"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 157
  • 398
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз пък днес гледах костюм на Зоро и Маро е навит,стига да го има другия път като отида,ще го взема.Липсва само шапката,но не ми пука,нали има маска Mr. Green

Добре,че не е претенциозен,че като ви чета сега се чудя какво щях да правя на ваше място newsm78

# 211
МолА, молА, той е силата на дракона. Горко ми, костУмче ще шия  Rolling Eyes.

Абе на езика ми беше, даже Дракон написах, ама после се зачудих каква беше последната му мания. Laughing Ми то с такава послушна и изпълнителна майка, ехеййй, и аз щях да развихря фантазията си, като има кой да ми ходи по акъла. hahaha

Ако се облечем в розово с надписи Уинкс води ли се маскировка?

Знаток, за щерката разбрах, ама и ти ли ще си в розово с надпис? Аз мислех поне на тоя маскарад да пропусна маскирането, моето де. Laughing

# 212
  • София
Аз имам едно въпросче...татковци могат ли да идват,че моя трябва да ме докара,а и трябва да сме с малкия?В този културен център,има ли заведение,че с една бира поне да го съблазня? Mr. Green Mr. Green

# 213
Аз имам едно въпросче...татковци могат ли да идват,че моя трябва да ме докара,а и трябва да сме с малкия?В този културен център,има ли заведение,че с една бира поне да го съблазня? Mr. Green Mr. Green
Даже е препоръчително да сте с татковци Mr. Green

# 214
  • София
Е, все пак е културен център. Но, наблизо има заведение с хубава бира, мисля, че " Дон Картоф" се казва, но може и да греша. По принцип няма проблем таткото да е на тържеството, стига на  бебето да не е скучно.

# 215
татковците обикновено седят и гледат умно, или се правят, че нямат общо с останалите.

# 216
  • София
Само искам да кажа, че Дамаянти ще снима  smile3509, така че ще имаме много и хубави снимки  newsm44.

# 217
  • София
Значи,трябва да изглеждаме мнооооого добре Flutter

# 218
  • София
Което, за теб е голяяяяяяяяяяям проблем  Twisted Evil.

# 219
  • София
ООооо, щом Дамянти ще снима
трябва да ида на фризьор! Mr. Green Обаче, аз не я познавам де факто, а само от тук, та може и да ме щракне без да видя.....и после... hahaha

# 220
Само искам да кажа, че Дамаянти ще снима  smile3509, така че ще имаме много и хубави снимки  newsm44.
Crazy Crazy Party Party Flutter

# 221
Муци, нямаш нужда от фризиор, Дамаянти всичко което снима го изкарва страхотно Simple Smile

# 222
  • София
С малко фотошоп нещата се оправят Joy Joy,поне моите снимки Joy  Joy

# 223
  • Earth

А кой е Дамаянти ?  newsm78 Embarassed

# 224
  • София
Коя е Дамаянти-една супер готина мама,която се занимава с фото Laughing

Общи условия

Активация на акаунт