Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 958
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета! Hug
Първо да почерпя и мерси за пожеланията:

За нишките в акото ще знам утре, но по всичко изглежда, че е от банан. Просто коремчето е раздразнено и не преработва добре.
Алиа е със зверска кашлица и сополки. Засега сме на хомеопатия, но в понеделник ще я водя пак. Тогава ще пиша повече и за акото Wink.
Лека вечер  Hug

# 136
  • Бургас
Тук сме, но само ви четем.
Много се зарадвах на Камен, чак не повярвах на очите си. Чара, честито, нека да върви здраво и стабилно само напред в живота!
Ние, слава Богу, сме добре. Ново 20 при нас е, че вечер си взима дрямката от 9 до 10 и после не ще и не ще да заспива сам в кошарата. Та така, всички дружно вечеряме, гледаме ТВ и към 12-1 си лягаме семейно.
Аз съм в спек. Като ми дойде муза, повече.

# 137
  • ВАРНА
Честити месечинки на бебчетата, празнуващи днес. Все здрави и весели да са.

Роси, добре, че изяснихте диагнозата. Дано бързичко да отмине болестта.
Нека и всички други болнички бебоци да оздравяват скорострелно.
Емо е вече почти без хрема. Аз още си я влача.

А от тези почерпки, ммм, взех да огладнявам.
Добре дошла на новата мама.
Хубава вечер   bouquet

# 138
Уф Роси добре че се изясни.
Чара, браво на Камен. Много сладичък.
Виви радвам се че се отчете, че колко време липсваш...
Ей откога се каня да впиша и нашите мерки в тая таблица, ама кога ли ще ги изровя...

# 139
Честити зъбки, месечинки и свободни часове Simple Smile
Роси, силно се надявам да се види края бързо на преживените страхове.
Добре дошла на мама dineli.

Алинка, за предстоящото празнуване на 1 година на децата се сетих, както и на Кас и на Хъмти, че ще бъде в един доста интересен ден от седмицата: петък 13  Вълнуващо, нали? Хихихи

П.С
И тъй като Кокомания ме вкара в размисли за себе си мислех да се включа с изказването, че покрай ядовете с детската градина на Пепи, болестите..а може би и отношението което виждам във форума реших че е по-добре човек да стане по-пестелив, тва е. . .

# 140
Здравейте момичета  Hug

Роси радвам се,че всичко се е изяснило .Бързо да се оправяте ,ей!!! Hug    Много ви дойде  Sad

Чара една голяма прегръдка и за теб  Hug  аз рядко се записвам,знаете си ме че не пиша много,но ти винаги ни забелязваш с Маги кога сме се разписали(Дали със снимка или някой кратък пост от моя страна  Wink ) Благодаря ти!!!
Не ме разбирайте погрешно,не упреквам никой за обратното  Wink
Браво на Камен,направо ми напълни душата -ей голяма работа е да знаеш  Flutter

Ние сме по-добре,явно зъбките ни мъчиха само няколко дни,може би ще сме на периоди докато избие някое  Rolling Eyes

Исках още нещо да пиша,но направо изключих  Crazy

Спокойна нощ на всички!

Ставам ,че отивам да хапна нещо,голям глад днес голямо нещо ,а килограмите напоследък даже се увеличават вместо да свалям  Embarassed

# 141
  • sofia
Сенди, честито ви тъй дългоочаквано зъбче! Браво на момчето, и другите така ще ги вади!
Роси, радвам се за теб!

Чакам да ми докарат детето да видим докъде са го докарали в бабин дом. Уж нямало вече живи, ама се съмнявам. Много ясно и аз прихванах. Мазах се, клепах се, дори тази нощ спах с тюрбан на главата.  Уж нямам, мъж ми ме прегледа, ама някак си ми се вижда прекалено хубаво, за да е истина... newsm78 Ох, как ми липсва майка ми, за пореден път!.......... Утре ще си я оставя вкъщи - каката, да си гледам на светло и съответно третирам пак ако трябва. Пфууу, напаст, и пак моето дете, нейната приятелка от групата няма. Е, как стават тия работи бре значи!

Хубава и спокойна вечер на всички!

# 142
  • София
Влизам само, да споделя радостта си от хубавите новини за Алекс, и да пожелая на всички вас, мили дами,
Лека нощ и много ползотворна седмица от утре!

# 143
Еми, докато те четях и ме засърбя така здраво главата ,че не е истина Wink А пък за тюрбана-ти сега направо се хвалиш.Че то си е направо маска за коса WinkБаба ми ми е разказвала,лека и пръст,че това била много популярна разкрасителна процедура по неволя.Тя все била с въшки из училище и все била с лъскава и гъста коса,напук на непопъпилите.А съм чувала ,че въшки ходят само по чисти коси-така ,че  Hug
Наденцето,ти пък направо ме изуми,че рядко пишеш Shocked.Тоя ухилен бонбон дето все искри от края на поста ти ,е така впечатляващ че дълго пази спомен и се поучудих нещо Rolling Eyes Hug
Гала, мила хвърли ме в размисъл. Rolling EyesИзобщо не бях видяла ,че е Петък.Нищо ...казват ,че всъщност при почти всички тази дата не е никак фатална а дори обратно.Дано да им е на късмет на двете Рая,Ина ,Анна и Йоана Hug
Пиле,май и ние бяхме яли банан непасиран като имахме нишки. Shocked
Дез,Пиле ,Изабелка,Роси,Драконче и други ако има -айде вече здрави от утре и повече никакви болежки Praynig
Виви,ми то как няма да е спек2Айде вие пък да се наспите Praynig
Влизам само, да споделя радостта си от хубавите новини за Алекс, и да пожелая на всички вас, мили дами,
Лека нощ и много ползотворна седмица от утре!
Много хубаво си го казала.
Лека и от нас

# 144
Много се радвам за хубавите новини за Алекс.Покрай съпреживените тревоги с Роси,сега поне ще сме запознати и с тази диагноза.
Росенце,мерси за инфото и скоро да ни се похвалиш че болестта и обрива е минал напълно.Цункай хубавеца  Heart Eyes
********************************************************************************************
Роси,съболезнованя за баба ти   Sad
********************************************************************************************

Сенди ,честито озъбване  Mr. Green Много се радвам!И честита рожденничка  Hug

Ева още не се е оправила,чат-пат вдига по малко температура.Но то с тази ангина и отит предполагам е нормално.Ще се помъчи още малко.

Честити месечинки на порасналите дечица  Heart Eyes

# 145
Момичета, имам едно бързо питане....
От къде мога да си дръпна тази декларация, която трябва да се подаде след навършване на 9мес. на детето. Опитах да вляза в сайта на НОИ, но нищо не стана.... Sad ..а ми е спешно...ако може някой да ми помогне, ще съм му много благодарна Hug

# 146
И аз да се разпиша тази вечер Simple Smile

Роси,мила ,моите съболезнования за баба ти  Flowers Rose Flowers Rose Weary
Радвам се че Алекс вече по-добре,много ви милсих тези дни Hug

Честити зъбчета,месечинки ,именни и рожденни дни от последните 2 дни(няма да изброявам че са много).На всички желая много здраве!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Утре ще пиша повече,лека и спокойна нощ на всички и дано следващата седмица имаме само с хубави новини Hug

# 147
Еphrossina - аз не съм Бубето, но имах смътен спомен от тази реплика:

Цитат на: бубето 29
Момичета да ,от София съм,но пътуваме доста всички от фамилията...когато имам възможност ще се обадя да се видим..  Hug

Драгончееее,нищо не остава непрочетено от теб... Wink   bouquet
ВАЛЕРИЯ........таен агент,партизанин,....както искаш го наречи,но ми измисли на мен такова кенгуру,но двойно.. Хааа и на гърба бебче...Crazy Питате ли ме мен на ден по  колко пъти отварям и разтоварвам колкичката със двете хубавици..То затова съм 65 кила  ooooh! Flutter Малко са ми тежички вече -Вяра е 11 кг а Велизарка е 10.300...... #Crazy
Ще отида да си измия косата,и после ако не ме търсят  ще драсна някое редче..
СЕНДИ.....много си елегантна...Честитио ви зъбче..Бели и здрави всичките да са ....
РОСИ,нацелувай малкият сладур от нас четирите.. Hug Hug Hug Hug
МЕРИииии.....пак изчезна някъде .. newsm78 Heart Eyes
Ефросинкаааа..ще се видим,и аз бих искала да се запознаем лично ...  bouquet

# 148

Кас- Времето се развали вече и за това ме засичате повече Simple Smile Иначе преди не бях активна,даже има цели теми в които не съм се вкючвала

# 149
Роси, хубаво, че вече знаеш какъв е проблема. Бързо оздравяване!
Изабелка, и на Вас бързо оправяне.
Чара, честито, много уверено стъпва Камен. Браво!
Алинка, настръхнах от тия клипчета, но са много поучителни, дано повече хора да ги видят и да се замислят за сигурността на децата си и на тях самите.
Мирка Ив, не успях да я видя тази декларация в саита на НОИ, съжалявам, дано някоя по-компетентна мама да ти помогне.
Гала, не се засягай, но и аз усещам малко тъга в постовете ти, добре, че се видяхме на скоро, за да разбера, че на живо си си същата, както преди Hug Hug Hug
При нас не се случва нищо интересно, за това и не се включвам редовно.

Честито на всички месечинки днес и утре (то стана утре). Сега отивам да лягам с една книжка да почета и ще се надявам Деница да спи утре пак до 10.00ч.

Пожелавам Ви на всички да сте здрави. Дано болестите , вирусите, въшките и всички лоши неща да си отиват бързо.
 smile3524 smile3524 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт