Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 17-та тема

• 58 703
  • 497
  •   1
Отговори
# 345
Ле-леее Селмааа,нямаш милост,като знам кекса какъв аромат има,не искам  да си помислям за тортата. Heart Eyes

# 346
geleva, пропуснала си ракийката и винцето за после да снимаш, ама айде, ще ти простя Peace. Супер меню!

# 347
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
хм, половинката не иска да готви.
смених тактиката, започнах да готвя безвкусни за неговия вкус неща...
да видим колко ще издържи Thinking

за мен:
броколи върху царевица със сос от синьо сирене

за него:
същото плюс пушена шунка

# 348
За днес супа със съомга. Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 21:15 от Pety

# 349
хм, половинката не иска да готви.
смених тактиката, започнах да готвя безвкусни за неговия вкус неща...

е съвсем си пролича, че не ти е нашенец мъжа  Peace  Моя на първия етап би ходил на кръчма да яде, а на втория - веднага ще измие шунката  Peace

Днес обаче без мръвка  Laughing Диди,, не търси по-надолу друга чиния  Laughing

Забулени яйца с кисело мляко

# 350
След доста дългото ми отсъствие ето ме пак тук. Повечето бях на супи, каши, пак супи, така че нямаше много за снимки, но това което съм готвила за фемилито ви го снимах, доколкото ми се готвеше.
пърленки

броколи с пармезанов сос

царевични питки

спомен от детството - филия с масло и халва

бухтички със сладко от грозде и зелени смокини

свинско с праз, гъби и топено сирене

печена тиква с меденка, мед и орехи

# 351
pep-4o , не може да бъде ! Щях да падна възнак , като разбрах , че си само на едни забулени яйца ! Мъка , мъкааааааааааааа !  Mr. Green

Котка , предполагам , че рецептата за магданозената пита я има някъде ?!  Grinning Ще я намеря !  Wink

Pety , как готвиш супата ? Предполагам , че ще може и с друга риба ? Предстоят ми дълги коледни пости с основно риба и твоята гозба е идея за мен !  Peace

pepika , а добре дошла ! Вече с духова музика и червен килим ще те посрещамме !  Mr. Green  Твоят спомен от детството е и мой - мнооого ги обичах тези филии , което ми напомня , че трябва да си направя пак !
  Grinning

# 352
Привет, неуморни кулинарки Hug

Вкусни гозби сте приготвили Flutter

Пепика, фемилито не може да се оплаче, че не си се им готвила вкусотии Hug

Селма, чудна питка си направила Flutter Това ли тайната, да я замесиш с песен Wink

Котка, много ми хареса скромната ти магданозена питка Grinning

asyalein, не мисля, че тактиката ти ще проработи, на мен ми изглежда много вкусно Wink

L e o, и ние много го уважаваме овчарският пай yes

Габи, цял ден си мисля за твоите чучос Grinning

Krische, много апетитно твоето торте Hug

esy, браво за - килцата Hug

Tannita, вкусно и поднесено с финес Grinning

При нас тази вечер в менюто:
Гювечета:

Шоколадово- бананов кейк:

# 353
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
asyalein, не мисля, че тактиката ти ще проработи, на мен ми изглежда много вкусно Wink

сменям шаренийката ми за кейка Crazy

мъжът ми не яде броколи Joy
затова не му беше вкусно Peace

# 354
# 355
Леле, почвам от пред назад:
на Милена шоколадово-банановия кекс, макар да  не обичам банани, много вкуууусен изглежда!
На Пепика пърленките и тиквата - ммммм! Пепика, ако ми позволиш да изкажа мнение - снимките ти без водния знак изглеждат много много по-добре!  Peace
На Пети супата съм сигурна, че също много ще я харесам, може ли рецепта?
Ася, възхищавам ти се на постоянството, браво, момиче, само така!
На Котка питата с магданоз, а пък на Селма питката ми скри шапката каква е пораснала!

ха, и у нас бяха планувани гювечета, но поради неочаквана сбирка на риболовната дружинка, придружена с хапване на телешка глава в шкембе  #Crazy (аз не обичам), с щерката по дамски си спретнахме елегантна вечеря

зелена салата - айсберг, радичо и рукола, с чеснови крутончета и пиноли

капелини с пушена сьомга и копър

и преди това една съседка ме учи да точа кори за баница, не много успешно,
ама пък толкова вкусно става, че май ще повторим опита  Joy

# 356
Показвам ви и останалите неща, че да не ми се карат модовете от толкова много снимки
фокача с чесън, зехтин и розмарин

вече изпечена

и тук въпросната, закичена със шишчета Wink

тук съм снимала "и трите дядо попе" колачета, супа от шилешко месо и гювеч със шилешко. Всичко стана много вкусно, а пък аз седях като циганче пред сладкарница
 Пускам ви един линк за супата.Гответе повече супи на мъжете си момичета  Wink

# 357
И аз отзад напред, че не мога да запомня всички. То все по невъзможно става, да се включи човек о време, ама докато мога.... ще се включвам. Laughing
Милена, сладкиша изглежда много добре, и даже както сме на вълна Коледа, става и за другата тема Wink
Селма - аха да пропусна да ти кажа, колко ми харесва питката ти - ама тя страшно хубаво ти е бухнала. Много, много ти е хубава.
Асе - твойта работа много сериозна. Ти още ли не си му простила Simple Smile . Пожали го вече тоя твоя човек. Според образа, който ти изгради, той душа човек, не знам за какво му се сърдиш толкова, че да не му сготвиш, ами го мъчиш Simple Smile Не те питам с това, просто прощавай му вече бе Simple SmileSimple SmileSimple Smile (вярвам, че имаш чувство за хумор - аз съм последния човек, дето ще ти каже какво да правиш, още повече, че и аз съм се нацупила и не си говорим от 3 дни Simple Smile)
Котка - и аз я обожавам тази магданозена пита, ама при мен изглеждаше по- различно като я правих, в смисъл по-мокро някак си. В твойта ми изглежда, че има повече брашно, или грис, не знам, ама мойта беше по "мокра". Може пък и да е по друга рецепта. Със сигурност е вкусно, защото продуктите са много свежи. Мнооооого я харесвам. Аз я правих по рецептата на Силсав, която тя даде във форума тук. Laughing

Пепика пък готвила готвила, та се забравила - няма я няма я, после ... Joy и няма равна Wink
Особено тая фокача - паднах възнак. "жестоко" е това с розмарина.

Луис - твоите снимки вече не ги гледам от кулинарна гледна точка. Те са просто фотографски шедьоври. Заглеждам се във всеки детайл, осветлението, фона, всичко - те са просто различни и неповторими. Възхищавам ти се. Това не значи, че не ти харесвам манджите, но снимката е толкова красива като снимка, сама за себе си, че аз се захласвам по нея. Иначе мога ли да подмина тия умения дето си придобила да месиш. Евала Аз това не съм го пробвала още Laughing

Пепчо - верно много посничко днес - не е характерно то това за теб - да му беше бутнало едно саламче там наоколо Joy

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 22:49 от Krische

# 358
  • Pierrefonds, CA
pepika, фокачата на хартия и после в/у решетката на фурната ли е сложена ?  Simple Smile

# 359

Пепчо - верно много посничко днес - не е характерно то това за теб - да му беше бутнало едно саламче там наоколо Joy

Да, ама ядохме аз и голямото тийн яЙца.  Без нищо  Peace освен чесънче  Laughing На другите тоз номер не мина  Naughty  Имаха манджа с мЕсо за дояждане  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт