Само за русофили

• 56 178
  • 777
  •   1
Отговори
# 480
Има неща ,които е задължително човек да види.
Това за мен ще бъде цел №1.Мисля,че април месец
бяхя белите нощи или греша?

# 481
  • Атлантис, Галактика Пегас
в Санкт-Петербурге белые ночи продолжаются с 11 июня по 2 июля; период очень светлых ночей длится с 25-26 мая до 16-17 июля.
източник: http://ru.wikipedia.org/wiki/Белые_ночи
точно по това време не съм била там.  Mr. Green

# 482
# 483
  • Пловдив

# 484
  • Пловдив
Момичета, с белите нощи ме връщате поне 15 години назад във времето. Живеехме с нашите в Коми, където повече от месец има бели нощи и ни казваха да се приберем в къщи като се стъмни. А северното (полярното) сияние е нещо, което ще запомня за цял живот... то не може да се опише с думи  Simple Smile

# 485
  • Universe

Вся жизнь впереди, надейся и жди!

# 486
Аз бях в Ленинград,сега Санкт Петербург  когато имаше бели нощи.Странно е да свикне човек,че всъщност и вечер си е светло,не ярко слънце все пак.А мечтата ми е да  видя  северното сияние,наистина изключителни  феномени които си струва човек да види.
Весели празници на всички!

# 487
  • Атлантис, Галактика Пегас
С Новым Годом!!!
http://www.otkritka.com/cards/one/s_novim_godom/s_novim_godom/23718
Пусть новогодний Дед Мороз
Подарит счастья целый воз.
Здоровья крепкого в придачу,
Во всем задуманном - удачу,
Мира, дружбы, счастья, ласки,
Чтобы жизнь была как в сказке!

# 488
С Новым годом!
С Новым Счастьем! Hug

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 15:33 от Светкавица

# 489
С наступающим 2010

# 490
Честита 2010 Година! Да ни донесе здраве и късмет!

# 491
Здравейте! ЧНГ! Пожелавам на всички, Бог да даде, радост е здраве! HugХаресвам да слушам руска класическа музика.

# 492
Мислех да се "разпиша" в темата "Какво гледахте в Новогодишната нощ", но май там няма да впечатля много хора, затова споделям тук.
Беше ми леко изкривено настроението  по празниците по ред причини.Благодарение на руската телевизия и страхотните програми ми се оправи настроението.
На 31.ХІІ. през деня, докато правихме с детето сурвачката, гледах "Карнавална нощ-2".Със сълзи съм се смяла на моменти.А на моменти ми се плачеше от умиление.Съвсем смътно си спомням "Карнавална нощ"1, но спомените ми, макар и детски са също празничност и веселие.

След това гледах "Две звезды".Прекрасна музика, обстановка, много свеж хумор.Облеклата на изпълнителите бяха празнични, а направи ли ви впечатление / който е гледал/ и облеклото на публиката?Няма изсухлени дънки, няма пуловери, всеки е празнично облечен.
После погледахме малко нашата си телевизия и в един момент мъжът ми казва "Да вземем да пуснем руската телевизия"А си мислех, че само на мен ми харесва.
След полунощ и след словото на президента си тропнахме с детето едно хорце и хайде- пак руска телевизия.Гледах някакъв мюзикъл по "ЗЛатното ключе", после пак концерти.
От много време за първи път ми се случва точно телевизията да ми създаде празничното настроение

# 493
  • Варна
То по нова година освен руската друго не гледам... Аз гледах предимно Первый канал - след Ирония судьбы имаше Оливье-шоу - много хумор, пародии....
Обаче днес голяма скука и по руските - прещраквам каналите, няма нищо интересно, поне сега през деня, по-късно вечерта уж ще има нещо за гледане.

# 494
Честита Нова Година!

Гледах Золушка, много ми хареса. Днес имаше хубав концерт със стари песни. А преди малко изгледахме "Служебный роман", обожавам този филм.

Общи условия

Активация на акаунт