АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 860
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Татянка, милата Милена  Hug на мен само зъб ми идва на ум  newsm78
Мерси момичета за пожеланията  Hug толкова сте мили.

Краси, лекарката каза, че съм 7 седмица, а на снимката излиза, че съм 8 седмица, затова и аз не знам точно коя съм.

Роси, аз за сега май ще съм в юнските, ако изобщо пиша там де. Но като гледам ква липса на работа има и при нас и по цял ден само си ровя в нета, нищо чудно с Тинчето да се намърдаме дружо в тяхната тема, но НЯМА да ви изместят  Hug

Иленка, това е много неприятно. Как може един педагог да говори така  #2gunfire А и според мен деца на тяхната възраст се чудя как изобщо спят на обяд  newsm78

Жени, дано това е период и да е по-кратък, че е много тъжно така  Rolling Eyes

Ванче, аз не само го гледах, а и най-много от всички ядох  Crazy

# 286
Давам й сироп zа каШлица и капки zа носа. Ако вдига мн. висока Т, я свалям. Обадих се в кабинета, раzбрахме се да я водя пак утре  Peace

# 287
Жени, какво да ти кажа. Ние минахме през подобен период, сутрин ревеше, а вечер не казваше нищо за детската . Питаш , тя мълчи като пукал. Все едно тази част от деня не съществува. Нещата се оправиха, с много обяснения, че мама и тате ходят на работа за възрастни, че Мими гледа малко бебенце, което има нуйда от грижи , а тя ходи на детска работа. И с това, че вече в градината ги занимават доста, промениха се нещата и сега изглежда й е забавно и й харесва (да чукам на дърво).
Иленко, добре си го решила.
Аз след срещите на Симона и Ани (братовчедката) се чудя най-вече за възпитателните ни методи, те са супер различни. Примерно аз винаги говоря със Симона като с възрастен, тоест когато е в истерия не се опитвам да я отклоня от нея, говоря ли говоря- "отразявам", обяснявам, карам я да си избере между това да се сърди и да правим нещо интересно. Докато братовчедка ми и леля ми използват съвсем друга тактика, отклоняват и вниманието, измислят някакви полицай, птички, джуджета, които я водят на отчет, ако не слуша. И истерии няма.

Чакат ме за обяд.
Бон апетит на всички!

# 288
Янче, всеки сам си избира метода, но смятам, че твоя е много правилен и аз правя така.
А Симончето вече на градина ли е или нещо съм изпуснала?

# 289
Наде  Hug Честито!
И как само се оправдаваше, че не си била обядвала, а?  Mr. Green

Янче, и аз правя като теб. Не мисля, че от истериите може да се избяга напълно. НО пък да му вкарвам разни фантазии и да му създавам страхове - защо? Искам да расте необременен.

# 290
  • нейде там, където ....
Наде, честито! Лека и безпроблемна до края!
Снимки ще кача, но ми се прецака кабела, търся друг начин. Ще видите и Деси, че тя май (като е фотограф) не се появява често в кадър.
За срещата, изобщо не се чувствах изолирана и пренебрегната. Нормално е, след като вие се познавате от поне 2-3 години, аз да не вземам голямо участие в разговора. Но ще наваксваме. На 07.12. сме на линия. Нали може и баткото да е с нас?
Вени я сравнявах с кадрите по телевизията, но мислех, че камерата я е била изкарала по-пълна преди.  Hug
При нас Митко е сърдит на лелките и не им говори, за което всеки ден ми се оплакват. Само да имаше начин да го преместя в първа група, в близкото ОДЗ ...
И аз предпочитам да обяснявам, ако има отвличане на вниманието - то е със занимания с големите.

# 291
Наде, не, на ясла е, но аз така си му казвам, нали е в сградата на градината. Но нещата доста се промениха от началото, когато двете нови сестри изобщо не се справяха с децата. Сега всички посвикнаха и изглежа имат занимания. Връща се научила песни с разни движения към тях, стихотворения.
ЖД, давай снимките да видим и Деската Wink

# 292
Наде  Hug Честито!
И как само се оправдаваше, че не си била обядвала, а?  Mr. Green

Joy

# 293
  • Варна
На Ники му дала да учи стихче, казах ли ви вече  hahaha Той още не може да приказва, а сега четиристишие за тържеството за Коледа. Голям майтап...

# 294
честито на скъпата ми приятелка Надето, безпроблемна бременост и едно сладко бебче и пожелавам   bouquet

# 295
jd, взимай и баткото и не се замисляй  Hug Peace

# 296
Иленко.... Heart Eyes да са ни живи здрави щурчовците  Hug Не им се ядосвай (аз като адашката почнах, ама много ценен съвет си е това  Sunglasses )
Рени, моля моля, а снимки кога ще видим ние на Топчо  Laughing

На Ники му дала да учи стихче, казах ли ви вече  hahaha Той още не може да приказва, а сега четиристишие за тържеството за Коледа. Голям майтап...

А на Альо не му дали.....защото се съмнявали, че ще стои на едно място да го каже  Joy hahaha Иначе дрънка с някакви инструменти на песничките, голяма подготовка за Коледа  Mr. Green

# 297
Мдааа,
и на Велина й дали цяло стихотворение от 6-7 реда, което нямам никакво намерение, да й го набивам в главата, Naughty
а те вчера я похвалили на баща й, че сама си казвала стихчето, което е абсурд.... Shocked
Както и да е!
Rolling Eyes

# 298
Сега като ви слушам за коледни тържества в градините и ми става криво, защото Стенли точно ще са в ремонт по това време и май няма да имат  Sad А това със стихчетата е много сладко и мило  Hug

Момичета, искате ли да се броим вече за Коледното парти, да уточняваме подаръците, по колко пари ще се събират, меню за клубчето  Party

Новата тема

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 15:41 от Nadeto

Общи условия

Активация на акаунт