АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 814
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И Валката така - иска тати да му купи нова паца, за да не трябва да мием старата  Mr. Green

Татянка, като направиш календара, пусни малко снимки!

# 76
  • София
Привет!

Наде и Мати вдигна така като вас, но в събота като стана от сън - еднократно и потече носа пак! Днес и утре ще е в къщи, да позакрепи положението. Иначе аз само за сополи не спирам от градина.

С нашата среща какво става - разбрахме се за събота следобяд/ към 3 добре ли е?/, давайте сега идеи къде! Някъде да сте били наскоро и да ви е допаднало?

Танче, дацата сега са в периода на бисерите! Записвайте си, момичета - някой ден ще се спукват от кеф и ще си ги четат!

Мати пък сутринта си откри топките и пита какво е това! Не си бях дала сметка, на явно до сега само пишката му е привличала вниманието?! newsm78

# 77
  • нейде там, където ....
Аз искам да правя коледен календар, но идея нямам как точно и какво да измисля за него. Доколкото си спомням, пишеше се за всеки ден по нещо да се направи, като се почва известно време преди Коледа. Може ли малко подробности  Praynig
Наде, аз затова предпочитам срещите по женски да са следобед или надвечер и никога не продължават до много късно. И аз така се притеснявам, нищо, че на всеки пет минути, като се чуя с мъжът ми, всичко е наред. Вечер ми е по-притеснено.
Митко ходи на ясли с потник и ватирана блузка, до там - отгоре с якенце. От утре може и шапка да сложа. Надолу само панталона, с който ще е в яслата. Като застудее, обличам отгоре шушляк или други дебели панталони, които свалям в яслата. Чорапогащник ... newsm78 имаме два, но не си спомням кога и дали изобщо са обувани.
За срещата  newsm78 като час ме устройва и мисля да дойда, че доста срещи сме пропуснали до сега. Място - идея си нямам.

# 78
И Валката така - иска тати да му купи нова паца, за да не трябва да мием старата  Mr. Green

hahaha Joy

Вени, аз все се сещам за пицарии в нашия район, но ми се струва много егоистично  Mr. Green Но пък има място за паркиране  Whistling

# 79
Наде, и аз се сещам тук за някое друго заведение с паркинг  Mr. Green Може да прескочите насам  Party

Уф, момичета, да ви се оплача...снощи кактосе боричкахме с Альо и той ми скочи върху ребрата...едвам дишам, припомням си времето като бях бременна....все едно нещо ми подпира в ребрата  Rolling Eyes Сякаш не са счупени  Laughing, ама много боли, а ако кихна какво се получава... ooooh!  Та ще си пъшкам няколко дни явно  Rolling Eyes

# 80
Преди малко спря тока и съответно и радиото. Милена пита къде е муzиката, отговорихме 4е няма ток, и тя каzа "Трябва да си купим нов"  Laughing

Детегледачката миналата седмица се опита да преметне нещо Иво за една машинка, която беше спряла - не помня какво обяснение му даде защо е спряла. Той я погледна с леко състрадателно изражение и отсече: ''няма ток, не работи!"

Ние сме болни, Дани е с бронхит  Sad

# 81
  • София
Юлче, от къде това сега?

Наде, аз нямам против Люлин, но данчето от...едва ли ще е очарована! Дайте нещо по центъра да измислим, да има хубави салати, например "Ники" знаете ли? На Неофит Рилски?

# 82
Кате, вие Пламен ли чествахте!?  Thinking Аз пък все го имам за адаш на нашия Петър Wink, но може и да бъркам.
Ами той Пламен е кръстен на дядо си Петър  Laughing, ама не празнува на Петровден, а на Агхангеловден.

Ох, снощи сънувах много гаден сън, който винаги ми се е сбъдвал в миналото и днес цял ден не съм на себе си. Направо ще се пръсна от напрежение и мислене  Confused

# 83
Вени, ние сме болни от две седмици насам. Според лекарката си прехвърляме вирусите и бактериите в порочен кръг. Изписа антибиотик на малкия, но като гледам и големият се е запътил натам.

# 84
  • София
Да, знам, ама мислех, че сте се оправили! Е, дано накрая се оправят от антибиотика, сякаш понякога неможе да се избегне!

# 85
Момичета, да ви кажа - страшна банда сме  Mr. Green
Не са ни забравили ей  hahaha Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=344931.msg9124213#msg9124213

# 86
  • София
Е, кои са от бабиероските сред нас?

# 87
Вени, те са от следващите априлки - 2007. Мисля, че Ламята Неспаска е от тях.

# 88
# 89
Момичета, исках само да кажа, че пуснах обява, че даваме за ползване една инвалидна количка.
Не е новина като за "Добро утро", но предпочитам ако някоя от вас има не дай боже роднина, познат, приятел, комшия, и вижда, че човекът не може да си позволи такова нещо или неговата е да кажем някаква лоша, да ми пише.
Количката е много хубава, качествена и скъпа, но сега стои ей така и ние решихме да не я държим на склад, а да я предоставим с/у координати и обещанието, че ще се съхранява и използва отговорно и честно, за да можем някой ден ако се наложи да я вземем обратно. Или когато на съответния човек не му е нужна вече. Peace

Вчера се тестувах за упойки и медикаменти и пак дадох реакция към Диазепам, Нивалин и Лидол, така че хубавите коктейли в гъза с диазепамчето няма да ги имам.... Този път не дадох реакция към разни други, които преди 3 г изключиха, но пък вчера беше алерголожка, дано не е объркала нещо  Wink
Сега отивам на ЖК, после на лекция....

Общи условия

Активация на акаунт