АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 829
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • 2 етажа над тавана

Надето
Вени
Юлче
Ели/Бабъл/ - малко под въпрос, щото не знам дали ще съм съвсем оздравяла.

# 121

Надето
Вени
Юлче
Аги  - ако всичко е наред!

# 122
Надето
Вени
Юлче
Аги  - ако всичко е наред!
Деси

# 123
  • Sofia
Здравейте момичета, на патерици честито на всички именници! Да са здрави и много щастливи!
Отдавна не съм писала, но май ще стана по - редовна, ако не започна работа, а като гледам към днешна дата няма и да почна скоро ако живот и здраве всичко е наред ще си отседя още поне две години вкъщи. Вчера видях  EFP и хем се зарадвах много, хем се уплаших, преди месец напуснах работа и си търсех нова, чакам да ми се обадят от една, но не е сигурно, работата е в държавния сектор, щеше ми се мъничко да поработя, да подпомогна бюджета, а и да се срещам с хора, но сега надали ще ме вземат на работа където и да е! Някой да ме посъветва, ако ми се обадят за тази работа какво да правя, иска ми се да поработя ?
Дано всички да сте здрави и априлчетата също! Ивчо от 3 дни е пак на ясла, за сега няма големи драми, сутрин мрънка, но там се успокоява, но казва, че нищо не правят, не рисуват, не пеят, само гледали Ну пагади  Shocked ако е така мисля да попитам лелите, ако нямат нищо, можем да се съберем и да купим някакви занимателни игри поне. Във вашите ясли как е?
Иначе бисера " Нищо. Купиме дуго" и при нас е в пълна сила.  Simple Smile

# 124
Роси, честито!   bouquet Дано да е момиченце, както искаш!!! Wink

# 125
  • София
Надето
Вени
Юлче
Аги  - ако всичко е наред!
Деси
Рали

Аз съм от 14:30 на детски рожден ден, който ще продължи 2 или 3 часа. Ние за по кое време на денонощието организираме срещата? И само жени ли отиваме, без деца и без мъже?

Ей, априлска мама, страхотна новина! Не се тревожи, всичко ще се нареди! Лека и безпроблемна бременност!

# 126
Роси, честити две чертички. Лека и успешна!
Ние в петък заминаваме при лелите ми. Симона от сега повтаря, как тя ще си играе с братовчедка си, а мама и тати ще ходят на разходки, които не са за деца (разбирай кръчми). Ха дано Mr. Green

# 127
  • Варна
добро утро!
Ей, че хубави новини! Лека и безпроблемна бременност, Априлска Hug

И аз искам нова работа,що така не намирам ooooh! Нещо май бая закъсахме тихомълком и ние в БГ, защо лъжат нон-стоп, че кризата не ни засяга, нямало безработица..дрън-рън.
Някой да ми подари тапи за уши!!!!! Тоз дървен философ на работа ме побърква!
Желая Ви по-приятен ден от моя, вече идвам с отвращение на работа, бля

# 128
Добро утро  Hug
Росииииииии, това е най-страхотната новина, която можеше да напишеш след дългото ти отсъствие  Hug Браво, лека и безпроблемна   bouquet  като отидеш на лекар ни кажи и на теб кога ти дават термина  Wink
Рали, за пицарията ставаше въпрос за 15 ч на обяд. Дано да успееш да дойдеш да се видим, че толкова рядко и за кратко влизаш вече  Rolling Eyes
Стенли също е във фаза ти си лош, не те искам, не те обичам  ooooh! Като му кажа добре тогава и се завърта и си тръгна и той веднага идва, гушва ме и ме целува, казва, че много ме обича и не иска да прави повече така  Mr. Green
Тинче, как ще се опазят бременните мами от тия шарки като децата ни са на градина, а там нещо много почнаха да зачестяват тия случаи  Rolling Eyes До кой месец беше опасно  newsm78

# 129
Роси, честито! Дано всичко мине леко и успешно! Много се радвам за теб! Да целунеш бъдещото братче от адашчето му!

# 130
  • София
Роси, лека и безпроблемна. Моя съвет е да тръгнеш на работа, ако те вземат, особено щом е държавна. Все пак не е задължително да си наясно, че си бременна още веднага - може спокойно да излезеш с тоя номер, ако те вземат и като се разбере. Пък на държавна работа и майчинство си е добре.

# 131
Роси, това дето е написала Вени, това е и моя съвет  Peace

# 132
  • София
Ей, тъкмо седнах да драсна 2 реда и Топчо се разрева. това дете ще ни изяде ушите.....
После пак ще се включа. Hug

# 133
Роси, чудна новина  Hug желая ти  хубави 9 месеца, а за работата Вени добре го е казала Grinning

Надето
Вени
Юлче
Аги  - ако всичко е наред!
Деси
Рали
Наде 2 (надявам се да успея)

Рени  Laughing  Hug

# 134
Роси, 4естито, да е лека и беzпроблемна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт