АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 811
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Данче, срещата не я изпускай! Не се цепи от колектива, а и все пак това е хубав повод за галопиране. Peace Да си изкараш добре ти пожелавам!

Янче, що все те питат за килим, а пък видях едни кръгли сте наслагали, много ми харесват. Или искаш и един килим да сложите? Вчера бях в големия магазин за килими и настилки до затвора, там ходихте ли? Имаше едни големи, намалени на 160 лв, хубави обаче, не бяха типично детски, но човек като ги разгледа може и да намери нещо, което да му хареса стилово.
Имаше и едни по-малки /не пътечки/, на 90 лв, при тях видях много приятни, на едни вълнообразни "раета" в различни цветове.

Мис, честит празник на малкия бонбон със закъснение от мен! Hug

# 61
  • София
Добро утро!   food010

Данче, абе ти вярно, че много младееш, ама чак пък сега да си сменяш млечните зъби  Wink Mr. Green

Рамама, дай снимки! А вашия тате как може да ядосва такива хубави дами като вас с Реа, аааа!  Naughty

Успешна и ползотворна седмица на всички!

# 62
Добро утро и от мен,повлияна от заглавието тук и понеже много харесвам филма СиГ та си сложих на телефона музиката от филма Mr. Green

Аз имам ужасни угризения,дали не трябваше близнаците да си ги отавя в къщи ,че от няколко дни са хремави а от петък събота имат храчки като се събудят сутрин и покашлят но само тогава и аз им давам от събота Флавамед и промивам носа с натриевхлорат ама се чувствам гадно,незнам дали нетрябва да ги заведа на лекар,не съм от тичащите при най-малкото покашляне,първо пробвам да се справя сама и тогава тичаме до докторката ама иначе нищо им няма друго,но ако има нещо те ще ми звъннат госпожите от градината нали Tired

Успешна седмица на всички,пък дано и на мен ми предложат дълго очакваната оферта за работа през тази седмица Praynig

# 63
Добро утро и от мен  Flutter

Мисче, честити рожден ден на Крис  bouquet Да расте здрав и усмихнат Hug

Данче, сродна душо, и аз имам 2 млечни зъба, моите все още се крепят, дано и с твоите всичко да е наред  Laughing 
И марш вечерта на срещата, малко разнообразие няма да ти навреди  Wink

Джинджър, аз се напраших покрай ясленските боледувания на Яна и при най-малкото нещо звъня на доки.

Янче, аз пък искам да питам какво стана с малката масичка и столчетата за детската ви стая? Взехте ли, от къде, цветове?

А моята Яна вечер също изпада в някакво странно състояние, не иска да си ляга, играем до 11-12, все иска да я гушкам и да я нося. Определено й липсваме през деня.Сутрин се разделяме в 8 и вечер пак в толкова се виждаме... няма начин.

Болните, как сте?

# 64
Ами Джинджър, зависи дали е начало на заболяване или край. Така мисля аз. Те ако са започнали да се разболяват едно спиране и вкъщи да ги промиваш и капеш нослетата, да даваш сиропа 3 пъти на ден и може да се успокоят нещата. Не знам при вас как е , но тук не дават никакви лечения в градината. И съответно хремата цял ден с кашлизата се затлачват.
Ако вече е минало боледуването и сега се отчистват, това е друго нещо - трябва си време на лигавицата да се успокои. Но пък са много податливи.
Ето, една от нашите майки каза, че е бясна - миналата седмица сестрата ни е била болна явно, но е била и на работа . Групата от 17 пак е паднала на 12 сигурно, а и нейното вдигнало Т тази сутрин.
Аз Тони го облякох /не ме бийте само!/ с вълнено клинче /фино, прозрачно направо, после потник, къс ръкав , дълъг ръкав, а накрая отгоре плътен анцук, и по-плътни чорапи. Да не ми го настинат, че вече ще има #2gunfire

# 65
Аги, нямат ли парно?  Shocked Така ако е топло рискуваш сама да си го настинеш - ако е изпотен и го изведеш после на студа  Rolling Eyes
Данче, марш на среща  Crossing Arms Naughty

# 66

Честит първи рожден ден на Крис  Heart Eyes
Да расте винаги здрав и щастлив, да е добър и весел и да слуша мама, тати и кака  Heart Eyes
Мисче, честит празник     bouquet

Честит празник на многобройните именници, с най-добри пожелания за сбъднати мечти     bouquet

Данче, отивай на срещата и да си изкараш страхотно  Peace

Аги, аз също мисля, че като го навличаш ще се изпоти и ще стане по-лошо  Thinking

# 67
Ох Аги не знам начало ли е край ли е ,аз ще продължа да давам сиропа сутрин и вечер и промивам пък ако видя че се усложняват нещата ще тичаме при докторката,ама дано се изчистат тези храчки,ама сополите само така няма да секнат трябва някакви капки да слагам,на последак ползвам Гаразон и много съм доволна,те са супер малки и няколко дни да слагам и на двамата сутрин и вечер е достатъчно да секнат от раз сополите,ама пък два месеца под ред по веднъж съм им ги слагала и смятам че трябва други Thinking
Иначе не знам колко разголени и калени са вашите деца ,но моите и аз така ги обличам като Аги,още като се застуди с чорапогащници,предпочитам да са ми облечени в детската пък ако се изпотят те ги преобличат,много са грижовни персонала доволна съм много,че даже по някога и елечета им слагам,защото няма парно а са с климатици и да не рискувам да им е студенко на милите Peace

# 68
Привет Sunglasses

Аz пък си мисля 4е нежеланието да си лягат ве4ер е период  Mr. Green Съвсем сериоzно, и Милена не иска да си ляга, и тя ми прави драми и после реве и се ка4ваме по 100 пъти при нея  ooooh! А ни вижда по цял ден, би трябвало да се радва ве4ер като се отърве от нас  Thinking

Носът ми е zапуШен, а пък на обяд съм на zъбар  ooooh! Ще го мисля дали Ще мога да отида...  Tired

# 69
Татянка, кво го закъса и ти сега като Бабълчето  Tired дано се оправите по-скоро  Hug

# 70
Ох Наде, то моето си е хрони4но  ooooh!
Отложих zъбаря, Ще отида след 2 седмици.

Да ви се похваля, в4ера иzполzвах дъждовния ден и работих върху коледния календар zа детето, по4ти е готов  Grinning Много съм доволна.

# 71
Татянка, винаги съм ти се възхищавала колко време и внимание отделяш на Миленката  Heart Eyes Ето сега с този календар, а и всички играчки, които и взимаш са все образователни и много тясно съобразени с периода на детето. За цветовете си спомням мозайката и още много др. Супер, аз нямам обаче толкова време и нерви, а на моменти като те чета и ми става гузно  Embarassed

В събота си бяхме организирали да излезем по женски на кръчма с приятелки, а после на дискотека. Ноооооооо Стенли в петък вечерта вдигна температура, а на сутринта нищо му нямаше, но аз се притеснявах за събота вечерта и не отидох на дискотека с тях, а само на кръчма и бързо се прибрах. Мъжа ми звъня да ми каже да не се притеснявам, че детето е добре и няма Т и да не бързам да се прибирам, но като съм се настроила и се прибрах, а те спят сладко сладко.

# 72
здравейте и от нас, мойто дете пак болно и пак сме в къщи  Tired. Сега е с Т и сополи, няма кашлица пък ще видим какво ще излезе.
Рамама къде се намира това комплексче  newsm78
Хей Наде бива ли така  Heart Eyes

# 73
Със закъснение, но от сърце:

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ НА МИСИ!  Heart Eyes ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!  bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ В СЪБОТА! ЗДРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ!
  bouquet

Кате, вие Пламен ли чествахте!?  Thinking Аз пък все го имам за адаш на нашия Петър Wink, но може и да бъркам.

Пак ми е дефицитно свободното времето.
Crazy

# 74
Татянка, винаги съм ти се възхищавала колко време и внимание отделяш на Миленката  Heart Eyes Ето сега с този календар, а и всички играчки, които и взимаш са все образователни и много тясно съобразени с периода на детето. За цветовете си спомням мозайката и още много др. Супер, аз нямам обаче толкова време и нерви, а на моменти като те чета и ми става гузно  Embarassed

Ооооо греШиШ мила, аz иzобЩо не й отделям много време  Embarassed На мен ми е гуzно, хем съм цял ден вкъЩи.....сигурна съм 4е ако ходех на работа, бих прекарала пове4е "ка4ествено" време с нея  Embarassed Моzайката я реди сама, тя до ден днеШен е голям хит, много сполу4лива игра4ка иzлеzе  Grinning Това, което играя с нея, е Мемори и Домино, които няма как да играе сама  Wink Календара го правя беz нея, zа да е иzненада  Wink

Преди малко спря тока и съответно и радиото. Милена пита къде е муzиката, отговорихме 4е няма ток, и тя каzа "Трябва да си купим нов"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт