Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 17-та тема

• 58 709
  • 497
  •   1
Отговори
# 360
pepika, фокачата на хартия и после в/у решетката на фурната ли е сложена ?  Simple Smile

Сложих я на хартия, която е посипана с царевично брашно и внимавайте да не паднете, не върху решетката на печката, а върху плочката от hahaha теракота. Стана хрупкава, точно както пиците на пещ, мислех да я поръся с едра сол, ама тц, свършила. В началото включих на 50 градуса и помалко загрявах до 200 градуса. Страх ме беше да не се счупи теракота, ама нищо не  стана.

на другата снимка се вижда как фокачата с хартия е върху плочата Wink

# 361
Здравейте момичета! Hug
Вкусотийките ви нямат край, поздравления!
Милена,   bouquetСладкишът тие невероятен Peace
Пепика, ти какво правиш бе жена, няма те, няма те и ни залееш с вкусотийки!От къде ти хрумна и това с теракота .... страхотна фокача ooooh!
Лоис, и аз като Крисче, вече загубих и ума и дума с тези снимки твоите Shocked
И да не давам вид на спамърка една салатка от мен Wink

bowuu

# 362
Страхотни сте, момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Котка, би ли споделила как приготвяш тази пита с магданоз?  Flutter

# 363
Уффф, едва влязох във форума, а и нито една снимка не виждам в момента, ще трябва утре да плакна окото. Twisted Evil

Ето я питата за тези, които я пожелаха: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=288936.0

Крисче, същата е рецептата, аз грис никога не съм слагала както е по рецепта, защото никога нямам. Но си признавам, че брашно слагам малко на око, не меря с чаши, а го сипвам направо от пакета след като съм забъркала всичко друго и така докато ми хареса на гъстота. Сигурно наистина е малко повече от 2 чаши. Пак малко клисавичко става, но на мен така ми харесва.  Grinning

Пепика, какво направи ти, толкова много снимки си сложила, жалко, че не ги виждам. Close

Лоис, само от описанията на ястията ти започнах да слюноотделям, а представям си снимките какви са ooooh!

# 364
  Здравейте Музи!

Уау! Аз тъкмо бях понабрала кураж за някоя по- серизна диета (особено като прочетох какви страхотни резултати има при Esy... Но първо - мъжа ми се върна адски изморен и аз реших да го зарадвам с любимата му Риба къри , на която и аз не устоях Embarassed И после влизам тук и пак зашеметяващи неща... е как се почва диета?

Прекрасно е всичко което сте сътворили!  bouquet

Ние на обяд хапнахме каквото има:

Плюс Плодова салата

Въпросната Риба къри

Ориз с дробчета,спанак и зеленчуци за малкия

И коктейлче за нас Wink

# 365
  • София
Дина, би ли споделила как приготвяш Рибата къри и от каква риба става? Много обичаме рибка, атази изглежда вкусна. 

# 366
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Pepika,  супер идея за плочката Hug

зълва ми си сложи в кухнята плочки 40/40 освен да я питам дали случайно не й е останала една  Joy

сериозно сега: аз преди няколко месеца бях тръгнала да търся някакъв си специален камък за печене на хлябове и пици.
намерих, но бяха доста тежки и ме беше страх да го бухна във фурната, а и разхода на ток щеше да скочи доста (тук се мисли зелено и се купуват енергоспестяващи уреди само Peace).

ако искам хубав камък, трябва да ходя до някоя фирма, която прави камини Rolling Eyes
та твоето решение ми допада повече, макар камъкът, който търсих да е напълно естествен, порьозен и необработван. издържа също при рязка промяна на Т. ама е сложно да го намеря  Tired

Krische , мъжът ми изглежда като невинно ангелче, но само аз знам колкко дяволчета го съветват тайно  Wink. Дори и майка ми твърдеше, че само го тормозя, но после каза: хм, не е толкова невинен, колкото изглежда  hahaha

аз няма да публикувам няколко дни, отиваме при свеки Wink

# 367
  • сред люляците
И от мен две неща от предните дни...

Салата-торта на Пепчо, но в правоъгълна форма (за по-малко хора) и прекрасните Кюфтенца по гръцки на Дианка.

# 368
Момичета...отново чудеса сте натворили... Peace !
ilrai78 ...намери повод за тортата на Пеп-4о  Wink ...чудесна е !

Вчера у дома ...Прясно зеле с наденица и Печени дюли

# 369
  • София
gaby_s , моля те кажи как печеш дюлите. Така поднесени ще ги яде и моят син  Peace

# 370
Милен@, шоко-банановият кейк по подобна рецепта ли е правен: http://www.joyofbaking.com/ChocolateBananaCake.html
Отдавна съм му хвърлила око, но ще е след постите. Mr. Green

# 371
  • На небето
gaby_s , моля те кажи как печеш дюлите. Така поднесени ще ги яде и моят син  Peace

Изглеждат страхотно и аз ще се възползвам от рецептата.

# 372
Добър ден, момичета!  bouquet
Габи,  Hug

Вечеря при нас нямаше, но имам си закуска, имах де..... Mr. Green

# 373
pepika, гювечът ти е - ммм... Crazy

Dina767, рибата и плодовата салатка са чуууднички! Heart Eyes

esy, много си падам по твоята салата - хем красива, хем шарена, хем полезна, хем изкушаваща!  Hug

ilrai78, прекрасно изглеждат и тортичката, и кюфтенцата! Peace

gaby_s, печените дюли са интересна идея! И аз ще чакам обяснението ти за тях!  bouquet

Аз се занимавах с правенето на предколедни сладки вчера, по рецепти от тефтерчето на баба. Krische е виновна - тя си знае  Wink Laughing:

# 374
Ягодка срахотниииииииииии сладки....... Crazy
А от мен съвсем скромничко сладко саламче....Другите неща нещо не успях да ги фотографирам..... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт