Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 17-та тема

• 58 672
  • 497
  •   1
Отговори
# 60
  • сред люляците
* *•● Диди ●•* * , то това тесто само първоначално изглежда плашещо. За магьосник като теб няма да е проблем  chef

yagodka , и при нас има пиле. А твоите картофки какви са? Изглеждат много апетитни Peace

geleva,, ще пробвам и аз със сурова. Благодаря!  bouquet

Котка , да са ти живи и здрави именниците! Всичко изглежда зашеметяващо!

При нас има тази вечер печено пиле, задушени моркови и броколи, с добавка за мен от сметана и синьо сирене.

# 61
  Днес е пилешки ден,както гледам.....И малко "картофешки"..... Laughing Laughing Laughing
  Лабрекс,благодаря за рецептата!Непременно ще я пробвам!  bouquet

# 62
Котка, да са ти живи и здрави именниците! Весел празник   bouquet

е колко много пилета има днес  Blush тук.

Берина, еклерите ти изглеждат страхотно  Peace

Но за празника пише,  на масата трябвало да има агнешко.  И мъжо е именник, не че яде агнешкото той де  Laughing

Ей го моето - агнешко с винен сос

домати с катък и магданозено песто

Картофени бисквити с маслинено песто - хич не стоят добре на снимка, за разлика от вкуса си  Embarassed

и само ръчички от това тесто

любимата ни Салата-торта

плато

Свинска пържола под шуба

и масата е готова, след малко наливаме  Drunk

# 63
Лелееееееееее ooooh! свят ми се зави, но ще стискам зъби. На диета съм Mr. Green Sick Тази тема ще ми стане противопоказна #Crazy.
Видях някой хора вече Коледно го подкараха.Браво на отличничката Крисче  Peace
Esy - искам у вас да живея или в краен случай да съм ти съседка.Много вкусно и красиво винаги у вас.Честито за новото Блогче.Прекрасно е и така уютно Hug
Милена - разкошна питка.Рецепта на чийзкейка писала ли си някъде newsm78
Lois - на това пиле от Good Food му се каня утре.Да го почвам ли - вкусно ли беше поне newsm78 или не си заслужава продуктите-Твоето изглежда зашеметяващо, но казваш променяла си нещо по рецептата newsm78.
Berina - страхотни еклери Peace, Гелева - тиквеника ти е супер  Peace
Котка - да са ти живи и здрави именниците.Страхотно меню си спретнала.Рошлата я гледай каква премяна е придобила - Пълна промяна  bouquet
Да покажа малко и от мен - уви само в събота и неделя вече имам време да се вихря Sad
Пилешки сърчица с праз и вино на фурна - рецептата ще напиша малко по късно в Любими.

Пастички с карамелизирани ябълки и шоколадова глазура - кръстиха ги моите хора Пасти Далматинчета hahaha

И Хлебче със сусам и мащерка

- тука вече фотото издъхна и снимката от кофти по кофти Sick
П.С - с Пепчо сме писали заедно.Лелееееееееееее Пепчо разкош мила Peace Peace Peace.Блазе им на гостите.Наздраве от мен.Да е жив и здрав мъжа ти   bouquet

# 64
Пепи и твоят именник да е жив и здрав и да те слуша още повече !     bouquet   Агнешкото ти моментално беше вписано в категорията препечени , любими гозби , а Салатата -торта ми е слабост , но няма кой да ми направи !  Confused

Весел празник на всички именници и семействата им !
      bouquet

Днес е пилешки ден,както гледам.....И малко "картофешки"..... Laughing Laughing Laughing

И с лек агнешки привкус и още по-нежен свински повей на фона на арабски кус кус !  Mr. Green Ееех ,мечти !   Laughing

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 19:13 от * *•● Диди ●•* *

# 65
Еее, Пепчо, и на тази страничка ще си преглъщам...  LaughingСупер маса! Наздраве за именника! Да ти жив и здрав!   bouquet Моля те, когато имаш време да напишеш рецептата за агнешкото! Hug

ilrai78, благодаря! И при теб всичко много вкусно изглежда! Винаги! Hug Картофките не са нищо особено, но станаха много вкусни. Пекох ги във фурната с фолио. После ги запекох леко и готово!

# 66
БлагодаряЯя    момичета,   bouquet

ягодка, ще  Hug

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 20:02 от pep-4o

# 67
Привет изкусителки,

Милика, страхотен се е получил ябълковия пай Hug

berina, много изкусителни еклери Grinning

esy, чудна туршия, а свинското със зеленчуци е просто приказка thumbsup

Котка, да са ти живи и здрави именниците  bouquet Вкусно празнуване ще падне Wink

Лабрекс, много вкусен кекс yes

Лео, и на твоя гювеч не отказвам eat

yagodka, чуден обяд сте си спретнали Flutter

geleva, тиквеникът е страхотен Party

berina, поздравленията за вкусните еклери Wink

ilrai78, така хубаво се е припекло пиленцето Grinning

pep-4o честит ти именник  bouquet Страхотна маса Heart Eyes

Бъни, и ти добре си се потрудела днес Grinning Рецептата за шоколадовият чийзкейк не съм я писала, вчера я пробвах за първи път.

Lois, това за грешките в рецептите на Good Food и друг път съм го чувала Thinking Но твоето пиле изглежда супер Wink

# 68
Добре,че има събота за да се развихрим на спокойствие! Днеска сме на свински ролца с гъби,кашкавал и чушчица и зряло бобче:

# 69
нещо не ми се прикачи снимката ето я сега:

# 70
  • София
Лиленце , сигурно това ти е снимката, която искаш да покажеш?  Simple Smile

Пепчо, да ти е жив и здрав именника, страхотна трапеза си приготвила.   bouquet  Солената торта е прекрасна. Peace
Бъни , много вкусно изглеждащи пастички си направила, наистина приличат на далматинчета. Simple Smile

# 71
При нас печена съомга с вино и елда със зеленчуци. Simple Smile

# 72
Благодаря на всички за поздравленията, да сте живи и здрави всички!

pep-4o, честит ти именник и на теб, страхотна маса си направила, тортата е умопомрачителна, а ръчичките - много оригинални! Hug  Агнешко по-скоро аз не ям вкъщи, но ако именникът беше поискал, щях да му сготвя, той не се сети обаче.

Сега ще се върна да разгледам всички какво са направили днес, явно темата е в творчески подем! Crazy

# 73
  • София
Хайде да се отчета и с  банановия кекс, че от 2 седмици му се каня и стана исторически. Имах два малки банана и ми се стори, че ще са малко, та добавих и една круша  Whistling Чудничък стана и така и невероятно ароматен!

Пепчо, поздравления за страхотната трапеза! Ето така се посрещат гости на имен ден!    newsm10

# 74
Много хубави неща сте сготвили!  Чудя се как намирате време всеки ден
да правите толкова хубави неща.    eat

Салатата-торта на pep-4o изглежда много добре, а пържолите под похлупак... ммммм чак ми се дояде, нищо че от масата ставам Simple Smile

Ето днешните ми бутер банички с лук и гъби:

А това са ми бисквитките с овесени ядки от вчера. Снимката съм я правила преди, вчера не ги снимах:

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 21:39 от dixi

Общи условия

Активация на акаунт