Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли хора, които харесват руски класически автори и съвременна руска литература?
Какви са впечатленията от филмите на Никита Михалков?
Какви са впечатленията от руската литература и кино?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли хора, които харесват руски класически автори и съвременна руска литература?
Да, в този форум има много любители на руската култура, включително руски класици като Пушкин, Лермонтов, Достоевски и Толстой. Освен това се обсъжда и съвременната руска проза. Форумът е място за споделяне на мнения за руски филми, сериали и литература. Също така се обсъждат руската музика и изобразителното изкуство.
-
Какви са впечатленията от филмите на Никита Михалков?
-
Какви са впечатленията от руската литература и кино?
Форумът показва голям интерес към руската литература и кино. Участниците споделят впечатления от руски класици, като Лев Толстой, и изразяват възхищение от дълбочината на руската литература. Освен това се споменава интерес към руски филми и сериали, като „Обща терапия“, „Широк път“ и „Ледников период“.
-
Какви са впечатленията от руската музика и изобразително изкуство?
-
Кои са някои препоръчани руски филми?
Бях в Ермитажа,голяма галамация,обиколихме и други музеи,и на Пискаревското кладбище бяхме и с корабче по река Нева се разходихме,беше прекрасно:)Най-много ме впечатлиха белите нощи,по този повод по-късно,когато учихме "Евгений Онегин" бях съчинила едно стихче-
]
- а пък това е филмът, в който се пеят част от песните и ... идва моят ник 

От първия успях, втория иска СМС-си.