"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 117
  • 398
  •   1
Отговори
# 315
Ooooooo, я си глей работата! Crossing Arms

Подписа ми, над подписа тоя, ми го знаете, да не ходя сега да го търся, ако не, Вие Нерегистрираните, вижте предишното ми мнение! Hug

# 316
Здравейте, за тържеството което е организирано за по-големите дечица от 18.30 часа има ли все още свобони  места?

# 317
Здравейте, за тържеството което е организирано за по-големите дечица от 18.30 часа има ли все още свобони  места?

Не, съжалявам, местата са изчерпани.

Весели празници!!! Peace

# 318
Здравейте,
Записала съм се на 12 страница с желание да дойдем, но не съм превела парите засега, а гледам, че ни няма в списъка.  Confused Лично съобщение ли е трябвало да пратя на някого?  Thinking
Не съм следила темата редовно и явно съм изпуснала тази подробност и ето сега резултата - чета, че нямало места вече.   Sad
Така ли е наистина?

# 319
Записванията ставаха на лични с подробности и имена на децата, както и тяхната възраст, а не в темата, написала съм го в първия си постинг, на първа страница, там където са описани и всички останали подробности.
Съжалявам, че не си го прочела Peace

Местата се изчерпаха.

Тази седмица събираме последни пари от неплатилите до момента, а Рада в края на седмицата ще ходи за подаръците, които добрия дядо ще подарява  Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 11:56 от доня КОПРИВА

# 320
В сряда сутринта ще преведа парите.Днес ходих,но имаше много хора.В сряда водя Калина по-рано на градина заради изкуствата и от там съм право в банката.Хайде до неделя миличкииии!!!!! Grinning

# 321
Леле, четох само 1-а страница и преведох пари, а сега идвам тук и виждам "местата се изчерпаха" Sad Моля, някой да ми каже нещо утешително!

# 322
Леле, четох само 1-а страница и преведох пари, а сега идвам тук и виждам "местата се изчерпаха" Sad Моля, някой да ми каже нещо утешително!

Иска ми се, но не бих могла, местата наистин се изчерпахаа.
Ще ти върнем парите обратно.
Надявам се да не сърдиш Peace

# 323
  • София
Знам, че изпуснахме срока, но ако някой се откаже-пишете едно ЛС, много бихме искали да отидем.
Хубав празник на всички!

# 324
За сърдене и дума не може да става - знам, че четох само 1-а стр. Sad Но наистина реших, че е добре да ги запиша, след като пусна паричките...

# 325
За сърдене и дума не може да става - знам, че четох само 1-а стр. Sad Но наистина реших, че е добре да ги запиша, след като пусна паричките...

# 326
Никакви шансове ли нямаме за още една дата  Rolling Eyes
С оглед на толкова много желаещи в последния момент.
И ако се уреди, дали ще успеем да напълним пак цяла зала  Rolling Eyes

Поръчахме си маски. Т.е. един маскировъчен костюм за мен (14.12.) и за Галя (21.12.)  Laughing

# 327
Знаток,от къде поръча костюмите?

# 328
  • София
За съжаление втора дата, вече е твърде късно да се търси. Освен това, нямаме нито физическата, нито психическата възможност за организиране на още едно парти. Наистина, не очаквах да се съберат толкова желаещи. Черпейки от опита на отминалите години, за другата година, живот и здраве ще имаме грижата да съберем всички желаещи. Надявам се да няма сърдити   bouquet.

# 329
ми то се очакваше да има наплив в последните дни  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт