Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 963
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро, момичета!
Благодарности и прегръдки за бързата реакция Hug Сенди, Миркам - страхотни сте момичета Heart Eyes
Специални благодарности и на новото майче Динели Hug много са полезни линковете, сигурна съм, че ще са в полза и на другите мами.....и добре дошла при нас, дано ти е уютно тук, така както на нас Flutter
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВА !  bouquet Мери, пожелавам ти да ти порасне добро, отговорно и възпитано девойче!(като мама)
Честито и на днешните месечковци!

# 166
  • София
Доти, все забравям да ти кажа, че Карина е прелестна на снимката в новият брой на сп. "Моето бебе и аз" Heart Eyes

# 167
  • Велико Търново
Привет!
Доти, все забравям да ти кажа, че Карина е прелестна на снимката в новият брой на сп. "Моето бебе и аз" Heart Eyes
Не знаех че я има там...,благодаря ти ,че ме информира.....,иначе тя ще е на корицата на "9 месеца" ,но все още не знам на кой брой.....а за това списание никой не ме е информирал ,че ще е публикуват Rolling Eyes
Хубава ден от мен  bouquet

# 168
  • София
Привет!
Не знаех че я има там...,благодаря ти ,че ме информира.....,иначе тя ще е на корицата на "9 месеца" ,но все още не знам на кой брой.....а за това списание никой не ме е информирал ,че ще е публикуват Rolling Eyes
Хубава ден от мен  bouquet
Браво..това е супер...все пак нашият февруарски отбор ще се отчете на корицата на 9 месеца Mr. Green Peace
А иначе Кари е на стр. 115 в рубриката "Ам-ам, ще стана голям" и е от победителите този месец...странно, че не са те информирали, тъй като има и награди newsm78

# 169
  • Варна
Честит рожден ден на Ивка.

Честито на днешните месечинки.

Днес стават цели пет тъжни месеца без нашия герой Теди.

Слави. Hug

# 170
  • Пловдив
Мери,Честит Рожден Ден на прелестната ти дъщеря Ивелина!

# 171
  • София
Спи спокойно ,малко ангелче Тео...

Мери, да ти е жива и здрава щерката, много късмет, обич и весело детство й  желая Grinning

Доти, много се зарадвах за Карина Grinning

Сенди, честито ви зъбче Grinning

Динели, добре дошла Grinning

Лек ден от нас Grinning

# 172
Мери,Честит рожден ден на Ивка Simple Smile Да ти в жива и здрава,много да те радва и да те слуша много.Нацелувай я от мен !!!!

Леле момичета толкова ми е скучно вкъщи от както се скапа времето.Излизаме за по-малко а как бяхме свикнали по цял ден навън до скоро Sad
Не е болка за умиране знам,наитина не е нещо съществено но нямам грам настроение за нищо.Докато свикна зор ще видя май.......

Слави,много прегръдки от мен!!!

И имам едно въпросче-какъв жълтък давате на децата(който дава),от домашни яйца или от тези в магазина?

# 173
  • София
Здравейте, мами!
Мери, честит рожден ден на Ива! Да е здрава и засмяна!

Valeria, бравос, добре си се справила!
Роси, радвам се, че се разбра какво е на малкия,поне ти олекна. Моите съболезнования за баба ти  Flowers Rose Flowers Rose
Слави, прегръщам те. Тео  Flowers Rose Flowers Rose спи спокойно.
Динелиwelcome!

~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~  ~

Поста на ephrossina за бебетата и форумите и мен разсмя, въпреки, че вече съм го чела. Даже си бях копнала и с отговори.
Ето ги:

“Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?”
- плюй! това, дето те учи баща ти!   
“Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката, “Дуфалак”-а, клизмата и т.н.?”
- ела с тати да пийнем биричка - нема да има проблеми
“SOS! Мама спи през цялата нощ!”
- е аз откога ти разправям, че трябва да работиш върху гласа си
“Не ми дават да късам тапетите!!!”
- нищо - скъсай дамаската на дивана
“Как да се промъкна до котката?”
хвани я за опашката и не пускай!
“Поход в поликлиниката. Писна ми!!!”
- ми спри да ядеш боклуци от кофата
“Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?”
- почвай да я ядеш. така и тоалетната, пък и котката ще идат дето им е мястото
“Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим с това?”
- лягай си в осем
“Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?”
- пусни снимки на маме и тате, когато се заключват
“Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?”
- труден въпрос. де да знам, може и да си струва
“Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване”
- и квоо
“Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?”
- ти остави това, ми виж къде е кошчето за използвани тоалетни хартии
“Някой пробвал ли е на вкус “Фастум-Гел”-а? Искам, но досега не ми се е удало…”
- ее, а ако знаеш колко яко е на вкус нощното гърне на дядо…
“Какво трябва да може мама на 27 години?”
- ъъ… хеехе
“Цица отделно от мама: възможно ли е това?”
- ми… не те знам какъв пол си, ама.. хи
“А вас целуват ли ви по дупето?”
- чат-пат..
“Препоръчайте ми логопед за баба”
- нищо й няма на баба ти, ти съседа отдолу да го чуеш..
“Колко джиесема сте осмукали досега?”
- абе за джиесеми не знам…
“Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?”
- скачай!
“Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва..”
- бе мани, то и на мене
“Услуги: художествено размазване на каша по лицето”
- е това и майка ти го владее
“Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?”
- това е защото те мързи и ти липсва постоянство
“Помогнете! Расте ми коса!”
- е на мене вече не, но не се оплаквам
“Продавам комплект мамини дрехи, размер 46″
- е аз продавам едни №35, ама карай да върви
“Помощ: мама не заспива, докато не посмуча двадесетина минути цицата й!”
- то и баща ти не заспива по същата причина
“Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!”
- e jfld e r ;fx m,f/.e;
“Какво да изям, за да акам виолетово?”
- ми пробвай с боята, дето тати е забравил полуотворена след боядисването
“Слънчите, зайче, миличко, сладичкият ми… Как да узнаем истинското си име?”
- чуй съседските деца
“Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?”
- психотерапевт, но може и лайнолог
“На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?”
- на тоя свят, баце, справедливост няма
“Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???”
- абе не е баш рахит, ама нещо такова
“Коремът на мама се поду. Какво значи това?”
- скоро или ще пръдне гръмовито, или ще ти стоварят компания
“Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?”
- абе май стайните растения и на тати шамарите са еднакви на вкус
“Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?”
- не, просто фройд
“Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?”
- срам ме е да кажа
“Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?”
- е щом баща ти има цици… аз не знаех, че Азис и деца имал…
“НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?”
- с категоричен тон
“Къде ни е носленцето?”, “Къде са ни очичките?”… Те наистина ли не знаят???”
- бе мани ги, олигофрени..
“Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин”
- питай мама, тя е най-много в час
“ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???”
- а ти даваш ли на котката да ти яде кремчето? егоист!!
“Трябва ми материална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!”
- ми повръщай тогава
“Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел”
- като спреш да акаш повсеместно, ще махнем пампата
“На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?”
- от наемен убиец
“Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?”
- има, ама си нямат родители
“Зайченцето бяло”… “Хей, ръчички”… А какъв е творческият потенциал на вашите родители?”
- пърпъл, стоунс… дай да си ги трампим?!
“Да смучем едновременно цица и палец - максимализъм?”
- ей, как го правиш?! искам и аз!!!

# 174

МЕРИ,честит рожден ден на ИВКА,
да ти е  здрава,весела ,все така усмихната,лъчезарна,да бъде много обичана и послушна,
 да ви радва много и нека животът и бъде изпълнен само с красота и щастие...

Момичета,после ще пиша още ...и за нас ще ви обясня някои неща... Embarassed
ПУСНЕТЕ снимката на спечелилото бебче и ЧЕСТИТО....не мога да намеря никъде инфо ... ooooh!
Лек ден и до после..  bouquet

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 11:49 от бубето 29

# 175
Честит рожден ден на Ивето ! Мери да ти е здрава дъщеричката,много щастие да има в семейството ви!
Весел празник  Hug

Наденце,понякога успявам да си намеря и домашни яйца,но в повечето случаи давам от тези които предлагат в магазина.Няма начин.Варя ги по-дълго време,по 20 мин и така.

Поздравления за Кари на Доти,уникално красива е малката,наистина  Heart Eyes

*************************************************************************************************

За Тео ....  Flowers Rose Flowers Rose  незабравимо,смело момченце !

# 176
  • Sofia
 Shockedhttp://dnes.dir.bg/2008/11/10/news3578150.html
Много  добре са го измислили. Даже се чудя защо да не взимат децата направо от родилния дом в яслата!!!! #2gunfire
Извинявам се за внезапното включване, но много се издразних.
След малко ще пиша пак.

# 177
Shockedhttp://dnes.dir.bg/2008/11/10/news3578150.html
Много  добре са го измислили. Даже се чудя защо да не взимат децата направо от родилния дом в яслата!!!! #2gunfire
Извинявам се за внезапното включване, но много се издразних.
След малко ще пиша пак.
Това е пълен абсурд, поне според мен! Как на 3 месеца в ясла? Недоумявам? Първото, което ми идва на ум е как ще се кърми това бебе и за какви КЪРМАЧЕТА става въпрос?
А има и още толкова много въпросителни....
Абе управниците направо изкукуригват....

Пет тъжни месеца без ТЕО....  Flowers Rose Flowers Rose

# 178
Здравейте.
Мери, честит празник. Нека твоята Ива бъде все такъв сладур, да бъде много щастлива и послушна в живота. Здраве на нея и на всички около нея. Пожелавам ви весело изкарване и чакаме вашите снимки.

Ками, не се ядосвай, пълна тъпотия, ама..
Доти, честито.
Бубе, идваме при теб, където и да си ...хихихи Hug

Сега за нас малко, започнахме днес физиотерапията на Рая. Първо с някакви импулси на крачетата, после с гимнастика. Всичките процедури ни отнеха 20 мин от времето. От рева на Рая кънтеше цялата педиатрия, никакви сълзи само грачене. Видях я в пози, в които не бях я поставила - поза жабче, поза с четирите крайници и какви ли още..Във времето ще се установи всъщтност дали малката има проблем с лявото краче или е просто с по-слаба мускулатура. Силно се моля да е второто.

За себе си мога да кажа, че цяла нощ не успях да мигна от болка в зъб. Вероятно мъдреца се показва, само това ми липсваше, подута съм видимо за околните в дясната буза и дори Т ми е 37. В късния следобед съм на стоматолог. Ще пиша отново. Малко в телеграфен вид го написах, но прощавайте. Хубав ден на всички ни.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
---------------------------------------------------------------------------------

Хубаво момче, мъничка душичка, мили ТЕО..поклон...... Flowers Rose Flowers Rose

# 179
Мери - да ти е здрава и щастлива рожденичката Simple Smile
Кам4о - Според мен няма да се реализира. В момента няма места по градините и яслите за по-големите деца, а какво ще стане ако намалят възрастовата граница. Просто си чешат езиците.
Гала - не съм искала да те обидя и се надявам постът ми да не е прозвучал грубо. Въпреки че това са рисковете на виртуалните разговори. Емоцията не може да се улови и често стават недоразумения. Аз лично приемам, че тук във форума никой не би искал да ме засегне или изобщо да има каквото и да е лично отношение към мен, и затова приемам всичко написано само от положителната му страна. Това е и причината да не откривам злонамереност в споровете, които понякога се пораждат.
Докато публикувам и видях, че си писала...Simple Smile
И аз се надявам при Рая  да е второто и рехабилитацията да даде резултат. А за плача, не зная как е при другите, но Йоана щом я пипне лекар и веднага започва да пищи. В момента, в който си махнат ръцете от нея и лепва щастливата физиономия. Много е смешна, когато трябва да сменя за секунди едното настроение с другото. Simple Smile
Доти - честито Simple Smile Радвам се , че все пак февруарче успя да спечели големия приз Simple Smile За мен всички са сладурковци и достойни за награда Simple Smile
Роси - радвам се, че сте попаднали най-накрая на точния лекар Simple Smile Бързо оздравяване на Алекс Simple Smile

За жълтъка - давам купен, въпреки че имаме опция за домашен. Лошото при домашните е, че се събират по различно време и вероятността някое яйце да се е развалило е голяма, а аз ги разпознавам развалените, едва когато е очевадно, че нещо в тях не е наред. Иначе и аз гледам да ги варя повечко и често се пукат.

Общи условия

Активация на акаунт