"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 131
  • 398
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Най-важното е , че ще порасне и на едни сладкишчета, които си нямат никого!!  Hug Hug
Понеже така или иначе тук четат много мами- имаме конкретна необходимост от намирането и подсигуряване поне за няколко месеца на логопед, който ще е съгласен (с/у заплащане, разбира се) да работи с децата в Дом 7- намира се на бул.Борис 3. Моля , ако някой има идеи по темата , да пише в темата от подписа ми или на ЛС.
Друг ресурс, който постоянно използваме Simple Smile е мами с умения да подстригват Simple Smile
Там ангажиментът е веднъж на два месеца, средно.
Пак напомням, че всеки е добре дошъл с нас да види колко полезен може да бъде, дарявайки малко ласки и внимание на тези деца Simple Smile   bouquet

# 286
Моля ви, пишете на основанието за плащане имена на дете или никове или нещо, по което да ви разпознаем...
Днес имам 2 превода и незнам за кои деца са...Ще изчакам Рада да се прибере за да ги обсъдя с нея първо, дано на нея тези имена и говорят повече и ако не се разбере ще ги пусна в темата да се разпознаят(нещо, което предпочитам да не правя, но ще съм принудена)

# 287
Момичета, тъй като изпълнихме капацитета на залата, повече деца за карнавала няма да записваме. Всички, които са писали на лични на мен или на донята и са в списъка - остават. Ще замоля само тези, които по една или друга причина се отказват от участие, да ни пишат, отново на лични, за да знаем. Ако има отказали се деца, бройката ще бъде запълнена от други дечица, чийто майки са писали в темата.
Явно, за следващия карнавал ще наемаме зала 1 на НДК  Wink.

Радвам се,че успяхме  да се класираме с мойта девойка! Grinning Бифанке- Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 288
  • Все на втория етаж
Аз гласувах, с първа опция- едно дете от 16 часа.
Сестра ми си имала други планове и успя да ми го каже след 2 седмици мислене... Close

Ще пиша като мъжа ми преведе парите. Peace

# 289
  • София
Emi, ние ще си водим нашия татко с нас, така че няма да е единствения петел сред всички кокошки Simple SmileSimple Smile

# 290
  • София
А, и моя мъж ще дойде. Да носи Алекс в кенгуру Simple Smile

# 291
  • София
Все пак искам да помоля, ако имате възможност, да оставите татковците в къщи, защото залата ще се пръсне. Все пак трябва да има място за децата  Peace.

# 292
Неприятно ми е, но ние няма да дойдем .
Една от причините е че за една такава благородна инициатива беше нужна по-добра организация- не може желаещите да са повече от "капацитета на залата"
Все пак желая ви весело празнуване  Wink

# 293
Нашият дядо (или дядо и аз) ще изчака навън. Може и други родители на "дърти"  деца да ни правят компания  Wink

# 294
Неприятно ми е, но ние няма да дойдем .
Една от причините е че за една такава благородна инициатива беше нужна по-добра организация- не може желаещите да са повече от "капацитета на залата"
Все пак желая ви весело празнуване  Wink

Ти така или иначе не си се записала до момента, а записването тече от 1 месец, нормално е да свършат местата.

Колкото до организацията...след като инициативата ти харесва защо не опиташ догодина да направиш ти
по-добра такава??? Със сигурност има много деца на които можеш да помогнеш...
Ние с Рада  правим каквото можем, правим го с желание и от сърце. Нямаме някаква лична изгода от този маскарад(това го пиша за тези, които си мислят, че сме го ударили на печалбарство защото със сигурност има и такива) ако на някой не му харесва или не му е достатъчно....просто да не се включва и това е!

И много моля да проявите повече уважение защото си скъсваме задниците, буквално. Тази година Рада е особено натоварена поради моята тежка бременност. Аз съм на легло и мога да координирам нещата от вкъщи, но тя е човекът, който хвърчи като линейка за всичко, сама. Мисля, че повече от това не е необходимо да ви казвам.

# 295
Лили не се ядосвай  Hug Знаем, че винаги има недоволни, неразбрали, непоканени и неудовлетворени (последната дума е цензурирана).
Дол - винаги можешда се включиш вблаготоворителните акции на бг мамите.
Днес, например, пред народния театър  тече акцията "облечи дете" Peace

пп/ Лили нали няма да ме забравиш за изпиването на парите

# 296
...

пп/ Лили нали няма да ме забравиш за изпиването на парите

Как бих могла Laughing Laughing Laughing
само да родя първо, че сега само виртуално можем да си пием Crazy Crazy Crazy

# 297
Лили, мога само да кажа, че искрено се възхищавам на теб, на Рада и на другите момичета като теб!

# 298
доня КОПРИВА  не се ядосвай излишно  Wink

# 299
  • София
Нашият тати също ще дежури с количката и бебо извън залата, а аз ще гледам Косе Босе  (няма пък все той да гледа представленията)  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт