"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 120
  • 398
  •   1
Отговори
# 300
Нашият тати също ще дежури с количката и бебо извън залата, а аз ще гледам Косе Босе  (няма пък все той да гледа представленията)  Crossing Arms
Абе и аз си го мислех, но ако е студено newsm78
Май ще ги пусна двамата да се оправят, аз ще си кърмя на воля и на топло Mr. Green

# 301
  • Earth
Мога ли да запиша една прекрасна мама , която няма регистрация в сайта и нейното сладко момиченце. Мамата се казва Калина, а момиченцето Александра. Тя е на 1.4 год. За 16.00 часа

Аз в понеделник ще преведа паричките от моята сметка !

# 302
Мога ли да запиша една прекрасна мама , която няма регистрация в сайта и нейното сладко момиченце. Мамата се казва Калина, а момиченцето Александра. Тя е на 1.4 год. За 16.00 часа

Аз в понеделник ще преведа паричките от моята сметка !

Анета, съжалявам, но няма повече места, приключихме със записванията Peace

# 303
  • Earth
ооооо много съжалявам  Hug

# 304
Пък нашият татко и бебето хич и няма да идват  Peace Празненството е за децата   Peace
Е, и ние ще намажем с някоя и друга приятна форумска срещичка  Mr. Green Party

# 305
  • София
Пък нашият татко и бебето хич и няма да идват  Peace Празненството е за децата   Peace
Е, и ние ще намажем с някоя и друга приятна форумска срещичка  Mr. Green Party

То и аз  така го бях замислила, ама ще има бебета-приятелчета та да се видят и те преди и след тържеството   Wink  А тъжната истина е, че използвам мъжа за шофьор

Два часа ли е тържеството? Т.е първото като почне в 16 до 18 ли трябва да е свършило?

# 306
да, би трябвало до 18.00 часа да свърши за да се подготвят и бате Влади и Рада за 18.30 часа за по-големите

# 307
Да де, мене не ме броиш за човек, само бате Влади и Рада! Crossing Arms

# 308

оххх Теофилийо Joy Joy Joy
ти какво сега специална покана ли искаш??? Laughing
Разбери се с Рада първо кога точно ще и трябваш и тогава се бутай между шамарите Mr. Green Heart Eyes

# 309

оххх Теофилийо Joy Joy Joy
ти какво сега специална покана ли искаш??? Laughing
Разбери се с Рада първо кога точно ще и трябваш и тогава се бутай между шамарите Mr. Green Heart Eyes

Охо, така значи, аз дали искам специална покана, А, А?! Не само, че искам, ами и дЛИбоко съм обидена и огорчена от липсата на персонално внимание към моята особа!

А ти изобщо си над тия неща, специалните покани имам предвид. Mr. Green hahaha

За нерeгистрираните! Grinning Не забравяй да кликнеш тук!  newsm80  Hands Thumbsup
http://www.bgpetition.com/roditeli-na-deca-s-uvregdania-ot-ciala … lgaria/index.html

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 17:33 от teo7777

# 310
  • София
Ха, здравейте. Лепсвах един уикенд и що да видя? Не смятам да коментирам изказването по- долу, защото най- мразя да обръщам внимание на неподготвени изказвания. Естествено, че винаги има недоволни, но е по- добре тези недоволните изобщо и да не присъстват, че после не ми се мисли какви коментари ще има. Надявам се другата година дол да организира събитието, дано намери по- голяма зала, за да побере всички желаещи да присъстват.

# 311
Момичета, благодаря ви за чудесата, които правите, за да има забавления за децата ни!
 Hug

# 312
Важно!!!

Получих пари за това детенце преди няколко дена. Не фигурира в списъците ни.
Моля майката, която се разпознае да ми пише на лични

АЛЕКСАНДЪР НЕЙКОВ 1,5Г.
Кореспондент: Лора Йорданова Станоева - Нейкова

# 313
Бифанче, не ме взимате вие насериозно и това си е! Разправям ви аз, че много ви порасна работата, а вие, за смях и закачки си мислите.

Догодина зала 1 на НДК и окръжните градове, това е истината. Отсега си набелязвайте оправни булки тук, за помощници и представителки по региони! Grinning

За нерeгистрираните! Grinning Не забравяй да кликнеш тук!  newsm80  Hands Thumbsup
http://www.bgpetition.com/roditeli-na-deca-s-uvregdania-ot-ciala … lgaria/index.html

# 314
....Отсега си набелязвайте оправни булки тук, за помощници и представителки по региони! Grinning

Раде, Теофилия ни се натиска Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт