Вени, Данчето беше първата, за която се сетих при моето предложение за среща в Люлин
Това дето ти го казваш не го знам
Но ако искате там ще го намеря.Юлче, милото Дани
Дано му мине по-бързо
а на бате Иво да му се размине.Лек и усмихнат ден

Това дето ти го казваш не го знам
Но ако искате там ще го намеря.
Дано му мине по-бързо
а на бате Иво да му се размине.

Бирата беше "жива" и определено не е "моята" бира, но пък чешмичката
Иначе компанията беше тягостна за мен-всички работят на добри места, взимат и добри пари пък аз с моите колети и писма
Много тъпо ми беше, така, че категорично заявявам - има срамна работа, има и то най-разнообразни могат да са. Въобще срещите ми с тях са много смачкващи за моето самочувствие, но както и да е.
дойде ли време за форумски номинации, всички се сещат за онази история 
, едната реве в хола, другата се сърди и е наказана в стаята. Не си говорили, не се поглеждали, Яна само това й повтаряла. Вечерта седнахме двете, поговорихме си, но тя си настоява на нейното - не ги иска и това е. Аз се опасявам, че това е дошло от свекито, защото тя от край време когато Яна не иска нещо да направи, или да отиде при нея, тя започва да повтаря - Аз тебе не те обичам, не те искам, махай се
което е адски тъпо да го кажеш на 2годишно дете.
дойде ли време за форумски номинации, всички се сещат за онази история
Но не съм се смачкала, защото много добре ги помня какви хора бяха. Ако един човек носи определен прякор през всичките 5 години на гимназията, даже и два пъти по десет години и министерски пост няма да стигнат на останалите да го забравят. Оказа се, че ако някой не е имал вкус за дрехи и грим тогава, все още го няма и сега (на моменти даже може и да се влошава). И обратното - ако някой е бил страхотен приятел и страхотен човек тогава, даже и да сте се чували тези десет години, може да продължите да си говорите все едно не сте се виждали от вчера и тогава няма значение кой какво работи. 
дано поне помага, или не вреди. Няма да го нареждам, защото е помогнал на Вени все пак.
(аz така си прикаzвам, ама моята ако бие.....ужас
)
)
. юл4ето много хубаво го е каzала
А хора, 4ийто само4увствие се баzира върху материалното йм състояние, ги съжалявам.
И аz да бях на мястото на Писан4ето, съЩо нямаШе да искам да стоя там.
Аман ве4е. Рано сутринта бях на о4ен, препоръ4аха ми леЩи 

Колко време се очаква да пътуват, горе-долу?
Независимо колко са големи децата, не забравя ей, отвръща на удара. С риск да ме нападнат някои майки, но аз съм доволна - нека се защитава, няма да се оставя да го мачкат я 

А аз ще му поръчвам от немски сайтове, а той какво искал просто
Много ме е Шубе оба4е от усложнения. Не zнам, Ще го мисля.