"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 132
  • 398
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте, коледни вълшебници Simple Smile

Чак сега виждам темата и бързам да питам - късно ли е да се запишем с моята госпожица за коледния маскарад? Ени е на 2.5 г. и искам да дойдем от 16.00 часа.

И още нещо - не разбрах мястото за празника какво е - детско клубче или?

# 256
  • София
Не е късно още. Карнавалът ще се проведе в Люлин и по- точно в културния дом. Не е клуб, а куклен театър с място за щуреене.

# 257
  • София
Не е късно още. Карнавалът ще се проведе в Люлин и по- точно в културния дом. Не е клуб, а куклен театър с място за щуреене.

Аха, значи ще има много място за игри на дребните, супер Simple Smile

# 258
Внесох парите днес към 18 часа. Казвам се Венета Стоянова Топалова. Малкият се казва Росен Иванов Топалов, на 2 год.и 7 месеца, записваме се за 16 часа.

# 259
  • София
Момичета, понеже освен веселбата за нашите деца, казузата е и благотворителна, искам да кажа, че всяка една от вас, която има желание някой път да дойде с нас при дечицата в двата дома или да получи повече информация точно какво и как правим за тях е добре дошла. Можете да ми пишете на ЛС или да пишете в темата, към която Лили е дала линк в първия пост Simple Smile
Декември е месецът, в който всички се сещат за тези деца и понякога вместо да се изпишат вежди, се избождат очи, а после -когато суматохата около празниците отмине, тези деца пак са в социален и емоционален вакуум, в техните "детски" домове. Ние се стремим да ги посещаваме минимум два пъти в месеца, занимаваме се с тях, решаваме конкретни техни нужди- подсртигваме ги, осигуряваме им посещения на куклени театри, цирк, зоопарк, музеи.
Най-важното обаче е регулярния им контакт с хора,различни от възпитателките, които виждат всеки ден.
Затова, ако имате желание- елате с нас и дарете един по-различен ден на дете, лишено от всичко...

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

(п.с. сори за офф-топика и дългия пост)

# 260
Само децата, родителите не плащат.
ок, днес ще се постарая да внеса 20 лв, ако успея да долазя от тоя потоп

# 261
  • София
Малиииии, как ми се погъделичка егУто  Blush

Тео, Биф, Цомбиня и тумбачеста Лилитка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,
за първи път ще идвам и много ми е .... кеф!!! Hug Hug Hug

Кристина Калина е родена на 29.09.2007,
ще дойдем с мамка ѝ  Wink има ли нужда от други данни?!
А аз, ако дам още парички - на мен ще ми купите ли дъФчичка  Praynig
и да ме снимате с дядо Коледа пък  Flutter

# 262
  • София
Само да споделя, че има вероятност с дизастъра да не дойдем, поради непредвидени обстоятелства. Но ще се опитам, най-малко заради детето Confused

# 263
Emi, аз бих искала да се включа в ежемесечните ви посещения в дома. 5 години работих във фондация със социална насоченост, но откак съм по майчнство доста се отдалечих. мисля, че вече е време пак да се завърна към каузата...

за 21-ви - навярно ще дойдем с 2те маймуни, но ще потвърдя довечера дали благоверният е ок да съдейства с присъствие и вардене на деца. което значи, че ще преведем парите най-рано в понеделник, защото е-банкирането става от лаптопа в кантората му. понеделник не е късно, надявам се.

# 264
маик, ей толкова  Mr. Green се радвам, че ще се появиш на празненството с двете филковчета  Hug

# 265
Само да споделя, че има вероятност с дизастъра да не дойдем, поради непредвидени обстоятелства. Но ще се опитам, най-малко заради детето Confused

Случило ли се е нещо?

# 266

Случило ли се е нещо?
И аз я питах..........ама нищо не казва Crossing Arms

# 267
Милейди - сигурна ли си, че по собствена воля си турнала и 2-та емотикона?  Joy

Добре. Гарганела няма да бъде с дЕдо си. Не мога да пропусна.

# 268
Знаток, съвсем без ничия зла намеса  Wink Трябваше ми много доволно ухилена емотка, а не ми се търси друга дето да е точно както подобава (то  се схваща смисъла), пък таз с прегръдката е изблик на неподправена лИбоф по адрес на потребителката, що?  Grinning

# 269
  • Plovdiv
Може ли да запиша и моята принцеса, тя е на 4, така че може би този път ще бъде в грепата на големите. Ще запиша сметката, но евентуално в понеделник ще преведа парите, нали няма да е късно.

Общи условия

Активация на акаунт