АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 820
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро  Hug
Вени, Данчето беше първата, за която се сетих при моето предложение за среща в Люлин  Mr. Green Аз само се шегувам, пък квото решите, аз съм ЗА  Peace Това дето ти го казваш не го знам  newsm78 Но ако искате там ще го намеря.

Юлче, милото Дани  Hug Дано му мине по-бързо  Praynig а на бате Иво да му се размине.

Лек и усмихнат ден   bouquet

# 91
  • София
Едно късно - Добро утро!

Ще пиша телеграфно, защото не ми дават възможност за много по-обширно. Вкъщи сме си, защото Станимирски много кашля-дълбоко и мощно. Вчера като го взимах, сестрата много деликатно ми каза, че трябва да го заведа на лекар и да не го водя днес. Та следобед сме на лекар - това е голям маратон за мен, тъй като пътуваме с рейсове и накрая висиме пред кабинета, Станимир търчи, аз се стремя да го пазя от кашлящите, въобщеее  ooooh!

Вчерашната среща - мина добре, в кръчмето на всяка маса имаше на стената чешмичка, от която течеше бира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бирата беше "жива" и определено не е "моята" бира, но пък чешмичката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Иначе компанията беше тягостна за мен-всички работят на добри места, взимат и добри пари пък аз с моите колети и писма  ooooh! Много тъпо ми беше, така, че категорично заявявам - има срамна работа, има и то най-разнообразни могат да са. Въобще срещите ми с тях са много смачкващи за моето самочувствие, но както и да е.

За зъболекаря - да кажа развитието на драмата  Mr. Green залепи ми коронката, но все още остава вероятността да ми паднат 2 зъба  Tired

За срещата - тази събота ли е? За място - където всички предпочитат, дори и да е в Люлин все ще си намеря дружка за пътя, пък Надето ще спретне няколко сандвича на изпроводяк за изпът  Mr. Green

За подмятанията - ей страхотни са тези така паметливи форумки, явно много сме им бръкнали в душиците  Mr. Green

Днес пак ще досаждам с писания - вкъщи съм все пак  Mr. Green

# 92
 Joy  дойде ли време за форумски номинации, всички се сещат за онази история  Laughing

Юлче, да ви мине бързо и да сте здрави, ей  Naughty

До момента не съм се записала за срещата, защото все още не знам дали ще успея. Все пак включете ме и мен, дано успея за час два да дойда. За Ники съм съгласна, харесва ми там.  Но каквото и където решите, аз ще се съобразя с вас.

Аги, аз сигурно съм изпуснала -  определихте ли дата за секциото?

Сега да разкажа за Яна - вчера цял ден е говорила на баба си (свекич), че не иска да седи у тях, не ги обичала и искала другите си баба и дядо. При което баба й цял ден ревала  ooooh!, едната реве в хола, другата се сърди и е наказана в стаята. Не си говорили, не се поглеждали, Яна само това й повтаряла. Вечерта седнахме двете, поговорихме си, но тя си настоява на нейното - не ги иска и това е. Аз се опасявам, че това е дошло от свекито, защото тя от край време когато Яна не иска нещо да направи, или да отиде при нея, тя започва да повтаря - Аз тебе не те обичам, не те искам, махай се   Tired което е адски тъпо да го кажеш на 2годишно дете.
започна и с мен да говори така - давам й да яде нещо, тя не го иска и следва: Не те обичам теб, искам само при тати да седя. После става обратното, баща й е лошия и така.
При вас как е, такива случки имате ли си? Въобще дайте някакъв съвет  Thinking

Данче, аз имам една приятелка, която всеки път като се видим и ме смачква цялата. Никога не съм била такава, не съм се впечатлявала от кое колко струва, каква марка е, кой колко пари взима, обааачеее тази точно ми изцежда самочувствието и след среща се чувствам като някакъв смотан глупав комар. Ама бързо ми минава. Моят свят си е мой и аз такъв си го харесвам  Flutter

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 10:28 от nuni

# 93
добро утро  Hug
ние сме и с конюктивит от снощи, направо полудявам вече, какво ли не изкара мойто дете  Tired
Не са забравили априлките 2006 Mr. Green, мисла че е време пак да се включим в номинациите за майтапа  Joy

# 94
Joy  дойде ли време за форумски номинации, всички се сещат за онази история  Laughing

Друго си е да си знаменит. Може и с лошо да е, ама ще ни помнят дълго, дълго време  Mr. Green  

Нуни, Иво не говори такива неща и затова не знам как можеш да го пресечеш - може би да обясняваш всеки път, че може нещо да не ни харесва, но това не значи, че не се обичаме. Т.е. да й даваш увереност за отношенията ви и я учиш да прави разлика между "не обичам да ям това" и "не обичам мама, защото ми дава да ям това". Мисля че си права, това отношение е научено от свекито ти. Аз контрирам бабите при всеки опит да манипулират Иво по такъв начин, примерно "аз ти се сърдя, защото не ме слушаш" (но мен ме слушат и изпълняват, така че ми е лесно).

Данче, и аз бях това лято на среща със съвипускниците ми. Като се има предвид какво снобарско училище съм завършила, съучениците ми в по-голямата си част не само че не живеят в Бг, ами и заемат някакви много престижни длъжности. А аз съм един вид безработна от 3 години и за не знам какъв период от време  Crazy Но не съм се смачкала, защото много добре ги помня какви хора бяха. Ако един човек носи определен прякор през всичките 5 години на гимназията, даже и два пъти по десет години и министерски пост няма да стигнат на останалите да го забравят. Оказа се, че ако някой не е имал вкус за дрехи и грим тогава, все още го няма и сега (на моменти даже може и да се влошава). И обратното - ако някой е бил страхотен приятел и страхотен човек тогава, даже и да сте се чували тези десет години, може да продължите да си говорите все едно не сте се виждали от вчера и тогава няма значение кой какво работи.
Това с чешмичката с бира ми харесва. Кое е заведението?

За срещата - не ме бърка къде е, ще бъда с такси. Ако пичовете са здрави, могат да дойдат да ме вземат и да ги видите и тримата.

# 95
  • Варна
Привет!
Честит Рожден Ден на Криси! На голяма патерица, разбира се

Моичкият ме погледна вчера и вика " ти си тъпа"  Shocked, онзи ден беше друго"Ти си лоша". То бива, ама чак толкова..два лафа на кръст не може да върже, а майка си да обижда може. В ДЯ не знам как се говори, но явно по този начин, защото у нас може да има караници, но епитети и обиди не се използват  Naughty
Вчера хихме на хомеопат, тоз човечец ме разсипва Joy дано поне помага, или не вреди. Няма да го нареждам, защото е помогнал на Вени все пак.
Данче, мен така ме бяха смляли съучениците от гимназията, пфу голяма снобария. Още се ядосвам като се сетя. Огромна маса в Хоризонт (варненки го знаят, скъпотия до шия), два лафа не можеш да обелиш, приказки за пари и скъпи дрехи и така. Е, след 2 години го гръмнаха единия, по-скоро го взривиха. Сега май не му трябват пари, а?!
И аз трябва да си запиша час за зъбар, пломби разни. Има време до края на годината да си уползотворя  по ЗК поне.
За работа няма а приказвам, нов колега дър, скандали по между ни всеки ден. Като гледам май ще хваща пътя. Шефу краде и така, нищо ново.
Джинджър, аз влача за всяко нещо при лекар. Откакто лекувах сама и докарах бронхит само така ooooh!
Ники също има предпочитания към определена баба, т.е. маика ми. Другите не ги иска, не им дава да го пипат. Вече писах,ч е сигурно разбира простотиите на дядо си и го е страх, оня нали иска да го връзва  Shocked
Смин, среща в почивните дни може би. Аз съм джурна в събота, ако вземате всики деца ще трябва и аз. По принцип не ми се иска да го вземам, защото е малко по-енергичен, пък и ако вземе да удари някой после няма да смея да ви погледна,макар май не се бие вече.

# 96
Карсе, остави децата да се оправят сами, ако той бие, може и другите да го бият. Да се оправят  Naughty (аz така си прикаzвам, ама моята ако бие.....ужас  ooooh! )
Знаем го Хориzонта, раzбира се, баЩа ми беШе управител там  Mr. Green Хи4 не го харесвам (ресторанта  Wink )

И аz като вас иzобЩо не оби4ам хора които са zабравили, от къде са доШли  Sick . юл4ето много хубаво го е каzала  Peace А хора, 4ийто само4увствие се баzира върху материалното йм състояние, ги съжалявам.

Нуни, според мен се опитай да говориШ със свеки, или прати Марин да говори. Как може по цял ден да не поглежда детето и да му се сърди  ooooh!  И аz да бях на мястото на Писан4ето, съЩо нямаШе да искам да стоя там.

Каzах ли ви, 4е в4ера от сайта с Плеймобил са полу4или парите и 4е Ще иzпратят неЩата? Ве4е каzах  Laughing

Ох, синуzита ми пак се влоШава  ooooh! Аман ве4е. Рано сутринта бях на о4ен, препоръ4аха ми леЩи  Shocked и ми каzаха да помисля zа операция с лаzер  Shocked  Shocked Но тоz диоптър наистина не се трае ве4е   Tired

Няма лоШо PR викате?  Laughing

# 97
  • София
Препоръчайте нещо за възпалено гърло - пробвах вече почти всичко за смучене + някакъв спрей Биопарокс, препоръчан от лекарката, от който ми се гади страшно + мед със сода. Изчерпаха ми се идеите, а гадното гърло продължава да боли.  Sad

Пете, и вие ли?!  ooooh!
А в нашето ОДЗ е плъзнала варицела. В групата на малкия още няма болни, ама скоро ще трябва да очакваме!  Close

По повод самочувствийните вампири, от доста време избягвам да се срещам с такива хора. Напоследък гледам да се виждам предимно с хора с деца, че интересите им са по-сходни с нашите, пък и малчуганите не позволяват да летиш много в облаците, изключение правя само за най-близките приятели.

Нуни, и Валката ходи и обяснява на този и онзи, че са лоши. Ако види, че някой му се връзва, продължава да дразни, но ако не му обръщаш много внимание, бързо му омръзва.

# 98
Красе, споко, моят се бие, когато го нападат и точно както Татянка е казала - оставила съм го да се оправя, няма все да съм му до дупето я  Whistling Naughty

# 99
  • Варна
Ренка, преди 2 месеца ме боля зверски гърлото. Чувствах ужасно, дори заспивах тук там из къщи, направиха ми антибиограма и се оказа, че имам гъбички в гърлото. Та мисълта ми е, ако не ти минава от нищо, опитай да пуснеш изследване да видят какво има там и прави поразии.
Татянка, той не се бие, ама знам ли? Много ще мие неудобно, ако цапне някой голям срам Embarassed добре, че със Смининия Альо не са в една група  hahaha

# 100
  • София
Моята среща тази година със съучениците пък мина много добре. Някои бяха се поиздигнали, други не, нямаше снобария, всички бяха радостни, че се виждаме, някои поддържаха още връзка по между си, други - не. В общи линии беше приятно!

Нуни, говори със свекитата за тези думи - тя слуша от тях!

# 101
Каzах ли ви, 4е в4ера от сайта с Плеймобил са полу4или парите и 4е Ще иzпратят неЩата? Ве4е каzах  Laughing

Йеее, скоро ще си имаме подаръцииии  Party Party Party Колко време се очаква да пътуват, горе-долу?

Татянка, щом пък се налага, направи я тази операция. Имам приятелка, на която скоро й правиха, доста пари плати, но сега каза, че все едно е с нови очи Thinking
За свекито -  говорим й, марин е говорил с нея, но тя си е такава, тъпа и упорита, за съжаление. Яна расте, започва сама да преценява хората, изгражда си мнение вече. Струва ми се, че като стане по-голяма няма въобще да иска да ходи там.

И аз като Смин - да се бие, да се оправя сметките сама. Тя не остава длъжна на никого. Сещам се лятото с братовчед си -  той я блъсна и тя падна, само го изгледа лошо и си промърмори нещо под носа  Laughing. След час орид еи по същия начин тя го блъсна, изсмя му се и доволна се врътна.

# 102
  • Варна
Моя постоянно разревава браточед си. Оня много реве за всичко, взели му количката, бутнали го... Но иначе голяма любов цари, много се обичат.
Ок, взема зверу смен тогава. Оцелете момент, в който мнозинството да е здраво. Ние сме ок поне за момента. То си е събитие след едномесечно боледуване #Cussing out

# 103
Тя не остава длъжна на никого. Сещам се лятото с братовчед си -  той я блъсна и тя падна, само го изгледа лошо и си промърмори нещо под носа  Laughing. След час орид еи по същия начин тя го блъсна, изсмя му се и доволна се врътна.

Все едно аз съм го писала  ooooh! Независимо колко са големи децата, не забравя ей, отвръща на удара. С риск да ме нападнат някои майки, но аз съм доволна - нека се защитава, няма да се оставя да го мачкат я  Naughty

Татянка, супер новина за подаръците, а за операцията - дядо ми си направи такава операция и е много доволен  Peace

Аз пък имам готини съученици  Crazy

Нунич, аз съвет не мог ада ти дам, защото Альо не остава при никоя баба  Crazy
Красе, снощи като го вземах една майка се оплака от същото - че от няколко дни я нарича "гадна" и "лоша"  Rolling Eyes

Моето дети вече знае, че дядо коледа ще дойде и ще донесе подаръци. Аз го питам какво иска за подарък и той - "сок и свитки" (бисквитки)  hahaha Joy А аз ще му поръчвам от немски сайтове, а той какво искал просто  Heart Eyes

# 104
 Laughing Яна е опасна, много ми харесва  Laughing

Нуни4, операцията не 4е трябва да я направя, но аz съм бая кьорава ве4е и ве4е става zле. Беz о4ила себлъскам в най блиzкото дърво (не преувели4авам). Много си харесвам о4илата, но понякога това късогледство си е бреме... Sad Много ме е Шубе оба4е от усложнения. Не zнам, Ще го мисля.

Нуни, около 2, 3 седмици, мисля  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт