АПРИЛ 2006 - Отчаяните съпруги 100% стават SEX AND THE CITY! Дръжте се!

• 13 814
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Ха добър ден!

Бях цял преди обед на обучение и ми е супер приповдигнато. Обучение за подпомагане на майката кърмачка де, много полезни неща  Hug
Юлче - 3 "л"-та са  Laughing
Рени, проблемът може би е в даването на добавка, знаеш как от шишето много по-лесно излиза течността и как бебето не полага почти никакви усилия да суче, докато от гърдата е друго, та може би свиква към шишето и не иска да суче, респективно ти намаля кърмата. Ако искаш само да кърмиш съвета ми е да му спреш добавката  Peace
Енви, и аз не знам за какво иде реч в този сериал, ние имаме ТВ, ама май само му бърша праха, нямаме кабелна и го държим да гледаме уж новините. Без да сме налагали нарочно сме ограничили гледането му до минимум. Филм не помня откога не сме гледали, а новините от време на време в 22 ч след като се е хоризонтирал дребоса, ако и ние не сме заспали с него. Ауу, извинете, гледам от 7.30 до 8.30 сутрин Бтв. От цялата работа си сверявам часовника за времето  Laughing
Репортажа за Елвира и аз го гледах снощи....голяма трагедия е...случи се месец преди моя термин в същата болница...заради нея не исках упойка, но ме убедиха в противното и не съжалявам...дано един ден да прегърне малкия бонбон тази майчица  Cry Sad Praynig
Мисче, не си пропуснала варненския, аз задължително ще се свържа с теб като се организираме  Hug Успешно отбиване  Peace

# 32
Момичета, лека вечер  Hug
Отивам си вкъщи и ви пожелавам весел и спокоен уикенд   bouquet

# 33
От4аяните съпруги ги гледам, любими са ми, оби4ам саркаzма в тоzи сериал. Аги, Аманда се каzва Миранда  Wink

Уууу да бе!  ooooh! Вярно Миранда беше! Grinning  Peace

Смин, ти си опасна с тази Ла Лече Лига, нали това са ЛЛЛ? Wink

Черепахче, да ти кажа това с гризането е доста лошо. Embarassed Можеш ли да споделиш, Симона имаше ли биба и ако е имала как я махнахте и кога? Правя си аз едно проучване. Hug Иначе за гризането мога да ти пиша малко мнение на ЛС, за да не занимавам останалите, пък и по-скоро...абе що, ако те интересува ще ти кажа аз какво знам по въпроса и тук.

# 34
  • софия
привет на цялата банда Hug

почерпете са за здравето на Рая...днес има имен ден

# 35

МОМИЧЕТА, ЧЕРПЯ ВИ ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА АНГЕЛИТЕ!

# 36
  • София
Послучай празника и на Емовците и Радките и аз да почерпя:

Честит празник на всички малки и големи именици и на техните семейства.

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 19:59 от ra4e

# 37
  • 2 етажа над тавана
Отскачам супер бързо да честитя на именниците - да са здрави най-вече!  bouquet

Аз от вчера съм на антибиотик, нещата при мен нещо се влошиха, та затова стигнах до антибиотика, вчера цял ден съм спала, вечерта пих хапчето и пак заспах, сега отивам пак да легна, че хич не ми е добре.

За Марти  Praynig Praynig Praynig

За среща и аз съм за обедно-следобедна

# 38
Привет дружина!/Енви, взимам си бележка,виждаш ме често ама не пиша, защото колежката до мен слухти и не е удобно да си чатя Hug/.Вечер влизаме  във вихъра и както сме отвикнали с детето, още не можем да си организираме времето след работа.Гледам и стоим до по-късничко навън, че скоро ще задуха морския вятър и няма да ни се излиза вече Wink
Честит празник на всичките ни именници и професионален празник на тези, които работят в полицията  bouquetГолеми почерпки рано сутринта Hug.
Ели  Heart Eyes, дано се оправяш вече.Надявам се, че Бърборанка е пушка вече Peace
Аги, сподели за гризането на нокти-това се е научил да прави дощато беше на бабин дом. SadКупила съм и мажа с Даум Екзол, дано проработи.Приемам и други съвети де Peace.
Иначе сме си супер, детето и мама са по цял ден по улиците, изключая 3,5-4 часовия му слетобеден сън.Обаче.....ходят на морето и иска да се "къпа" ShockedКак се оправя баба му....идея нямам.Послушко е, много се е разприказвал,ще ни купи и ще ни продаде направо.Като споменах купи.....не е истина как вече се усещат малките главици и за всичко, което иска или е свършило вкъщи-вика" мама купи".
Софиянкииииииииииииии завиждам ви много за срещата.Мисленно ще съм с вас Heart EyesВ този ред на мисли, изключително ще се радвам ако някой има път към Бургас да се обади и да се видим.
Приятен уикенд дами/аз м/у другото съм на работа до 13.00, но съм сама и затова успях да драсна 2 реда, за да не ни забравите Wink

# 39
  • София
Честито на празнуващите!
rody, и нас скоро ни водиха на тиймбилдинг в Еленския балкан и изкарахме невероятно. Бяхме в с.Дрента, имам чувството, че се намираше на края на света, нямаше дори обхват. Sunglasses

# 40
  • София
Честито на днес празнуващите! Спешъл гуш на в с и ч к и!  Hug  bouquet

Имам да чета няколко страници от другата тема, но първо да драсна макар, че се струвам някакси не на мястото си, защото за много неща говорите и ми странно да се намесвам. Разбирайте ме правилно, не се чувствам не добре приета, но ми е странно.

Филмите, които са във заглавието - аз симпатизирам, ако това въобще е възможно, на Бри - бяла кожа, гладка перфектна коса, добри обноски, перфектен външен вид, деца, къща, мъж - ей така искам и аз  Mr. Green Уви, косата ми е чорлава макар и по-червена, от колкото ми се искаше, неидеална къща т.е. гарсониера, мъж смятащ, че само със силна струя на водата ще си измие краката, дете-с неизчерпаема енергия  Mr. Green

За среща - "за" както винаги, предпочитам - следобедната па макар и началото да е в ранния следобед.

Отивам да си прочета предишната темата, защото имах нещо да казвам.

# 41
Айде и аз да почерпя за моя именник днес

И честито на всички празнуващи.

# 42
  • София
Защо няма никой днес? Rolling Eyes
Къде сте? newsm78

# 43
  • Варна
Наде, записах се набързо, че влезна шефа в тоз момент..та затова само един емотикон изпрасках Mr. Green

ЧЕстит Имен Ден на Именниците! Да са живи и здрави!

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 21:10 от Красе

# 44
Юлче, златна си да знаеш! Де и у нас тоз късмет дребния да иска да се отбива сам. Мен дневното не ме притеснява хич, ами това среднощното. То се почва още от преди да съм си легнала и продължава докато стана. Ако не съм се оплакала онзи ден ей така за спорта реших да броя колко пъти ще яде за една нощ. До 5 сутринта бяха 9 пъти. Ей за това искам да го отбивам, вече година сме все така и взе много да ме тормози това. Лошото е, че от както почнах да правя опити ( все неуспешни) преди няколко дни да намаля поне кърменията нощем сега цяла нощ е закачен и не пуска. Сутрин съм като прогнила.

Янче, лимона при нас няма да помогне. И двамата с Лекса гризат лимони от малки. Мислех че всички са така, ама май са само моите.

Честито и от мен на всички именници  bouquet Да са живи и здрави!

Смин, време е да се видим с теб. Утре да мине РД на дребния и се надявам, че с големите ангажименти съм приключила ( дали си вярвам на това изказване). Роди, и с теб ще се радвам да се видим когато ви е удобно, знам че всички работите. Аз сега нали мързелувам, та съм на разположение когато ми свирнат. С Красето още не се познавам, ама май и с това се изчерпват варненските членки на групата. Отивам да събирам сили за утре. Все още ми предстои да довършвам и тортата.
Лека от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт