Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 17-та тема

• 58 716
  • 497
  •   1
Отговори
# 375
Момичета,заповядайте Дюли на фурна

berina  Hug ,колко апетитно е "саламчето"...колко обичам,а от кога не съм правила...
yagodka  Hug ,браво! Много симпатични сладки !
esy  Hug ...и диетата може да бъде "красива"

# 376
  • София
gaby_s, благодаря. Още утре ще ги направя  Peace Знаех си, че има някаква тънкост  Hug

# 377
yagodka, виждам, че и ти си се заразила от коледната тема, много са ти хубави сладките Peace. Кога ти е термина между другото?

berina, а пък твоя салам ми напомня за много далечни времена. Като знам колко вкусен става, ,а пък от кога не съм го правила Wink.

Аз пък снощи правих течен шоколад, пак по много стара рецепта, но фотото ми отсъства от вкъщи и незнам дали ще мога да го покажа Laughing.

# 378
Милен@, шоко-банановият кейк по подобна рецепта ли е правен: http://www.joyofbaking.com/ChocolateBananaCake.html
Отдавна съм му хвърлила око, но ще е след постите. Mr. Green
Същата е yes

yagodka, вкара малко Коледно настроение с твоите чудни сладки  Hug

esy, възхищавам се на постоянството ти Hug Аз до сега при толкова вкусни неща тук да се бях отказала Crazy

ilrai78, много апетитна тази салата-  торта Wink

Dina767, и аз чакам за рецептата за рибката Grinning

# 379
картофено пюре и тостчета Wink а по късно ще правя и кюфтенца Hug

# 380
  Здравейте момичета!

Ягодка - много са хубави сладките! Аз обаче мисля да мина без репетиции , а направо  преди празника- каквото стане , че всяка репетиция ще бъде изконсумирана...и после - защо не ми става Новогодишния тоалет... Naughty

ilrai_78- Солената ти торта е чудесна! Много свежо и изкусително изглежда!
 gabi_s- Благодаря за рецептата за дюлите- и аз ще се възползвам  bouquet

marianka, Милен@- заповядайте рецептата заРиба къри
Използвам филе от бяла риба и ако сте почитатели на азиатската кухня- много ще ви допадне. Аз винаги съм мислела , че къри се готви трудно , но  особено с риба  става много бързо и лесно.

Нашият обяд днес:

Домати с моцарела и босилек

Лозови сърмички(постни)

Шишчета с пилешко месо и зеленчуци

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 15:40 от Dina767

# 381
Dina767 , покрай рецептата с къри си записах и тази с талапия /нали започват пости ! Wink / , обаче , срам не срам , какво е рибена масала ?   Blush

# 382
polin_a, gaby_s, berinaHug Снощи със сина ми, докато правехме сладките и си пеехме "Джингъл белс..." Много весело ни беше! Grinning

polin_a - 22 януари. Hug

Ягодка - много са хубави сладките! Аз обаче мисля да мина без репетиции , а направо  преди празника- каквото стане , че всяка репетиция ще бъде изконсумирана...и после - защо не ми става Новогодишния тоалет... Naughty

Моят отдавна не ми става! Joy А кутията със сладки стои отворена и аз постоянно я навестявам... Blush Joy

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 16:21 от yagodka

# 383
* *•● Диди ●•* *  - взаимно сме си чели темите LaughingАз пък досега бях в твоята Коледна!Ох , ще ме вкараш в беля- почнаха да ми се въртят едни милси за едно магазинче до нас за ядки , сладки и сушени плодове... а мислех да не правя такива неща Thinking

Fish masala e подправка (има още Garam masala-мойе да се замени и с нея и Chicken masala) , която се използава за къри и мнго други индийски гозби. Ако има магазин за индийски или ориенталски подправки- със сигурност ще намериш.

# 384
Dina767 , благодаря !  Hug За съжаление нямам идея къде в Пловдив може да се продава такова нещо и май ще го пропусна в манджата !  Rolling Eyes Надявам се пак да стане хубаво , а и ще е по-различно от досегашните ми творения с риба !  Mr. Green

П.П.Идеята за Коледните теми не е моя , аз просто я разделих на две по желания на другите и ги поукрасих !  Grinning След малко ще ходя да пека АКК / това звучи малко като АК - автомат Калашников , но е Английски коледен кекс !  Mr. Green /.Накиснатите плодове миришат хубаво , обаче чакам с нетърпение да помириша божествения аромат , който казват , че се носи при печенето !
  Grinning

# 385
  • Пловдив
От мен по скромни неща
Макарони със сирене

Мусака

Кебапчета и за гарнитура задушени зеленчуци със сметана

# 386
  • София
От мен тази вечер Агнешко с картофки печено в плик Болярска питка, невероятна както винаги и
еклерова торта с боровинки

# 387
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте ето и второто ми творение снимките не са много хубави но....

# 388
 betina33, важно е тортата да е хубава, а пък тя е Peace.
Аз снощи правих течен шоколад по рецепта от старите тефтери. Много калория, много нещо, ужас Thinking:

# 389
  • София

betina33 , страхотна торта си направила.  Peace

Аз днес приготвих една крем супичка от червено цвекло.

Лелее polin_a, върна ме в детството. Облизвам се пред монитора, метни една чашка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт