Росинце, наистина звучиш по-спокойно. Чакаме да кажеш как е минал прегледа

Да почерпя и аз за Рождения Ден на моята малка племенница, миналата година по това време се появи на бял свят и ми предаде съобщение, че братовчед и се чувства добре в коремчето на мама и скоро ще се присъедини към родата
Ето и една снимка от Ден Ден:
http://store1.data.bg/bindermish/P1040021.jpg
Гала, аз съм седнала стабилно чак на 11 месеца (но сега стоя стабилно)
а брат ми на 6 още е стоял сам, така че всичко си е до дете според мен. Не се притеснявай а рехабилитацията започнахте ли? Добре е за твое успокоение
До 3 години съм яла почти пасирано и съм се давила от по-едрите частици а сега пържолите ги лапам напреко Детето спи вече 4 часа а аз свърших домакинската работа и сядам да хапна пуканки и да гледам някое трилърче

Леле Вал, в кухнята се пържи риба, но докато стане ще се обезводня като гледам какво си ни предложила. Моля те недей така

Лек и спокоен ден на всички

Имах вътрешното усещане, че не е алергия, след вчерашния калпав преглед както бях писала!!!

леле леле пиуе със зеуе, никой не го яде и всички, го мразим, но нека ни е гадно сега като нямаше кой да отиде до магазина да пазари.
...но има време да се наредят 

. Лека вечер мацички
Вярно,че така се казваше-а аз Розацея-това май беше разширени капиляри по лицето
.Ама не ми обясни никой кво е, що е туй чудо невиждано

и съвсем случайно преди малко като стана от сън и като ми се засмя го видях. Дай Боже на всички бебенца да излизат така леко зъбките