Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 17-та тема

• 58 664
  • 497
  •   1
Отговори
# 45
  • сред люляците
Благодаря, berina   bouquet С прясно мляко не съм пробвала. Само с вода. Но задължително ще направя и по твоя начин. Колко тави ти излязоха?

# 46
Една голяма правоъгълна. PeaceТези двете чинии които съм снимала и още две три еклерчета, които се хапнаха в процес на приготвяне..... Mr. Green

# 47
  • сред люляците
Една голяма правоъгълна. PeaceТези двете чинии които съм снимала и още две три еклерчета, които се хапнаха в процес на приготвяне..... Mr. Green
  bouquet Благодаря! Значи двойна доза поне ще трябва при нас Mr. Green

# 48
Здравейте! Hug
Крисче,   bouquet
Гелева, тиквеника ти е.... ooooh!Браво, направо лиги ми потекоха  bouquet
Берина, прекрасни еклерчета Peace
Обяд:
Вече ми е готова туршийката Mr. Green
Царска туршия с мед

Свинско със зеленчуци

bowuu

# 49
  • София
Здравейте! Поздравления за кулинарните шедьоври, които творите!     bouquet

Аз днес се отчетох само с това /е, и със заешка яхнийка за малката Wink/:

арабски кускус с пържени бадеми и печено агнешко

До довечера смятам да направя бананов кекс, освен ако не ме домързи за пореден път да отида да си купя краве масло  Blush

Берина, еклерчетата ти изглеждат невероятно апетитно, направо да ги изядеш! Laughing

# 50
Ех, днес имам прекрасен повод за включване в темата - имам двама именници, да са ми живи и здрави. Heart Eyes  Ще идват след малко гости (следобедно), съответно съм спретнала по-скоро тестени и сладки неща за почерпка.

Ето една рошла за децата, дегизирана с ганаш от бял шоколад, рошавият ефект се позагуби, въпреки старанието ми:

За възрастните едно торте от няколко слоя - за основа блат с натурален шоколад и орехи, после мус от млечен шоколад с портокалови корички, после мус от бял шоколад с малко кокос и най-горният слой прилича на карамел, но е желирано кафе с малко ликьор кафе и портокал. Снимала съм я горката тортичка в още неугледен вид, за да се видят слоевете, тепърва предстои да я поразкрася Grinning:

Два вида хапки от многолистно тесто, със сирене, яйце и ким, и с кремвирш:

И корона от блога на фиджи (pepika, много виноват, но не съм имала време да превеждам рецептите от линковете Embarassed, но на тази корона още утре ще пусна рецептата)

# 51
Котка да ти са здрави именниците,много вкусни неща си приготвила ,а при нас печено пиле с ориз и зеленчуци и отново РОШЛА този път парче

# 52

Шоколадов кейк без яйца

Labrex! Shocked Прерових ти рецептите,а там няма никой "без яйца"!
   Много молим за рецептичката! Praynig Hug Heart Eyes

# 53
  Котка,а товята трицветна торта?Има ли я някъде публикувана или днес я импровизира? Rolling Eyes
 Изглежда много хубаво Crazy ,много ми се иска да знам,как точно е направена! Hug

# 54
   Labrex! Shocked Прерових ти рецептите,а там няма никой "без яйца"!
   Много молим за рецептичката! Praynig Hug Heart Eyes

Селма, заповядай, сложих я!  Шоколадов кейк без яйца   bouquet

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 17:01 от labrex

# 55
  • София
Момичета, радвам се на похвалите ви за тиквеника ми, наистина стана много вкусен, но пък не можах да прилъжа малката ми госпожица да хапне от него.  Crossing Arms Последната кора я направих с ябълка, така че хапна от нея. Тиква не обича, единствено хапва тиквените курабийки на Танита.   bouquet
ilrai78 , тиквата я слагам сурова, без предварителна обработка.  Peace
berina , страхотни са еклерите ти, доядоха ми се, някой път може да се пробвам да ги направя.  Simple Smile
esy , туршийката ти е прекрасна. Peace
Котка , да са ти живи и здрави именниците   bouquet, добро посрещане си им приготвила.  Simple Smile
Ние днес за обяд хапнахме пиле с картофки и гъбки.

# 56
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Котка, чакам за рецептата на короната, ако е на английски може и линк, ако е на френски - ще почакам за превод  Laughing
но май ще я модифицирам, че виждам месце Thinking

за следобедното кафе един сладолед  Crazy

чудя се да готвя ли за вечеря или да излезем  Thinking
май не ми се готви   Crossing Arms

# 57
Пиле с гъби в гювеч  Crazy

Лабрекс този шоколадовия сладкиш ми взе ума  Crazy Crazy Crazy  bouquet

# 58
Малеее, на тази страничка не мога да спра да преглъщам! Страшно вкусно изглеждат всичките ви ястия!   bouquet

Котка, да са ти живи и здрави именниците!  bouquet

berina, еклерите ти са превъзходни! Peace

Обядът днес при нас, хем обикновен, ама не чак толкова Wink - печено пиле и цели картофки (май това са най-вкусните картофки, които съм правила някога, и пиленцето също  bowuu chef), доматена салатка и таратор:

# 59
Сега отворих книгата с френските еклери - само заглавието им  такова и е описано дълго и широко , свят ми се завива  Crazy, иначе продуктите са горе долу същите като на berina , само пропорциите са други.Явно самото парено тесто ме плаши нещо !  Mr. Green

Цецето , страхотно е агнешкото ти !  Peace Обичам го точно такова - препеченко , а гарнитурата не съм я яла , но мисля , че страшно ще ми хареса !  Grinning

Котка , да са ти живи и здрави именниците ! И ти покрай тях !   bouquet Да покажеш и разкрасената торта !  Peace

L e o
, гювечът по някоя от двете рецепти за пилешки фантазии ли е ? Падам си по препечени неща , без вода и очите ми останаха в твоето пиле с гъби !  Crazy

Обаче , това е положението ! Само ще гледам и ще мечтая за препечен манджи , торти и еклери ! Снощи цяла нощ сънувах една торта , обаче не й записах рецептата , докато я правех на сън !  Mr. Green

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 18:56 от * *•● Диди ●•* *

Общи условия

Активация на акаунт