Само за русофили

• 56 170
  • 777
  •   1
Отговори
# 495
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз съм от тези на които Карнавална нощ 2 не им харесва.  Crossing Arms
За мен е най провален филм на Рязанов.  #Cussing out
Дори по спокойно приемам Продължението на Иронията.  Mr. Green

# 496
Цялото семейство  гледахме и Оливье шоу,и Иронията и Золушка/цветния вариант/.От българската телевизия май само в полунощ пуснах за малко.Иначе цяла нощ руски филми и програми,и бе наистина весело.Определено  празничните дрехи  внасят наистина празнично настроение ,може би за това и предпочитам руските телевизии.И делника им делник,и празника им празник. Peace

А продълженията не ги харесвам изобщо,нито Иронията,нито Карнавальная ночь,нито мускетарите...Може би все пак тези продължения само доказват колко неповторими могат да бъдат руските филми.

# 497
Преди минути свърши филмче Коледно "Мужчина в моей голове"
Страшно много ми хареса! Чуден филм.  Peace Hug
Прекрасна коледна приказка.   bouquet

# 498
dmaria, чакам те!   bouquet

# 499
Сефте виждам Боярски без капа...

Mr. Green Mr. Green

# 500
  • Costa Rica
Ееееее, ти уби всичко детско в мен Mr. Green Аз го мислех за мъжага, пък той - плешо  Joy

Да те поздравя за линка "Сочельник" в една друга тема Hug Много на място беше. Някои хора като тръгнат да се самозабравят е добре да ги халосаш с твърди доказателства под формата на ДНК.

# 501
И аз не го бях виждала  Laughing, ама си я държи в ръката Crazy

# 502
  • София
Toto Cutugno & Михаил Боярский, момичета чуйте това във Вибокса, ще ви  бъде приятно,  Боярский е със шапка Simple Smile.
В един форум го обсъждаха, той с полски произход ли е Simple Smile

# 503
Toto Cutugno & Михаил Боярский, момичета чуйте това във Вибокса, ще ви  бъде приятно,  Боярский е със шапка Simple Smile.
В един форум го обсъждаха, той с полски произход ли е Simple Smile
За произхода... идея си нямам...

# 504
И аз не го бях виждала  Laughing, ама си я държи в ръката Crazy
От уважение???  Joy

# 505
  • Варна
Момичета, мисля че сериала "Бандитский Петребург" е коментиран, но не съм обърнала внимание. Скоро прочетох, втората книга на Константинов, хареса ми много, разбрах за сериала искам и него да гледам. Много се рових докато открия от колко части е, защото аз мислех, че е макс. 3 части.
Моля, който го е гледал да ми каже 1-ва част от 4 или 5 серии е?????
Икскам тук да го гледам онлайн: http://seriali.su/banditskij-peterburg/ , но за 1-ви сезон излизат 4 серии?(вж. долу)

# 506
  • някъде в прованса
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%8F%D1%80%D1%81%D0%B … D0%B2%D0%B8%D1%87
 Мисля, че това говори за произхода на Боярски, а относно шапката - при срещи с Путин има привилегията да стои с шапка.

# 507
Момичета, дайте идея от къде да си дръпна руски анимационни филмчета. По-скоро приказки. Днес попаднах на "Василиса Прекрасная" и се сетих, че някога съм гледала много красиви анимационни руски приказки.

# 508
http://detkinozal.net/skazky.html

# 509

Общи условия

Активация на акаунт