АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 860
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Вени,  Hug
Направо не знам какво да кажа, не бях с впечатление, че нещата са толкова силно непоправими  Tired  Но ми е много мъчно. Ако мога да помогна по някакъв начин, ще се радвам да го направя.

Аги, ти пък. Бременността много те е разхубавила.
Но от друга страна и аз с езарекох същото и още малко ми остава да го изпълня. Ако тиквичката не ми подложи крак и не се разболява следващия месец, за нова година ще си мам цел  Party

# 226
Юлче, аз май излизам нефотогенична личност. Всички казват, че на живо съм по-Убава, отколкото на снимка. Здраве да е, мерси за думите Hug, много добре ми действат в неделя сутрин, без бяло виктори и цветя до себе си... Grinning Вчера като ви видях с мъжа, колата и децата - ето това ми е мечтата!

Най-тежко и неправилно е, ако човек е като мен. Аз като съм огорчена, ядосана, нервна и т.н. имам навик да мълча, да си роня сълзи и да вкопавам все повече. Аз съм тази, която се изнася да спи в хола или в детската. Вместо да му кажа, че това са му завивките и да си търси мебел за тази нощ. Има жени, които постъпват по-правилно - не са егоистични, искат да говорят, да се обсъди, да се реши проблема. Лошото е, че веднъж скапят ли се нещата, то винаги горчивото остава. Ако се почувстваш отхвърлен от връзката, после дори нещата да се променят, вече знаеш какво е, колко е тежко и как боли, и винаги ще си живееш в страх да не се случи отново. А партньора си знае - аз веднъж я подложих на това, тя ми рева, моли ми се, страда, значи ме обича. И пак да го направя, пак така ще стане. Много е фин този баланс на сигурност в отсрещния. И после е трудно взаимоотношенията да се закърпят, замажат и изградят наново без това да води след себе си страх или мисъл за отмъщение.

# 227
Вени, наистина е много гадно  Sad Ако мога да помогна с нещо, само кажи  Hug Те имали ли са проблеми, докато са били сами? Лора разбира ли какво се случва?

Аги, аз също казвам, че много свежо изглеждаш  Peace

А аз съм излезнала като най-гладна  Mr. Green само менюто гледам и избирам  Crazy

Юлче, наистина сте готино семейство ПУ-ПУ

Радвам се, че можах да се запозная и с jd  Wink чакаме и нейните снимки.

Данче, на мен също такава среща много добре ми действа и после ми е едно приповдигнато  Party
Надявам се да успеем така да се организираме по-често.

Деси, мерси за резервацията  Hug много си бърза.

# 228
  • София
Посдобрихме се! Незнам до кога! Лора хем разбира, хем не осъзнава! Нямало е проблем, но мисълта, че например можеше земетресението точно тогава да се случи...!

# 229
Да бе, страшна шматка съм!
JD, добре направи, че дойде. Смао където после си дадох сметка как съм се бглъбила с собственото си говорене и май май изобщо не си обърнахме нужното внимание. Много мА е срам  Blush

# 230
  • София
Мъжа ми и бебето са се гледали много спокойно, така че и за следващи срещи ще съм на линия.

Деси, страхотно, че си запазила час за 7-ми. Дано на повечето да е удобна тази дата. Аз се вълнувам като малко дете. Heart Eyes

Вени, много ми е мъчно какво преживяваш. Само като те видях как си се стопила...
Скоро си мислех как ли ще го тресне и моя мъж някой ден "кризата на средната възраст" и накъде ли ще го избие.

# 231
Аги, на мен също по едно време ми стана неудобно, че ние нали се познаваме и едва взимахме думата една от друга, а jd дано не се е почуствала игнорирана, защото не е така, просто от толкова време не сме се виждали и не можем да се наприказваме  Hug

Вени, наистина така си се стопила  Confused Хапвай повече и пий някакви витамини. Все пак, каквото и да стане децата са си и твои и трябва да си силна и здрава да се грижиш за тях.

# 232
Нямате представа какъв купон е у нас! Вчера Саш да слезне в мазето, за д си сложи дърва на парното и един плъх видял на стълбите. Сега като решим да слизаме в мазето си, първо чукаме на вратата, а после отваряме. Саш ми се смее - Какво, плашиш плъхчо ли? Аз му казвам, че е по-добре аз да го плаша и предупреждавам, че отварям, а не той мене. И сега като го пратих да пуска парното и той чука на вратата Joy

Отиваме да си прибираме отрочето. 2 дни беше в нашите, хремав е, та утре май ще си остане вкъщи.

# 233
Добра нова седмица! Grinning

Вени Hug, не разбрах, какво е станало, но ти изпращам позитивизъм - дано всичко се оправи! Peace

Много мила среща сте правили - снимките са уютни, а не хаотични, като на среща с деца. Wink

През уикендът ремонтирахме и без РС и ТВ - нищо не съм разбрала за земетресения и пр. - доволна съм и от двете!
Mr. Green

# 234
Успешна седмица и от мен!

Вени, много кураж и от мен! И мисли и за себе си  Heart Eyes
Снимките ви излъчват спокойствие  и удовлетворение от срещата, всички изглеждате прекрасно, а Рени - не може да каже човек, че е родила скоро и че гледа 2 деца, браво!   bouquet

В събота сутринта моето чадо се събуди с някакви супер гъсти сополи и до вечрта нищо му нямаше, какво беше това чудо не знам  Crazy
Пералнята вече е цел номер едно, че сме без такава от вчера  ooooh! Пробвахме снощи в Техномаркет с Альо....не мога да ви опиша каква гонитба падна и цъкане на копчетата на всички уреди  Tired Довечера мислим да вземем брат ми и да го гледа, иначе е мисия невъзможна да видим изобщо нещо Rolling Eyes Бяхме си харесали едно Деу (хладилникът ни е такъв и сме много доволни), но продавачът ни навива за Аристон  Thinking хайде да не ви занимавам с моите битови проблеми. Лек ден!  Hug

# 235
Смини,
отдавна щях да пиша препоръка за Горенье - ползваме я 10 години, с два дребни ремонта от последните 2 години.
Майсторът, който идва да я прави - много я похвали тази марка. А нашата понеже вече е стара и няма толкова електроника - каза, че е още по-добра. Thinking
И като е толкова добра - сега при ремонта ще я бухнем направо в банята и ако удържи и на влагата там - цена вече няма да има. Mr. Green

# 236
Добро утро  Hug
Смин, нашата е Аристон и съм доволна  Peace
Енви, свекърва ми имат Горенйе, някакъв по-стар модел и е много добра и издръжлива, аз също съм доволна от тази марка, печката, хладилника и другите неща са ни такива

# 237
Добро да е  Sunglasses

Вени, и аz иzпуснах какво е станало (ранобудните май са с предимство  Laughing) но и аz ти праЩам много поzитивиzъм  Hug

Много хубави снимки от среЩата, браво на вас  Hug

Моето дете не само, 4е продължава да каШля, но и пак вдига Т  Tired По обяд Ще я водя на лекар да я преслуШа.

# 238
  • София
Е, не ви и трябва да знате - не беше приятно, но за сега уж се оправи!
Аз от днес съм на работа, но още нямам работно място и пиша от компа на една колежка!

# 239
Само бърzо да ви кажа преди да иzлиzам, току Що полу4их мейл от Лайzелсбах, 4е са иzпратили неЩата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт