната стая.

# 80
Галя - 7 години.
Ще пусна идеята на мамите от нашия клас.

# 81
  • София
Ей, маймуни такива, обмислям вариант и на двете партита да останем, щом ще са толкова различни. Без това горкото ми дете все у дома си седи, съботно неделно не мога да наваксам със забавления. Но ще помисля още малко Laughing
И аз взех да се замислям за този вариант  newsm78

# 82
Привет,момичета. Hug

Много хубава идея.   bouquet
Ние с Боби мисля да дойдем от 16ч.само да сме здрави.  Praynig

# 83
  • София
Тъй, Лилянка да ни добави в списъка за 18.30 - платих за Стела и двата броя чавета на Цомбети - Маргарита и Иван bowuu

# 84
  • София
Записвам се да следя и да обмиля варианта кога и как да дойдем Simple Smile

# 85
  • София
Записвам Ивчо на 4.5 за 18.30, и артистичната му майка  Mr. Green за танците (без пеене,да не изгоним детската аудитория). Лилянчо след четвъртък (стискай палци да ни изпишат дотогава) ще мина да ти дам пари

# 86
  • София
Може пък всички майки един кан кан да  друснем заедно  Rolling Eyes . Еми, стискам палци.

# 87
Тъй, Лилянка да ни добави в списъка за 18.30 - платих за Стела и двата броя чавета на Цомбети - Маргарита и Иван bowuu
ЗА което ще получите един мляс Heart Eyes
Блъдъръ  bouquet

Може пък всички майки един кан кан да  друснем заедно  Rolling Eyes . Еми, стискам палци.
Бе дали ще е кан-кан или нещо друго, важното е да друснем нещо.Може да поседнем и на дядо Коледовото коленце Mr. Green

Емчо Heart Eyes Hug

# 88
Велина, 5.5 г. за 18.30.
Дано е здрава по това време, за да не пропусне забавата, както стана миналата година. Tired

# 89
  • София
И ние сме тук!Гласувах!
Алекс на 3 години от 16,00.
Май за другото сме малки още newsm78
Пък и доста ще закъснеем с връщането, щото ще дойдем от другия край на Софето...

Това за кан-кана сериозно ли е? Щото аз най-много да си оплета краката.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт