Питах, разпитвах кой как храни, питах и педката и накрая реших - щом е гладен ще яде та ако ще и до 3 годишен да пие мляко през нощта
Имали сме и нощи в които не се събужда а си спинка до сутринта и смятам, че като настъпи момента така ще се получи за постоянно 
Оххх, Марти така ме развълнува с бременилските радости. Искам паккккккккккккккк
ама с това пусто секцио
. Много се радвам за теб 
Вал, завидях ви за акото

Лейди, браво на момчето

Нашият режим в момента е следният:
04:00 - 05:00 - АМ 180
09:00 - попара, кус-кус, овесени ядки, йогурт или извара с плодове - 200 - 250гр. (днес му сварих тиква с овесени ядки, добавих масло и сирене и стана страшна вкусотия. Омете купата за нула време)
13:00 - местното ястие от кухнята - 200гр.
15:30 - десерта от кухнята -200гр.
19:30 - супата от кухнята + жълтък през ден.
21:00 - АМ 210
Мери, не е разписвала доста отдавна.

За вигантола: не давам, давах след раждането и като дойде лятото го спрях. Сега би трябвало по една да давам, но го извеждам много навън а когато е студено на терасата да събира слънчице и не мисля да го започвам отново.
Момичета в събота и неделя започвам лекции и още от сега ме е треснала треската как ще си оставям детето на баба му за цял ден. Никога не съм се делила от него и сега ми е много криво, имам пълно доверие на майка си, но много ще ми липсва

Изабелко, съжалявам миличка

Лека нощт и сладки сънища
Не го щя и тва си е. Три вечери го мъчих и нещеше та си се върнахме към добрата стара Лактана. Пробвахме кухня - първо с "ОЗИ" - пълен провал.
Втори опит - Хер бебе - супер успешен. Омита всичко трешерейки за още. Правихме манту, слава Богу не се наложи реимунизация. 
]или да ги храня в момента,но съм с вас ...много ви обичам и сте ми толкова близки,макар и виртуални и чрез снимки,на които се радвам да гледам...Понякога са ми достатъчни и две думи тук,за да ми е слънчев деня,сама си разхождам бебките по 2 -3 часа максимум на ден,защото всичко друго мен чака в къщи ,е ,и каката помага доста...голямо слънчице ми е тя .. 

...
.Аз не съм много много по готвенето.Научих се да готвя,когато почнахме да живеем заедно с мъжа ми.Той казва,че готвя вкусно,но не ми е точно това любимото занимание
,а вигантола го спрях лятото аз също и нямам намерение изобщо да го почвам,достатъчно излизаме,пък и фонтанелата ни е почти прибрана.Най-накрая и ние почнахме да проявяваме желание за ходене т.е. да прави крачки,че преди само си подвиваше крачката.Да видим кога ще влезем и ние в отбора на пешеходците.Голям смях ме напушва как иска да рипка да ходи ,като го държа за ръчичките и види познат човек насреща.Е ще има да почака малко,то да не се прохожда лесно я 
,да му мислят дамите на диета как да ви устоят.

в търсене на нови, неоткрити кабели.
и кухнята не дава, мислите ли че пропуска нещо важно
И си го гледам какъв ми е бързак и се сещам, че пое въздух по късно и трябваше да се наблюдава до годинка за някакви аномалии в развитието. И той сякаш миличкия сега се опитва да ми каже "мамо всичко мога виж ме и не се притеснявай" на мама душичката.