"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 126
  • 398
  •   1
Отговори
# 270
Може разбира се, как да не може  Hug
Ще се радвам да се видим Grinning

# 271
Записваме се и ние  Hug
1 брой дете на 4 г и 8 месеца  Party Party Party

П.С. моя приятелка,четяща форума, също има желание да доведе детето си, така че може и да сме 2 деца. ще го уточня до края на деня и тея дни превеждам парите  Hug

# 272
Калиииии, не можеш да си представиш как ще се радвам да те видя, толкова ми е домъчняло за теб. Heart Eyes Калоян кой знае колко е пораснал, голям е сладур Grinning, нали с големите ще го запишеш? Мишо на баща му ли ще го оставиш?

# 273
Калиииии, не можеш да си представиш как ще се радвам да те видя, толкова ми е домъчняло за теб. Heart Eyes Калоян кой знае колко е пораснал, голям е сладур Grinning, нали с големите ще го запишеш? Мишо на баща му ли ще го оставиш?
И аз, Тео  Hug Заради вас идвам, хем и децата да се забавляват, сигурна съм, че ще е супер   bouquet
Пораснал е, и твоята сигурно е пораснала много. Ще се видим  Hug

Мишо ще остане с Добри, да.  Twisted Evil

# 274
Аз ще дойда с двете принцеси от 18 часа- малката е само на годинка, но така като гледам ще и хареса май. Ще преведа парички и за двете и се надявам да измислите и едно бебешко подаръче и за нея  bouquet Само дано не се изплаши от дядо Коледа, каката доскоро я беше страх hahaha Имената им са Александра Тагарева и Калина Методиева. Ще ги напиша и на платежното

# 275
Аз ще дойда с двете принцеси от 18 часа- малката е само на годинка, но така като гледам ще и хареса май. Ще преведа парички и за двете и се надявам да измислите и едно бебешко подаръче и за нея  bouquet Само дано не се изплаши от дядо Коледа, каката доскоро я беше страх hahaha Имената им са Александра Тагарева и Калина Методиева. Ще ги напиша и на платежното

Добавих ви в списъка Peace
Подаръците са съобразени с възрастта на децата!

# 276
  • София
Здравейте, и ние ще дойдем - с две деца:)

# 277
Здравейте,
Имам голямо желание да дойдем и ние, само да сме здрави.
На 21.12 имам РД, така че това се очертава да е най-страхотния празник за мен, още повече че ще зарадваме толкова много дечица!
Утре късно ли ще е да преведа парички за двете ми зверчета (едната е на 1г и 10мес, а другата почти на 5 год.)?
За маскарадните костюми малко ще се затрудня  Rolling Eyes има ли някакви изисквания ?
Благодаря ви!   bouquet

# 278
  • София
Sad Sad
Ще съм в командировка на 21.12.
Кой познава нашия татко, да не е съвсем неловко поставен с дете и толкова женки Simple SmileSimple Smile??

# 279
да се добавим и ние - идваме целокупно и смейно - филков тъкмо потвърди, че е наредил 40 лева;
ще се включим в ранното представление предвид възрастта на децата - петра е на 3г.2 м., а и камбата е на 1г.8м.

# 280
маик, добавих и вас! Peace

Важно!!!

Много моля тези, които са се записали, но до момента не са превели пари да потвърдят присъствието си на лични на мен или bifana защото местата са почти изчерпани, а желаещи има още и ние трябва да имаме яснота с колко още свободни места всъщност разполагаме.

Благодаря Peace

# 281
Здравейте,
Имам голямо желание да дойдем и ние, само да сме здрави.
На 21.12 имам РД, така че това се очертава да е най-страхотния празник за мен, още повече че ще зарадваме толкова много дечица!
Утре късно ли ще е да преведа парички за двете ми зверчета (едната е на 1г и 10мес, а другата почти на 5 год.)?
За маскарадните костюми малко ще се затрудня  Rolling Eyes има ли някакви изисквания ?
Благодаря ви!   bouquet

Не е късно, само ми пусни на лс. подробностите. Имена на децата, възраст, както и твоите имена, които трябва да напишеш и в основанието за плащане Peace

# 282
  • София
Там сме!

# 283
  • София
Момичета, тъй като изпълнихме капацитета на залата, повече деца за карнавала няма да записваме. Всички, които са писали на лични на мен или на донята и са в списъка - остават. Ще замоля само тези, които по една или друга причина се отказват от участие, да ни пишат, отново на лични, за да знаем. Ако има отказали се деца, бройката ще бъде запълнена от други дечица, чийто майки са писали в темата.
Явно, за следващия карнавал ще наемаме зала 1 на НДК  Wink.

# 284
Имам много лични съобщения за потвърждение, за което ви благодаря.  Hug

Ще напомня, че всяка вечер проверявам сметката, по която превеждате парите и актуализирам списъците. За да не рискувам да пропусна някого, моля ви, ако сте пуснали парички следете си в списъците кога ще се появят срещу имената ви. Ако се забавят повече от 3 работни дни след пускането пишете ми на лични за да установим грешката.

Сега отивам да попълвам списъците Peace

Общи условия

Активация на акаунт