Само за русофили

• 56 086
  • 777
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ето ме и мен. На 17, учила съм 8 години руски, имам сертификат, че го знам на ниво руски гражданин. Но... забравям езика като не го практикувам. Отдавна не съм гледала руски филми - препоръчайте някоя романтика, момичета. Flutter

# 361
Напротив игра в бригада но като второстепенен актьор като някакъв певец или нещо подобно.Мисля , че се казваше Виталик . Благодаря много.
Явно е била незначителна роля че не съм го и запомнила.  Mr. Green
Играе, играе. Бивш съученик на Оля, опитваше се да я сваля Peace.
Скоро пък гледах "Каникулы строгого режима", където се подвизава тандемът Безруков-Дюжев. Не е лошо филмчето, забавно е. И за пореден път ме впечатли качеството на днешното руско кино, дори и чисто технически. Визуално се конкурира с най-скъпите холивудски продукции, а сюжетите са в пъти по-стойностни (е, може и да съм малко пристрастна, но нали сме в тема за русофили newsm53).   
А относно концертът на Любэ - не можах да отида през август в Каварна и се зарекох следващия път да съм на линия. Ама от къде да знам, че ще бъде толкова скоро! За първи път съжалявам, че не ми се намира някоя баба под ръка smile3511

# 362
Някой гледа ли сериала Адмирал по ОРТ?  newsm78
Аз го гледам, вечер или сутрин докато си правя гимнастиката. Мммм, много е добър. Много. Въпреки, че не харесвам външно актьора, който играе Колчак,  играе добре и филма е на страшно високо ниво, старото добро ниво на руската филмова класика.  Добър филм е: и актьорите, и музиката, и ефектите, сценария, подаването, всичко!

# 363
  • пак там
Напротив игра в бригада но като второстепенен актьор като някакъв певец или нещо подобно.Мисля , че се казваше Виталик . Благодаря много.
Скоро пък гледах "Каникулы строгого режима", където се подвизава тандемът Безруков-Дюжев. Не е лошо филмчето, забавно е. И за пореден път ме впечатли качеството на днешното руско кино, дори и чисто технически. Визуално се конкурира с най-скъпите холивудски продукции, а сюжетите са в пъти по-стойностни (е, може и да съм малко пристрастна, но нали сме в тема за русофили newsm53).   
А относно концертът на Любэ - не можах да отида през август в Каварна и се зарекох следващия път да съм на линия. Ама от къде да знам, че ще бъде толкова скоро! За първи път съжалявам, че не ми се намира някоя баба под ръка smile3511

А мъжът ти не може ли да го гледа? Моят се нави от раз.

# 364
  • Атлантис, Галактика Пегас
Някой гледа ли сериала Адмирал по ОРТ?  newsm78
Аз го гледам, вечер или сутрин докато си правя гимнастиката. Мммм, много е добър. Много. Въпреки, че не харесвам външно актьора, който играе Колчак,  играе добре и филма е на страшно високо ниво, старото добро ниво на руската филмова класика.  Добър филм е: и актьорите, и музиката, и ефектите, сценария, подаването, всичко!
Всъщност сериала е разширена версия на филма "Адмиралъ" който го има и със субтитри в Замунда. Защото когато са го заснели филма се оказа че не могат да вместят всичко от сценария в един филм и било взето решение да се монтира филма а това което не влезна във филма да се монтира в сериал, сериала да излезе по късно по телевизията.  Peace

# 365

А мъжът ти не може ли да го гледа? Моят се нави от раз.
Ааа, много по-лесно е да си взема детето на концерта, отколкото да ги оставя двамата да се гледат newsm62. Пък и двамата сме фенове!

# 366
Здравейте,
не знам дали с ъм русофил, досега не се бях замисляла. Но съм била в Петербург по време на белите нощи. Това може ли да се забрави?
А също и Москва, този невероятен град, и "Бялото слънце на пустинята", и Висоцки, и песента от "Белоруската гара"....и колко още.

Поздрав на всички, с удоволствие изчетох темата.

# 367
  • Атлантис, Галактика Пегас
Някой изгледла ли Исаев?
как ви се стори?
На мен през цялото време интонации на Страхов напомняха на Тихонов, а на Гиацентов на Мюллер - Броневой.  Mr. Green
А пък знаменитата фраза за последна запомнена фраза от разговора спомняте ли си за хапчета от главолбол, ето откъде я е научил Щирлиц  Laughing
Малко страно ми се стори това че в Ревел Исаев се срещал с резидента на германско разузнаване и след това по време на кариерата си в СД нито веднъж не се засякал с него?
Края беше малко романтичен, но пак ми възникна въпрос след като там пише че се върнал през 46 година.... Спомням си продолжение на 17 мига в Роман газета той там май през 47 беше някаде в Южна Америка..  newsm78
Но пък явно преди шанхай успял да направи на сашенька бъдещия майор Вихрь.  Mr. Green
Мога да кажа става за гледане.
А и още една паралел, май заминаването му за Германия му спаси главата, като гледам всички с които е работи са били екзекутирани през 38-39 година.  Cry Crossing Arms ooooh!

# 368
  • София
Днес си купих билети за концерта на Любе и съм толкова щастлива! Heart Eyes
Вчера случайно мернах във Фейсбука, че ще има концерт и тази сутрин бях първенец на касата!
Толкова се ядосвах, като пропуснах този в Каварна!

# 369
  • София
Кога и къде е концертът на Любе? По колко са билетите?

# 370
  • пак там
9 ноември, зала 1 на НДК. От 20 лв нагоре

# 371
  • София
9 ноември, зала 1 на НДК. От 20 лв нагоре

За 9-ти няма билети. Аз взех за 8-ми от 19.00 ч. Билетите са по 20, 30, 40 лв. Все още има!

# 372
  • пак там
И на осми ли има концерт???

# 373
  • София
И на осми ли има концерт???

Да. Явно поради големия интерес.

# 374
  • пак там
Май ще ходя на два концерта! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт