АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 824
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • нейде там, където ....
Една чаша кола се кипва за 2-3 минутки, слага се 1 ванилия и се маха от котлона. Пие се колкото топло ви харесва. Това ми каза вчера колежка, дори не съм пробвала, но помагало и при ангини, успокоявало гърлото, ставало и за дечковци. До сега ползвах Тантум Верде или Гранофорин (Гранулин) - ефикасно, но е мнооого неприятно. И чай от лайка, в промишлени количества, вместо вода. Клеевата тинктура помага и на големите, не е само за деца  Laughing ... това се сещам на първо четене.
За среща съм голям ентусиаст, много искам да се запознаем, датата ми е перфектна и, за разлика от предните пъти, разбирам навреме, за да се организирам. Кажете къде ще е.

# 106
  • софия
Данче,  Hug аз пък имам съученичка която ме подминава като дърво Joy. Хем живеем в един квартал...ама пък хич ми не дреме..

За кога остава срещата? аз да идвам ли newsm78  Joy

Татянка /ох, момиче все не мога да разбера как да се обръщам към теб...Татянка май не ти беше много на сърце?! Laughing/, имах колежка с много висок диоптер. Беше с лещи. Както махнеше лещите, веднага ставаше сляпа като къртица..дори си беше сцепила главата една нощ...без лещи, в тъмното+лошия навик да се мята от вратата в леглото и дойде една сутрин със шита глава Grinning луда работа

За гърло съм чувала много добри отзиви за Тонзилотрен

# 107
Ее, за какви диоптри говорите вие?
Аз съм със 7,5 и 7, но определено имам много добра ориентация поне в собствения ми дом  Shocked
Татянче (Жени, тя не обича да й викат Танче, доколкото си спомням  Laughing ), аз също мисля за операция, но сле дняколко години, сега просто няма кой да ми позволи да лежа макар и 2-3 дни за операция и следоп период. Малко ме е страх, обаче. Не за зрението, а заради самата операция.

Аз пробвах за гърло ефизол, тантум верде, мед със сода и не помня какво още, накрая се предадох и почнах бисептол. Вече ми е трети ден и болката понамаля чувствително, но все още я има. Тоз наш вирус е от-вра-ти-те-лен! А онези двама болници не са се спрели  Tired Но това е отчасти добре, ако се бяха залежали, щях да се притесня наистина много.

# 108
Мда, юл4ето помни като слон, Татянка е окей, Тан4е ми простее  Embarassed
Аz съм с 6,5 и 6,75  Sad  Ама имам и цилиндър  Mr. Green Но операцията е амбулаторна, поне тук...няма лежане.  Thinking

# 109
Да взема да се включа и аз днес.

Ренка, има един градински чай , но не знам дали го продават в аптеките, на мен ми го пращат лелите. Горчив, но с много лимон става и много помага. А лафовете на Вальока вече ще си ги записвам Joy

Алекс, Дани, Стаси и другите болни  Hug И на майките им също.

Данче, искам и аз име на кръчмата. А за срещата с дружките, не знам какво да кажа. Опит никакъв нямам, ние рядко говорим за паричната страна на работата. Нямам идея колко получават приятелите ни. Други са темите.

Бабълче, Нуни, питахате за стаята отговарям. Нямаме още килим и столчета. Нуни, при търсенето ми на столчета, най-много ми допаднаха тези
http://catalog.bg/product.php?company=25123&id=37854, обаче все още отлагам , че най-много искам икейските, а едни приятели уж скоро ще ходят.

Нуни, тъпи реплики, но освен да ги коментираш с Яна , със свеки не знам как би могла да се справиш. А иначе вярно че хлапетата вече разбират кой какъв е. Снощи Симона ми разказваше за едно омиче от групата което бягало от нея. И накрая изръси: "Тя май не ме харесва Shocked"  Аз я питах "А ти харесваш ли я?" Тя каза "Не". И си обяснявахме как не всички хора е задължително да ни харесват и ние тях. Кога бяха бебета, кога помъдряха толкова, че такива изводи да правят.

Моето депресантче вчера имаше и друга драма (освен дежурната за заспиване и ходене гола): Искала друга коса, тази не била хубава (това май и е насадено от лелките). Дали да я подстригвам или всяка сутрин да я мъча да я връзвам, пък тя и не дава много. Друг е въпроса, че колкото пъти я пратя с фиба или диадема и после си я взимам без.

# 110
  • София
Аз пък така го харесвам това Танче, но ако има проблем ще се напъна и ще пиша вече Татянка!

Какво сега само моето предложение за място ли остана - Ники?

# 111
  • Варна
Днес май има много ненатоварени със служебни задължения априлки  Joy
Аз пък съм далекогледа и вече доста недовиждам, почвм да се дразня. Но все някога ще трябва отида на лекар, вече съм 1,50 на едното око.

# 112
Тц, има и такива с много служ. задължения. Crossing Arms

# 113
Вчера тъкмо си доизчитах 2-те пропуснати страници и гледам сте ме заляли с честитки за РД на Крис, ( за което безкрайно благодаря, трогната съм от вниманието) и направих гаф с компа и повече не можах да вляза.
Снимки ще има, само да ги разтовари баща му.
Смин, ами хайде ще ви го представя, само казвай кога. На мен по всяко време на седмицата ми е удобно, защото съм безработна Embarassed. Така че ще се съобразя с вас.

Днес тъкмо и ние стригахме Крис, Юлче, и познайте какво? Освен че не се противи хич, направо заспа на стола още на половината, та трябваше да му държа главата после, за да го довършим. Не мога да кажа, че съм доволна от резултата, но ще порастне пак. Иначе, Юлче, права си, Крис биба не ще ама и шише. Още не съм взела мазилото, много ми е гузно и се ослушвам, но съм решила. Само незнам по кое време на деня/вечерта е удачно да го направя. Най-вероятно денем.

Сега се опитвам да събера смелост да ида да говоря с две директорки на ДГ в квартала и умувам как да подходя newsm78. До другата седмица съм си дала срок да съм свършила и това дело.

Болните бързо да се оправят Hug

# 114
Вени, аз съм за твоето предложение  Peace
Искате ли да се преброим и вече да се уточнява час?
1.Надето- ЗА НИКИ   Peace на 15 от колкото часа кажете.
Юлче, на мен много добре ми действа мед и лимон и го пийвам на малки глътки преди лягане, за да ми остане на гърлото и да действа през нощта.
Стенли вчера беше жестоко нахапан по бузата под окото  ooooh! Направо на бузата му си личи цялото чене на детето, до най-малкия зъб, ярко червено, а точно меката част под окото е подута и синя  Confused Милото ми обясняваше как Ники го ухапал, бил станал много лош и не слушал. Каза, че не иска повече да играе с него.

Лека вечер на всички   bouquet Аз си тръгвам  Hug

# 115
  • нейде там, където ....
Май друго предложение няма, аз съм за, стига да каже някой къде по-точно се намира, може и да го намеря.  Hug

# 116
Да, и на мен ми трябва точен адрес, моля.

# 117
Аз не съм много сигурна, иска ми се поне за малко да мина, но всичко зависи как ще се организираме за РД вечерта. Все още нищо не сме решили и накрая пак вкъщи  Rolling Eyes.

Смин, лесни сте вие, колко е скромен само Алекс  Joy

Нуни, какво се чудиш, правилно предполагаш. Даже срязвам винаги мъжа ми , когато каже за нещо на Ема , че е лоша. Може , че не е постъпила добре, че така не е хубаво , ама да се лепват етикети  Naughty

И аз имам една приятелка , която много ми смазва самочувствието и колкото и да ми е приятно да се виждаме , след това дълго време не се чувствам добре. И то не заради пари или положение , а защото е много амбициозна и винаги има някакъв план за бизнес и какво ли не пробва , а и във всичко успява. И после поне седмица мисля за това колко аз не съм амбициозна, как се нося понякога по течението и всъщност се дразня на себе си.

И аз да споделя моите зъболекарски неволи - вече втора седмица ходя да ми мажат венеца и нагревки и нищо , още си ме боли. Нито снимка може, нито антибиотик  Whistling . Ще изчакам да минат 12 седмици и може би ще трябва да направя снимка , ако ми сложат оловна жилетка нямало проблем, ама дали имат такива  newsm78.  Нещо на това бебе му върви на облъчване  Confused.

Майка ми и тя е с варицела  #Crazy, добре че не сме се виждали от две седмици .

# 118
  • София
Момичета, Ники се намира тука : http://www.hotels-bg.com/niky/bg/mestopolojenie2.htm .
Лесно е за намиране - просто тръгвате по Неофит Рилски и посредата на отсечката между Витошка и Хр. Ботев виждате хотела, а ние сме за ресторанта. Часът 15 ми се струва удачен - който ще приспива деца до 2 ще го е свършил идо 3 ще е пристигнал.

Моля да направим списък евентуално колко човека ще дойдат, че да направя резервация все пак.

Надето, Тина, Вени, Юлче. Продължете го!

# 119
Аз отпадам, съжалявам, ще се видим на коледното парти. Преди малко решихме , че ще изкараме РД на половинката извън София и събота сутринта заминаваме. 

Надето
Вени
Юлче

Общи условия

Активация на акаунт