"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 092
  • 398
  •   1
Отговори
# 360
Нали Дамаянти ще снима Crazy

# 361
Изцяло разчитам на вас за снимки на Гарганела с дядовците Коледа и Кольо  Laughing
И с децата. И ..... постнати тук.

# 362
  • София
И ние ще си носим фотото да не останем без снимки  Crossing Arms

# 363
Хубаво, носете, после ще ми пращате  Mr. Green

# 364
Нали Дамаянти ще снима Crazy
Мдааам, и Дамаянти и аз, ама от 16 часа, а jj пита за 18 часа май?  Hug

# 365
Доня Коприва,  и аз много съжалявам, че няма да успеем да се видим с теб, но е разбираемо в състоянието ти. Важното е всичко да е наред, за което съм сигурна и стискам палци!
Искам да питам колко по-рано трябва да сме там - към 16 без 15 ли, защото го дават доста студено и да не се наложи да се чака навън. А ако евентуално не успее да стане от следобеден сън навреме възможно ли е да дойдем след преставлението само за връчване на подаръка от дядо Коледа, примерно към 17, 17 и нещо? Другият ми въпрос е към тези, които са посещавали постановки там - дали в залата е много топло или е за по-плътни дрехи?
А и ако има такива като мен, които не се познават лично с останалите, как ще се "легитимираме" при влизане - с имената и номера на детето по списъка от страничка 1 ли?
Благодаря предварително за отговорите на тъпите ми въпроси. Embarassed
Ето как евентуално ще изглежда моята червена шапчица, ако успея да я накарам да я носи newsm78
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311170&pid=9423462

# 366
Леле, Правде, аз още не съм видяла снимките ти от погачата на Тити Laughing

# 367
MianaNia , мисля, че  към 16 без 15 ще е добре, за да има време да влезете, да се настаните, да преминат пъроначалните детски вълнения и да започне представлението навреме. После има и добър дядо подаръци да раздава, а това също си е време...

Рада ще посреща всички на входа и ще ви отмята по списъка от първа страница

Иначе представлението е 40-45 мин. и след това са подаръците. Тоест ако има някакъв проблем със ставането на децата от сън и решите да дойдете само за дядо Коледа, предполагам, че към 17.00 часа ще е добре.

За температурата в залата нищо не мога да кажа, нека някой друг да се изкаже.

...а малката Червена шапчица е много сладка Heart Eyes
за тържеството само една усмивчица и липсва Grinning

# 368
джей джей, знаточе, сигурна съм, че и в 18.30 ще има фотоапарати, винаги има!

# 369
  • София
Момичета, много ми е криво, но има голяма вероятност и ние да не успеем да дойдем  Sad Малката е със сополи и не е особено в кондиция, а не знам утре как ще е  Confused Има ли вероятност по принцип подаръчето, което е предвидено за Лори да го вземе Колибри и тя да ни го донесе? Поне така ще й намаля разочарованието ако не присъстваме - ще знае, че дядо Коледа не я е забравил, защото го чакаше с голямо нетърпение празненството  Confused 

# 370
Разбира се!
Ако ви няма Рада ще даде вашият подарък на Колибри, нека само Колибри да я подсети Peace

# 371
Лили, Рада, заслужавате  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 372
Залата не е много топла, но не е някакъв кучешки студ - леко хладно като в театър или кафене, но предполагам, че при толкова беснеещи деца ще стане доста топличко Simple Smile

# 373
  • София
Ку-ку , чакаме с нетърпение.Ние за първи път ще присъстваме на такова голямо детско парти  Crazy Shocked и аз съм леко стресирана  Crazy  Laughing Joy
Аз ще остана за 18:30 да ви пощракам  Wink , но все пак, както всички знаете - не съм профи  Embarassed - така, че не очаквайте чудеса  Blush

# 374
  • София
но все пак, както всички знаете - не съм профи  Embarassed - така, че не очаквайте чудеса  Blush

Айде да не скромничиш, всички знаем на какво си способна Heart Eyes Довечера ще те намачкам и нацелувам, извинете за спама, ама не се сдържах Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт