Мъчно ми е за милото Росино бабче - кебапче, но знам, че тя е на по - хубаво място!
Добре дошла на новата мама - само хубави неща да споделя за нейното бебче!
Ефросинке, най - малко от пет години не съм се смяла толкова истерично и такива крокодилски сързи ронех - а Дон Тино ме гледа и той ми се смее, душицата не знае защо се ласна, ама и той барабар Петко с мъжете - та така и мама, и бебе яко се посмяха на заглавията от "бебешките форуми"! Смятай щом МИро дотърча от банята да провери кво става?!?!? Изумил се човекът, изкарала съм му била акъла..... ИМАХ НУЖДА! Благодарско!
Драконе, честита кола! Безаварийно шофиране! Изпревари ме за местонхождението на Бубето!
Еми, и аз съм чувала, че въшките ходят само по чисти глави! И аз съм имала като малка и мен с тая бабина рецепта са ме церили... и си спомням как стояхме с часове на терасата с майка ми, че дори и мъртви трябваше а се махнат всички гадинки, иначе те връщат пак у вас. Даже си спомням, че по едно време и бизнес се вътреше с тез животинки - продаваха се все пак - това са си три дни без училище, до колкото си спомням....
Виви, добре че се разписа!До всички, които се интересуват, особено Бубето, защо МЕРИ се губи - говорихме с нея днес, няма нет, но са добре, в трескаво приготовление и очакване на Ивиния рожден ден, подаракът е пристигнал - детска количка за кукли на Фишер Прайс с много екстри, стискаме палци утре, бел. ред. хи -хи, ДНЕС Ива да е най - щастливата и здрава Рожденничка!
Мери, да ти е жива и здрава и само да те радва, както и цялата многолюдна челяд....ОБИЧАМ ТЕ!
За Ивка:[
Всички болни да оздравяват!
Безаварийно да си го шофирате
Все така неусетно да ги вадите!

..а ми е спешно...ако може някой да ми помогне, ще съм му много благодарна