Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 956
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Честити месечинки на Борис, Ева, Вики и Алиа Hug

Росинце, наистина звучиш по-спокойно. Чакаме да кажеш как е минал прегледа Hug
Да почерпя и аз за Рождения Ден на моята малка племенница, миналата година по това време се появи на бял свят и ми предаде съобщение, че братовчед и се чувства добре в коремчето на мама и скоро ще се присъедини към родата Party

Ето и една снимка от Ден Ден:
http://store1.data.bg/bindermish/P1040021.jpg
Гала, аз съм седнала стабилно чак на 11 месеца (но сега стоя стабилно) #Silly а брат ми на 6 още е стоял сам, така че всичко си е до дете според мен. Не се притеснявай а рехабилитацията започнахте ли? Добре е за твое успокоение Peace До 3 години съм яла почти пасирано и съм се давила от по-едрите частици а сега пържолите ги лапам напреко Mr. Green
Детето спи вече 4 часа а аз свърших домакинската работа и сядам да хапна пуканки и да гледам някое трилърче Party
Леле Вал, в кухнята се пържи риба, но докато стане ще се обезводня като гледам какво си ни предложила. Моля те недей така  261uu
Лек и спокоен ден на всички Heart Eyes

# 121
  • София
Честити Месечинки на бебоците! Да са живи и здрави!  bouquet
РосиHug
Драконе, Честита придобивка! Със здраве!  bouquet
Валериа, страхотни месца! Heart Eyes

# 122
Здравейте мами на Февруарчета !!!Приемате ли още една мама и едно февруарче в отбора ???! Praynig
Моята кукла Йоана се роди на 12.02.2008 в 13,25часа с тегло 4160гр и 52см. Все още нямаме нито едно зъбче  Rolling Eyes,но мисля ,че скоро и това ще стане!

# 123
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!!!  bouquetНЕКА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!

# 124
Ето ни и нас - ИМАМЕ СИ ДИАГНОЗА Peace
Имаме си бебешка шарка Розеола или т.н на латински екзантема субитум. Ето и какво пише за нея, за да сте подготвени... Това е една по-малко известна заразна болест. Обикновено тя се среща при деца във възрастта между 1 и 3 години и много рядко по-късно. В продължение на 3-4 дни детето поддържа висока температура без симптоми на простудно заболяване и обикновено без да изглежда много болно. Понякога през първия ден вследствие на високата температура детето може да получи гърч. Температурата спада изведнъж и по това време тялото се покрива с плосък розов изрив, подобен на изрива при морбили. На този етап детето вече не изглежда болно, но може да се чувствува разкършено. След два дни изривът изчезва; усложнения не се наблюдават.
Та това е одисеята - дано е краят. Докторката беше страхотна - обърна ни много внимание, безкрайно внимателна и ни обясни всичко. За което съм и изключително благодарна...Имам чувството, че камък ми падна от сърцето. Whistling Имах вътрешното усещане, че не е алергия, след вчерашния калпав преглед както бях писала!!!

Динели добре дошла в отбора welcome

Налях си една чаша червено вино и ще си я глътна с кеф, че много ми се насъбра Sad
И като за капак - след година и половина суша се ОЦИКЛИХ! Както моя мъж каза: Айде мило, ще работим за трето...

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 15:27 от rosi_bosi

# 125
  • Sofia
РосиHug глътни една чаша и за мен, направо ми олекна като те прочетох!
Радвам се, че попаднахте на точния човек, ще се оправи детенце!   bouquet
Обаче тези предните доктори са за пречукване, ей!

Сенди, жива и здрава да ти е племенницата, голяма е сладурка!   bouquet
А ти си много хубава, пу пу да не ти е уруки!  Hug
Аз като една баба от квартала тук дето ме вижда на скоро и ми казва:"Ау, добре че ги свалихте тези килограми от бременността, бяхте много се обезформили!"  Laughing
А ти сутрин попарка с винце ли му даваш на детето та спи вече по 4 часа?  Grinning

Аз също сготвих  bowuu  chef леле леле пиуе със зеуе, никой не го яде и всички, го мразим, но нека ни е гадно сега като нямаше кой да отиде до магазина да пазари.  Mr. Green

Ами ние Peace hahaha...но има време да се наредят Hug

То ще кажеш, че 32 зъба чакаме само на долната редица така са се скупчили милите, ще я водя с кака и да им слагат скоби и на двете  Mr. Green

Nadenceto4, при нас помогнаха едни хомеопатични Калкарея фосфорика, за няма и седмица и пробиха и трите горни зъба, ако не и беше помогнала хомеопатията не ми се мисли просто както беше го подкараля всяка вечер по цяла нощ да ме прави дива и щастлива, а гелчето ни беше слабо на нас и ефекта му беше много временен.

Бубе, как сте вие, нищо не казваш в предишния си живот си била партизанка мога да се обзаложа толкова си потайна!  Heart Eyes Laughing

dineli, добре дошла и от мен!

Не помня какво друго щях да пиша и пропускам много за което ме извинете, но съм гладна и отивам да ям!

# 126
Роси радвам се че вече имате яснота и си по-спокойна,имай търпение най-много 2 дни и всичко ще е само спомен.
 dineli  добре дошла сред нас  bouquet
Вал и ние днес сме на пиуе със зеуе hahahaсамо дето ние си го харесваме Simple Smile
Сенди,четито на племеницата  bouquetда ви е жива и здрава!А ти наистина изглеждаш много добре,браво!

# 127
  • София
Вал, ако трябва и скоби ще сложим, че не ми се мисли като порасне как ще ме насмете, ако не го направим, но аз все си мисля, че докато смени и 2-ри чифт кастанети има време да се оправят...каквото сабя покаже Mr. Green! Мммм, пиле със зеле викаш...ми кат не го щете, мятайте на тук, де. Ние като едни добри прасенца няма да му простим, да не кажа, че с голям кеф даже ще го смърцаплясаме Laughing

Роси, браво на вас...и на мен ми олекна, пък на теб , представям си! То, Евелинка отдавна беше разказвала за това и да го имаме предвид като/ако ни се случи, за да не се шашкаме!

dineli, добре дошла Hug..присъединявай се към нас..дано ти хареса! Понякога сме готини, понякога сме голям кокошарник, но това е женският колектив..лично на мен ми харесва в цялото му многообразие Peace Heart Eyes

Сенди, честито  bouquet! А, как си приличате....човек може да се обърка, че това е по-голямата ти щерка Crazy

Бубе, ти наистина си като някой таен агент. Пуснеш тук-таме по някоя снимка за жадната тълпа и после ни пускаш да пасем. Казвай сега, във Франция ли живеете и прибирате ли се на тук, та да се запознаем с бебоните и ние някога? Имате ли идея за националната среща да наминете?

Ние излизаме по ергенлък с мъжлето...да му мисли бабата hahaha Joy. Лека вечер мацички Mr. Green

# 128
Здравейте.

Роси радвам се че Алекс е по добре. Дано мине бързо всичко! Прегръдки.  Hug

ephrossina хубавичко да си изкарате. Как ми се иска и на мен два такива часа... ама ще си почакам още малко...

Валерия, много е хубаво това, което си ушила. Ама не ти ли тежи Ева вече? На мен Ина и 5 метра да я нося ми тежи.

dineli добре дошла.

Честити месечинки на бебоците. Ех, скоро ще си имаме и първите рожденници. Колко хубаво Simple Smile

Хайде, хубава вечер от нас:)Simple SmileSimple Smile

# 129
Еphrossina - аз не съм Бубето, но имах смътен спомен от тази реплика:

Цитат на: бубето 29
Момичета да ,от София съм,но пътуваме доста всички от фамилията...когато имам възможност ще се обадя да се видим..  Hug

Ще пиша по късно. Линк към табличката с мерките има в първия пост, където са сложени линковете на нашата поща и нашите снимки.  Simple Smile

# 130
Честити месечинки на 3те бебонки и бебонко Flutter Laughing ,да са много здрави,игриви ,весели и неревливи Hug
Вал, специално за малката кривозъбка една плюнчена целувчица от Ани ,
 и това за всички месечковци http://www.foreverfriends.co.uk/ecards/preview.aspx?ecard=100038
Роси,браво мила -дано това е края.Пък аз пак се показах с намалени функции на Север WinkВярно,че така се казваше-а аз Розацея-това май беше разширени капиляри по лицето ooooh!.Ама не ми обясни никой кво е, що е туй чудо невиждано newsm78 WinkАйде вече да оздравявате.А за цикъла  hahaha добре дошла в отбора.Поне го погледни от добрата страна-живееш в мъжко царство.Мен каката ме пита "А нали си голяма вече,що си с памперс?!"
Сенди,не разббрах мила тая в дясно Орисничката ли е? Wink JoyМа много си убава Hug
Ефросинка-де да бях и аз наблизо,щеше да се класирате за пиуето ама тц Crossing Arms Wink

Вал,сега сори ма да си кажа без бой EmbarassedЗнам,че ако прекръстиш някой му купуваш дреха,какво ли да ти купя аз-при условие ,че 5м. се втрещявах що пък Ефросинка се гласи на Бургаско пиле със зеле?! Laughing

# 131
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!!!
БЛАГОДАРЯ ЗА ТОПЛОТО ПОСРЕЩАНЕ!!!
Роси,доста си преживяла ,надявам се всичко вече да е ОК и малчо да се оправи и да не боледува повече !!!

# 132
Динели,добре дошла и от мен. Hug
Обзалагам се,че ще ти хареса-шарено е като света Grinning

# 133
Момичета благодаря ви за милите думи, аз ви пуснах снимка да се концентрирате върху рожденичката докато си хапвате бонбонче пък вие как ме нападнахте Crazy Crazy Crazy Няма да ви черпя с бонбони следващия път а ще мятам луканки като Вал  4470 Kissing Heart
Росинце, радвам се мила, че вече има диагноза и не е нещо сериозно. Цункай и гушни силно Алекс от мен Hug
Кас, това от дясно е майка ми Hug
dineli , добре дошла сред нашите редици Hug Hug Hug
ephrossinka, с брат ми сме като две капки вода и може би от там идва и приликата с племенницата Wink
Искам да ви се похваля, че изби и нашето дългоочаквано зъбче. Нямаше никакви неразположения детето (да чукна на дърво), яде си всичко и по много, не ми е мрънкал newsm68 и съвсем случайно преди малко като стана от сън и като ми се засмя го видях. Дай Боже на всички бебенца да излизат така леко зъбките Praynig

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 19:08 от Сенди

# 134
  • Sofia
Кас, онзи ден се смях 5мин къде ме прати в тез дебри бургаски, че и се нагласи да дойдеш да ме видиш даже.  Laughing
И от тогава все се каня да ти кажа и все време не остава, добре че беше зелето та да се изясним.  Mr. Green
Мерси за целувката!  lovekiss

Алинка, тежи си все пак е 11кг, но то е за хълбок и тежеста някак се разпределя не е толкова брутално като да я мъкна на ръце. А и аз нямам намерение да я нося по цял ден, а до училище и обратно и то най-вече за лошо време когато се налага да ползвам и чадър, защото някак си не си се представям в ролята на воден дух в някой порой Ева в количката под дъждобран, а аз разтичаща се да я бутам.
Сетих се, че мога да си взема от тези чадърчета морските, разноцветните за глава  Mr. Green представих си се даже.

Ефросинка, аз ако имам такава бабинска оферта ще вземем да си легнем най на края с Чопи...да се наспим!  Mr. Green
Весело да си изкарате!   bouquet

Сенди, хайде честито ви зъбче, да е беличко и здравичко!   bouquet

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 19:12 от Valeria

Общи условия

Активация на акаунт