Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 17-та тема

• 58 731
  • 497
  •   1
Отговори
# 435
Вери, много ми допадна рецептата за червената леща, точно така ще я направя. Благодаря ти Hug

# 436
Момичета,толкова вкусни неща сте приготвили... Peace тук човек не трябва да влиза на гладен стомах...
Големи сте майсторани...не ви споменавам,че все ще изпусна някоя от вас !  Hug Браво !

При нас вчера Зеле с боб и ребърца в гювеча на фурна , Тарта Ауро и Панирани зелени домати

Лека и безоблачна неделя ви пожелавам   bouquet...аз отивам да спретна ето тези бухтички .  chef

# 437
   Здравейте момичета!

Има ли смисъл да ви казвам , че сте жестоки!? Има разбира се - на вас колкото пъти да ви го каже човек няма да е достатъчно!  bouquetВсички до една!Много неща ми харесаха , разнообразието и изобретателността при всички всички е уникална!
   Само, че няма да изброявам , понеже аз няма да готвя подобни вкусотии известно време и не искам да се измъчвам допълнително Laughing
   Отивам и аз да подиетувам малко преди да е станала задачата непосилна Embarassed Искам да сваля 3-4 кг , а тук просто изкушенията са безспирни , затова ще се опитам да не надничам известно време, макар че много ще ми липсвате!
   А вие ми стискайте палци!
   Вери bouquet Благодаря ти много- от майсторка като теб този комплимент е изключително ценен!
   На всички много целувки и приятно кулинарстване!!!  bouquet

# 438
  • Torino,IT
Здравейте и от мен  Hug
Аз както винаги се докопвам до компютъра на тъгадък през почивните дни, много красиви неща виждам както винаги, много сте се трудили и както винаги всички сте супер   bouquet  bouquet
От мин.път откакто съм писала успях да прочета само следващите 8 страници, но нямам време за повече, затова ще наваксам утре.
Обаче и аз си документирам произведенията от дните когато не успявам да се включвам, така че си мисля за вас всеки ден Heart Eyes Heart Eyes
Ето отчета ми за мин.седмица
 кюфтенца с гарнитура от грах и бекон
 пържени чушки с дом.сос
 кренвирши с броколи
 пържени картофки
 гърди от пиле панирани запържени в масло и марсала
 пълнени сепии с картофки /пълнежът е от хляб, натопен в пр.мляко, чесън и магданоз, придава само вкус/
 букатини карабонара

Приятна неделя и до скоро! Heart Eyes  bouquet

# 439
Нашата закуска тази сутрин:
Агнешка чорба с "бързи" питки :

bouquet за всички  Grinning
Следващото го добавям по-късно. Вдъхновена от перфектната баница на                     
 bagira_bambinas- smile3501,
 набързо разточих и аз една баница за вечерта / че и за утре за закуска /:
"Витошник" /от "вита" баница , като тестото е замесено с мая/ и парченце от него :

/извинявам се за лошото качество на снимките  Embarassed/

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 19:39 от nela_66

# 440
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Много вкусотии момичета,поздравления.  bouquet

От мен тези дни

крем супа от червена леща

броколи със сметанов сос

патешки шишчета и картофи с бекон
и
 един покрив със сирене крема на Наталина

# 441
Момичета не съм ви разглеждала за днес, бързама да се похваля. Днес за пръв път правя баница с точени от мен кори и резултатът никак не беше зле, на вкус беше невероятна, незнам как ще ви се стори на вас на външен вид:

парченце:

прабвах и една рецепта за коледни сладки, която ми казаха миналия ден. Стават много бързо и имат божествен вкус.

Сега след толкоз работа в кухнята отивам да положа морно тяло за следобедна дрямка. Приятен следобед на всички.

# 442

прабвах и една рецепта за коледни сладки, която ми казаха миналия ден. Стават много бързо и имат божествен вкус.

И....коя е тя? Rolling Eyes  Simple Smile

# 443
Багира страхотна ти е баничката и аз ще чакам за рецептата на сладките.... Praynig
От мен за сега едни мекички,салатка и сладичко....Мръвката ми се пече още..... Peace
мекици по рецепта на свеки
салатка от червено цвекло
превъзходни топтета от един изсъхнал кекс

# 444
Щателнно разгледах какво сте готвили тия дни! Бих опитала всяко едно нещо! Всичко изглежда много вкусно! newsm51

bagira_bambinas, чудесно изглежда баничката ти!  Crazy Бях се заклела да не се опитвам да точа кори, но ти  ме навеждаш на други мисли...

Обядът днeс при нас - свинско с домати, ориз и маслини; патладжан с майонеза; залена салата и ябълков пай (Милен@, рецептата няма грешка - вече втори път я правя, значи не се заблуждавам! thumbsup  bouquet - домочадието е  безкрайно доволно! Grinning)

# 445
Багира,баничката ти е невероятна  Simple Smile

Берина,обожавам такива сладки топчета  Heart Eyes

Радост на това покривче от кога му се каняяя... Crazy

Не мога да изброя всички момичета,прекрасни неща сте показали,за всички вас  bouquet

При мен днес е прясно зеле със свински ребърца,но не съм го щракнала  chef

# 446
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
здравейте момичета  Hug,

аз се завърнах от посещение при свеки. Tired
не ми беше позволено да готвя, докато бях там,
само днес за обед направих пълнени чушки...за мен, разбира се Sunglasses

показвам сладкишите на свеки.
единият е по моя рецепта (незнам как така Rolling Eyes)

торта с желирани горски плодове

сладкиш с мак и сметана

сладкиш с ябълка и тиква (по моя рецепта) Wink

имаше още една торта с шоколадов блат, банани и шоколадова сметана, но снимката е преосветена  Confused

иначе съм доволна от едно от посещението:
взех си тепан яки грила (teppan yaki grill) Crazy - типичен за японската кухня...
утре смятам да го пробвам Party

# 447
Чудесна придобивка asyalein! Да си я ползваш с апетит! Grinning А и свекърва ти доста се е постарала жената, не на всяка снаха се случва. Wink

# 448
Днес е ден на баничките май...
и една от мен

салата

дроб*сарма

# 449
  • сред люляците
Момичета, няколко дни нямах време да влизам, а вие колко сте писали и готвили... ooooh!Нямате изчитане!
Благодаря на всички за милите думи от предните страници  bouquet

Днес аз хапнах печени картофки, а домочадието - гювечета и сандвичи с пълнозърнести питки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт