АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 860
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
И аз гледам съм изтървала какво става с Вени, дано всичко се нареди Hug

Красе, много кофти твоята работа. Дано ти излезе нещо.

# 256
Милена пак вдигна 38,5°, буzите са ярко 4ервени........дано все пак са zъби, макар 4е ниЩо се вижда, ниЩо се 4увства  Thinking

# 257
  • София
Вени, каквото и да е станало, дано нещата да се подредят!  Peace Миналата година на Коледната среща, си мислех, че сте едно от най-готините семейства, които съм виждала. Много жалко, че така се е получило  Hug

Ренка, как е Вальо, оправи ли се Rolling Eyes
Ми нещо и той като Миленка - само Т и нищо друго. Ама много висока, 400 беше от събота вечерта до тази сутрин; с Хексалгин я сваляхме най-много до 39.2 и след 2 часа пак 40.  Cry Днес нямаше Т цял ден, но нещо почва пак да я вдига  Sick А доки каза, че няма видима причина - гърдите чисти, гърлото и ушите са ОК, даже сополи и кашлица няма. Направихме изсл. на урината и тя е ОК, утре ще ходим да вземат кръв, да видим за бактериална инфекция. Много ми е спечено така - висока Т, без диагноза. Абе,...майчински неволи!  Rolling Eyes

А съботната срещичка и на мен ми се отрази много добре, зареди ме с енергия за тежкия уикенд.  Hug

# 258
М, Ренке, явно карат едно и съЩото. Милена преди 2 седмици беШе 3 дена с висока Т, която иzведнъж иz4еzна.....после маааалко хрема, сега каШлица, ама не много лоШа, спи си беz проблем, примерно. И сега пак Т  ooooh! Тъкмо това говорихме с мъжът ми, 4е миналата година по Коледа пак беШе с висока Т и така и не раzбрахме, от каквоя беШе вдигнала  newsm78

# 259
  • София
Е, Ренка, и аз така си мислех тогава!

# 260
 Cry Вени  Hug

# 261
  • София
Добро утро!  Hug

Вени, горе главата, нещата може да не са същите, но вярвам, че пак ще сте готиното семейство, на което всички сме такива фенове, хората все пак не се променят за ден.

Ренка, вече сериозно се бях притеснила, защото не пишеше. Дръжни в течение, пък като отмине това ви гайле, ще ми разкажеш как даваш аналгина и тн, за да съм подготвена за такава неприятна ситуация.

Танче, вие как сте, сбъдна ли се пожеланието ми?

Хубав ден на всички! Хуквам към работата, където ме чакат от вчера започнати караници - не може един да работи, друг - не, нали?

# 262
Момичета, прелитам да ви кажа "Добро утро!"
Малко ме е стегнало гърлото и се опитва да ме почне хрема. А е странно, че Тони не се влошава, поне засега. Давам му Флавамед сироп, за да не го почне кашлица /случи се да се изкашля няколко пъти, та затова/ и пръскам Стеримар и Олинт.
Направих Коларгол, но го забравих в нашите и днес ще го взема да започна с капането.
Прекратих с промивките със спринцовка, оказаха се супер гадни и болезнени! Embarassed

# 263
Добро утро!
Вени, първо на теб едни силни прегръдки и подкрепа. Дано да мине този период и да излезете от ситуацията по-силни и по-сплотени.
На болничките Hug Ренка, нали знаеш за варианта розеола. Детенцето на един колега беше така и аз му я предрекох. На третия ден Т изчезна и се появиха пъпките.
Красе, дано скоро намериш нещо подходящо.
Енви, честит ремонт и хубав дом накрая!
Деска, мерси за резервацията. Тоест нали можем и ние да се включим, ако сме здрави. Ограничена ли е от към бройка?
За срещата завиждам, но пък ние изкарахме един хубав роднински уикенд на язовир Ивайловград (чудно място е това, за тези които не са били никога по този край, препоръчвам).
Е вярно, че след такива срещи се чувствам доста провален родител, защото правя сравнение между бясната ми дъщеря и кротката й братовчедка. Но няколко дни си повтарям, че е въпрос на характер и постигам някакво успокоение.

# 264
Деска, мерси за резервацията. Тоест нали можем и ние да се включим, ако сме здрави. Ограничена ли е от към бройка?
Янче, разбира се че ще се влкючите, нямаме ограничения откъм бройка, само трябва седмица по-рано да уточним ще има ли някакво меню за децата и ако да какво ще е, само че аз няма да мога да отида, тъй като на 29 и 30 сме на team building, та ще помоля някой да отиде вместо мен, пък ако никой не може, аз ще гледам на 1-ви да отида да се разберем.

# 265
Добро утро, мили момичета  Hug
Е, не се сдържам вече  Mr. Green След като Смин ме излови по много интересен начин, а на сращата не се сдържах и казах на Данчето, не мога сега да не кажа и на вас  Mr. Green Бременна съм и то в 7-8 седмица и аз не разбрах точно де  Thinking Лекарката каза едно, снимката друго, на кое да вярвам  newsm78

# 266
Наденце,ти така озари моят ден със тази чудесна новина Hug Hug Hugбраво,страхотно,много се радвам за вас,супер,честито мила,желаяти една красива и здрава принцеса да си родиш Hug

# 267
  • Варна
Добро утро!
Наде, честито и лека и безпролемна! Ама не разбрах нищо от това дето си написала после  Mr. Green
Аз се разболявам Sick

# 268
Наденцееееее, Hug честито Simple Smile

# 269
  • София
Наде, ха да ти е честито и след 7месеца да гушкаш едно сладко бебе!

Вече сте изписали цяла тема, а аз още не съм се вклячила, ама при нас нищо ново, едно еднообразие и скука.....
Изпращам много здраве на всички болни дечица!

Вени, дано да е някаква временна криза Praynig!

Успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт