АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 860
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Привет!
Вени, аз не разбрах, ти пращам малко положителна енергя  Hug Ние се караме нон-стоп с моя мъж. Честно не се виждам да си изкарам живота с него. Но като гледам май бая априлки се оплакахме наскоро Tired Да сме живи и здрави, другото се оправя Praynig
Аз срам не срам не можах да разбера кой кой е Embarassed Май няма да е зле да си сложим по една снимка за аватар Joy
Вени, наистина си се стопила, отдели малко време за себе си ако имаш възможност.
Варненска среща..когаааа  Sunglasses В събота съм на РД на племенника и не мога, очаквам предложения.
Имам нов колега подчинен ми е, да ми помагал в офиса...То за мен няма работа, ще има скайпва по цял ден...

# 241
  • 2 етажа над тавана
Привет и от мен.

Дано новата седмица е дбра и успешна за всички Hug

Вени, наистина много ми се видя и на мен отслабнала, грижи се за себе си. А за това, дето съм го пропуснала и аз без да разбера -  много положително настроение ти пращам и прегръдки Hug Hug Hug А за работата ще споделиш ли Wink

Срещичката беше чудна, трябва да се събираме по-често без деца и мъже.

Деси, страхотна си, благодаря за резервацията за 7-ми за Острова. Да сме живи и здрави - на линия сме Hug

Ренка, как е Вальо, оправи ли си Rolling Eyes

Татянка, бързо да преборва болеста Миленка Praynig Hug

Красе, заплати и работа като няма, поне подчинен да си имаш Laughing

Аги, вашия купон с плъха е почти като нашия от това лято, само че с мишле - отдалече се предупреждавахме - Пази се, мишко, че идвам Laughing , преди да влезем в кухнята на вилата - 2 дена се гонихме и накрая я щракна капана Mr. Green

Айде отлитам за момента, да се отдам на служебни задължения

# 242
  • София
Първо да си изкажа съжалението си, че не успях да дойда на срещата. Бях се уговорила с Косе, но той забравил и ми спретнал среща с приятели на Витоша. Исках да ги пратя само двамата с Емо, но не се съгласи и затова се наложи да пропусна срещичката. А как ми се искаше да се откъсна за малко от двамата Sad
На Витоша направихме екстремна екскурзия. Емо искаше да ходи сам, но с мераците си да се качва на всеки камък много взе да ни бави и бе пъхнат в самара. В компанията имаше още 3 деца на възраст от 6 до 9 години. Емо се забавлява доста до един момент, но като му се приспа стана ад. То бе хленчене, то бе рев. Не успя много да спи, но за сметка на това се позабавлява на чист въздух. По някое време есента напомни за себе си, като паднаха рехави мъгли, но топлото време ни задържа високо в планината. На големите тревни туфи хлапетата се търкаляха и забавляваха. На връщане падна голям екшън, че с 4 деца се наложи да преминаваме през огромно море от морени. Емо беше в самара на гърба ми и милото през цялото време пищя от ужас, че ще падне. Беше си доста рисковано минаване, но ако бяхме тръгнали да заобикаляме рискувахме да нощуваме в планината. Бяхме далече от всякакви маркировки и пътеки и се молехме да стигнем до познато място преди да мръкне. Слава Богу излязохме на пътя и осветявайки си пътя с фенерчета в 18:40часа се качихме благополучно на колите и отпрашихме към дома. В неделя не можехме да мръднем от мускулна треска и двамата с Косе и си направихме филмов маратон. Отдавна не бях се излежавала толкова много през уикенда. 
На болничките изпращам много прегръдки и пожелания за бързо възстановяване.
Вени, честита ти нова работа  Hug
Красе, бях останала с впечатление, че нямате работа, шефът не дава заплати, а то - назначава нови хора Mr. Green Дядката ви да не е напуснал?
Таничка, това е много хубава новина. А кога да очакваме доставката?
Хубава и успешна седмица на всички  Hug Hug Hug
Време е пак за  atwork

# 243
ха здравейте  Hug
За партито сме на линия само да сме здрави  Peace.
Вени   bouquet и от мене

# 244
Прибрахме се, гърдите са 4исти, Т не zнаем от какво вдига, както винаги  Laughing Пак е с 4ервени буzи, ама пусто няма никаква следа от тия кътници, венеца иzобЩо не е подут  Thinking Ако се влоШава, да съм отиШла пак, ина4е търпение  Wink

Ра4е, zависи от поЩите  Wink Около 2 седмици предполагам.

# 245
  • София
Танче, дано не вдита повче!

За отслабването - да, отслабнах без да искам и радзбера - от 4 години не съм си млизала спокойно в едни панталони, а сега дори са ми широки. Но поне от хубаво да беше...

Раче, страхотно, ама и страшничко!

# 246
  • Варна
Мани нашта фирма!Дъртака тука и малкия, чати по цял ден  Twisted Evil Баси безхаберието, и аз не ставам за шеф и обясняващ, ама да си в скайпа цял ден от първя работен ден, това на нищо не прилича. Ще си говорим насаме, не го знам на кой е човек само, щото е някво връзкарче. Дами, вече сме 17ти, а още съм си получила парите, не знам какво да правя!!! Не мога да си намеря работа... Приемам съвети как да търся, в jobs.bg няма нищо.

# 247
Красе, и на теб много сили! Аз не бих стояла...може и по-малко пари да вземам, но да знам, че са редовни, то така никакви планове, никакъв семеен бюджет  Rolling Eyes
Татянка, една идея имам - вече играчките са на път...значи и аз да потеглям, така само ти ще си набутана с паричките, а дечицата ще имат подаръци  Laughing
Хей, хиляди благодарности, че се грижиш така за нас  Hug

# 248
Село Смин, обЩина Шабла, къде тръгна ти пък? Насам zа да ме вzемеШ на околосветско ли?  Laughing

Краси, то вярно на ниЩо не прили4а.... Аz бих говорила съвсем открито със Шефа....то се видя 4е там не можеШ да останеШ  Confused

# 249
  • Варна
Че не мога да остана не мога, ама къде да вървя?! Не мога да се върна на старата си работа, не мога да открия нищо. Освен да се свържа с Агенция за човешки ресурси newsm78
Като капак запека на Николай се влоши катастрофално. Откарва по 5-6 без да ака, после реве и пищи, кърви..Вече ви казвам ми иде да се застрелям, то бива каръщина бива, ама то на нищо не прилича. Мятам го на активия всеки ден, дано помогне. 

# 250
Активиата Ще помогне, и много те4ности  Peace

Забравих да ви споделя. Имам един любим сайт zа игра4ки, от който поръ4вам редовно ( Embarassed ) ве4е 3 години. До скоро нямаха доставка до БГ, бях проверила когато се органиzирахме с вас и скоро пак zа една мама в 4ехия, нямаШе. А сега ве4е има  Crazy Жалко 4е е късно zа Коледните подаръци, но zа рожденните дни сме там  Mr. Green

# 251
И кой е този сайт? Да се наточа отсега   Mr. Green

# 252
Нато4вай Младен и кредитните му карти  Mr. Green www.mytoys.de

# 253
  • София
Вчера писах, писах и всичко отиде на кино...

Аги, и аз така правя като ми се наложи да слизам в мазето - установявам, че ходя много тихо и затова предварително чукам, викам  ooooh!...

Вени  Hug

Танче, Танче... Колко късно е за поръчка от този сайт?  Embarassed Настоятелно питам колко късно е за поръчка, защото видях много Коли  ooooh! ooooh! ooooh!

# 254
Kакво искаШ да 4уеШ Дан4е? 4е е късно ли, или 4е не е?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт