Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 962
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Добър вечер, смело мога да кажа, след като се чух с Роси и вече знаем диагноза!
Мъчно ми е за милото Росино бабче - кебапче, но знам, че тя е на по - хубаво място!
Добре дошла на новата мама - само хубави неща да споделя за нейното бебче!
Ефросинке, най - малко от пет години не съм се смяла толкова истерично и такива крокодилски сързи ронех - а Дон Тино ме гледа и той ми се смее, душицата не знае защо се ласна, ама и той барабар Петко с мъжете - та така и мама, и бебе яко се посмяха на заглавията от "бебешките форуми"! Смятай щом МИро дотърча от банята да провери кво става?!?!? Изумил се човекът, изкарала съм му била акъла..... ИМАХ НУЖДА! Благодарско!
Драконе, честита кола! Безаварийно шофиране! Изпревари ме за местонхождението на Бубето!
Еми, и аз съм чувала, че въшките ходят само по чисти глави! И аз съм имала като малка и мен с тая бабина рецепта са ме церили... и си спомням как стояхме с часове на терасата с майка ми, че дори и мъртви трябваше а се махнат всички гадинки, иначе те връщат пак у вас. Даже си спомням, че по едно време и бизнес се вътреше с тез животинки - продаваха се все пак - това    са си три дни без училище, до колкото си спомням....
Виви, добре че се разписа!До всички, които се интересуват, особено Бубето, защо МЕРИ се губи - говорихме с нея днес, няма нет, но са добре, в трескаво приготовление и очакване на Ивиния рожден ден, подаракът е пристигнал - детска количка за кукли на Фишер Прайс с много екстри, стискаме палци утре, бел. ред. хи -хи, ДНЕС Ива да е най - щастливата и здрава Рожденничка!
Мери, да ти е жива и здрава и само да те радва, както и цялата многолюдна челяд....ОБИЧАМ ТЕ!
За Ивка:[

Всички болни да оздравяват!

# 151
Ей,ама колко сте изписали...,не мога да ви изчета!
Роси,радвам се че се е изяснила болестта на Алекс и силно се надявам много бързо да се оправяте,както и всички болнички.Приеми искрените ми съболезнования за баба ти.
Честито на всички с поводи които съм пропуснала тези дни!
Чара,браво на малкия пораснал мъж.Все така уверено да крачи и занапред!
Драгонче,честито ви возило.  car003Безаварийно да си го шофирате
Сенди,честито ви зъбче tooth Все така неусетно да ги вадите!
Ефросинка, Joy hahaha Joy Мерси,отдавна не се бях смяла със сълзи!
Валерийка и аз искам такова кенгуру Grinning
Мерии,честит рожден ден на Ивката.Да е здрава и засмяна,много палава,игрива и много много да ви радва! Tada  Party Time baloni happy bd

# 152
Момичета, имам едно бързо питане....
От къде мога да си дръпна тази декларация, която трябва да се подаде след навършване на 9мес. на детето. Опитах да вляза в сайта на НОИ, но нищо не стана.... Sad ..а ми е спешно...ако може някой да ми помогне, ще съм му много благодарна Hug
Предполагам ,че това ще ти свърши работа  http://www.bgstuff.net/content/view/1296/523/
или тук май е по-добре за принтиране http://docstore.odit.info/?s=6&rid=2879

# 153
Добро утро!
Честит Рожден Ден на Ива, много здраве и щастие, да бъде вечно весело и усмихнато дете. Нека носи много радост на своята майка, която го заслужава
Hug
Мери, честит празник Hug

# 154
  • Варна
Здравейте, днес имам много работа, няма да успея да се включа като хората, а и много сте изписали през уикенда Wink
Искам само да честитя рождения ден на Ивка на Мери, да и жива и здрава    bouquet

Роси съболезнования за баба ти и по скорошно оздравяване на Алекс, радвам се, че имате диагноза. Избелка дано и вие по скоро се оправите. И без болни повече, разбрахме ли се  Naughty
Лека седмица  Mr. Green

# 155
  • София
Честито на Ивето на Мери Hug  bouquet! Да ти е жива и здрава малката кукла и да те радва до дълбоки старини! Нека е весело и безгрижно дете, а след време- щастлива и обичана жена!

Бубе, сори, но аз нещо съм го пропуснала това и понеже някъде, някога ми се стори че прочетох в друг форум, че не живеете в България и тъй като най-често пускаш картинки с френски послания, а и се сетих, че дъщеричката ти, когато ни информира че са се родили Вяра и Велизара ги беше написала на латиница и съм си извадила това заключение, че живеете във Франция. Пък и ти никога не си идвала на нашите срещи и за това съвсем се обърках. Сори...надявам се скоро да успеем да се запознаем с вас и да ви се порадваме на живо Hug!

Сенди
, честито ви зъбче- бели и здрави да са всички, да си гризка Ани все така хубаво и с тях Hug

# 156
  • Бургас
И аз съм тук вчера се прибрах ме.Изкарахме си много хубаво само дето духаше много вятър и  риболова увисна малко ама все пак хванах ме някоя друга риба.Малкия още е с сополи и много го мъчат Cry
Честит рожден ден на Ивето на Мери.Нека е жива и здрава и все така лъчезарно дете за радост на всички около нея.
Сенди честито ви зъбче tooth
Роси съболезнования за баба ти Flowers Rose Flowers Rose  Радвам се че всичко с малкия има сполучлив край.
Чара  Камен е страхотен като видях клипчето и аз се размечтах каква радост ще е като видя Илианчо да прави първите крачки.
Честито на всички с поводи който съм пропуснала през изминалите три дни.

# 157
  • sofia
Мери, честита ти рожденничка! Пожелавам да е здравичка, добричка и много, много щастлива!!! Хубав ден и весел празник! Ще чакаме снимки! Hug

# 158
  • Sofia
Мери да ти е жива и здрава рожденничката!
Много да ви радва и вие много да я слушкате!
Пожелавам и весело и безгрижно детство!   bouquet

Бубе, щом имаш два хълбока значи може и двойно.  Laughing
Спирам да се оплаквам, че съвсем те забравих тебе с двойната синеока порция!  Grinning

Хайде хубав ден от мен!

# 159
Добро утро момичета,
айде на по чаша .
Днес за първи път от толкова време каката ни е на градина-и направо не знам какво да правя.Имам странното чувство,че съм на почивка. Laughing
Е Ани се старае-вече разхвърля сумати играчки-ама то и за нея голям кеф WinkНай-накрая всичко е само нейно.
Мери-Честит Рожден Ден на Ива.Да ти е много здрава и щатлива.Да продължава да помага на мама и да я радва всеки ден .Да е много щастлива и обичана.

# 160
  • sofia
Валерия, гледам ти подписа... ами решението на задачката. По така поставеното условие на редиците, верния отговор на годината е 2015... си мисля. newsm78

# 161
Здравейте!
Мери,Ч.Р.Д на Ива!Да ви е жива и зрава и много да те слуша  bouquet
Сенди,честито ви зъбче,да е здравичко и беличко Peace
Динели благодаря за линковете и на мен ми бяха полезни Wink
Бубе големи големани са твойте принцеси,ние сме едва 9кг.но забелязвам,че колкото повече ми пълни ръцете,толкова повече,пълни и сърцето Blush Heart Eyes
Честит празник и на всички останали   bouquet
Кас честита ви градина,гледай да си почиваш повече.
Ставам,че ме вика,после пак ще пиша

# 162
Мери, честита ви рожденичка да ви е жива и здрава, все така да ви радва.
Изабелка, Роси, много се радвам, че нещата при вас се подобряват.
Роси, много съжалявам за баба ти.... Hug
Честито зъбче, Сенди. Да е беличко и здравичко.
Ние все още сме беззъби.... ooooh!

# 163
  • Sofia
Валерия, гледам ти подписа... ами решението на задачката. По така поставеното условие на редиците, верния отговор на годината е 2015... си мисля. newsm78
Ако е така то заедно с майчинството ще ми изплащат и пенсията.  Mr. Green
Уповавайки се на правилото "едната гледа другата" би било добре да е 2015г, обаче понеже на първата и е забавно смятам да я използвам максимално.  Laughing

# 164
Добро утро,Кас мерси за кафенцето Hug

Честит рожден ден на Ивето на Мери!!!

Динели

Кас,и аз така се чувствам когато е на градина баткото,все едно нямам дете вкъщи Laughing

При нас пече едно слънчице от сутринта ,така че ние излизаме на разходка,до после и хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт