Интериорен дизайн – цени и препоръка!

• 312 716
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 450
Моля, за нищо. И ти си права - идея от тук, идея от там и ето ти. Желая ти успех с обзавеждането!

# 451
Не че съм им фен, но и аз ползвах услугите на Ачерно скоро и според мен стават. За София говоря. Много ми допадна на мен общуването по мейл, скоростно, точно, документирано всичко. Регулярно се правят срещи на живо обаче за доуточнения на нещата. Има и моменти, когато се получават недоразумения, но мъжа ми технически е в час и затова накрая почти нямаше глупости.
Относно нещата, които залагат - верно е, че не са актуални всичките им предложения. Отиваш в магазина и хоп - свършило, не се произвежда вече или ще се чака месец за доставка, което никак не е приятно.

Но като цяло според мен работят бързо и стегнато, при нас за 3 месеца бяхме готови с проекта. Не са мега оригинални, но няколко от идеите ми у нас бяха много на място. Една позната каза - ти си измисли всичко, те ти го визуализираха, но аз не съм на това мнение точно. Като цяло - повече полезно похарчени пари. Дори скептик като мъжа ми го призна най-накрая - това за дизайнерската услуга като цяло, не за конкретната фирма.

# 452
Не че съм им фен, но и аз ползвах услугите на Ачерно скоро и според мен стават. За София говоря. Много ми допадна на мен общуването по мейл, скоростно, точно, документирано всичко. Регулярно се правят срещи на живо обаче за доуточнения на нещата. Има и моменти, когато се получават недоразумения, но мъжа ми технически е в час и затова накрая почти нямаше глупости.
Относно нещата, които залагат - верно е, че не са актуални всичките им предложения. Отиваш в магазина и хоп - свършило, не се произвежда вече или ще се чака месец за доставка, което никак не е приятно.

Но като цяло според мен работят бързо и стегнато, при нас за 3 месеца бяхме готови с проекта. Не са мега оригинални, но няколко от идеите ми у нас бяха много на място. Една позната каза - ти си измисли всичко, те ти го визуализираха, но аз не съм на това мнение точно. Като цяло - повече полезно похарчени пари. Дори скептик като мъжа ми го призна най-накрая - това за дизайнерската услуга като цяло, не за конкретната фирма.

.... то е същото като с примера за младите момичета в мебелен магазин. Или ставаш или не ставаш, зависи на кого попаднеш, дори и в една и съща фирма. Като се замислиш всички сме хора и може да се сгреши...... или да се получи недоразумение.

# 453
guta , какво значи готови за 3 месеца с проекта? Направихте обзавеждането за 3 месеца ли? Колко кв. ви е дома? Ако е за толкова време - браво!
Плаша се точно от сроковете.
 Преди 3-4 год. обзавеждахме друго жилище и беше някакъв ужас  ooooh! Само кухнята се забави 3 месеца  Shocked А за качеството на поставяне на подове и врати, направо не ми се говори  #2gunfire

Сега ще стоим до главите на майсторите денонощно, защото иначе в Бг всеки гледа да те мине  Naughty

# 454
Неее, проекта от дизайнерите говоря - даже по-малко от три месеца. А ремонта - той си е отделен филм - правеше го друга фирма - около 9 месеца отне основен ремонт + мебели и хиляди нерви. И да - ако не висиш всеки ден на главите на майсторите не се надявай на добър резултат. То не че като висиш пак няма издънки..... Да не говорим за ремонт   ooooh!

За около 90 м2 става дума и за основен ремонт на старо жилище.

# 455
Неее, проекта от дизайнерите говоря - даже по-малко от три месеца. А ремонта - той си е отделен филм - правеше го друга фирма - около 9 месеца отне основен ремонт + мебели и хиляди нерви. И да - ако не висиш всеки ден на главите на майсторите не се надявай на добър резултат. То не че като висиш пак няма издънки..... Да не говорим за ремонт   ooooh!

За около 90 м2 става дума и за основен ремонт на старо жилище.

Здравейте. Дългички ми се виждат тези срокове. Поне спрямо това, какво ние направихме. Основен ремонт /къртене на стари баня, тоалетна и кухня, замазки на всички стени тавани и така нататък до съвсем готово за живеене/ на жилище от 120 кв. плюс стягане и фугиране на тераса от 40кв. ни отне около 3 месеца. След великден започнахме и към средата на юли вече живеехме в жилището. Проекта на дневна и кухня стана за 3 дни-визуализация и оразмеряване и след това директно с размерите при дърводелец, който направи всичко в хол, кухня коридор и спалня за няма и месец. Може и ние просто да сме изкарали късмет Simple Smile)) Говоря за Варна-ако някой му трябват тел на майсторите и на дърводелеца да ми пише на лични Simple Smile

# 456
Ами нормално е за 3-4 месеца ремонт, нашето не беше нормално, но това е една друга тема.... за това не ми се коментират ремонти. Важното е, че поне свърши най-накрая.

# 457
Ами нормално е за 3-4 месеца ремонт, нашето не беше нормално, но това е една друга тема.... за това не ми се коментират ремонти. Важното е, че поне свърши най-накрая.

Така е-голям кеф като свърши, като изчисти човек и си нареди...така че честито Simple Smile

# 458
Ааа, ясно  Laughing
Ама верно много време е това 9месеца  Shocked 
Иначе се надявам за 4-5месеца да сме готови и на есен там  Wink Ама да не се каня много  Blush

bizzardy , завидях за терасата от 40кв  Blush , ние има ме две от по 2 кв.  hahaha

# 459
  • София по рождение
здравейте,
записвам си и се връщам. Трябва ми дизайне за едно малко апартаментче.

# 460
помагайте!
Започнах един ремонт на апартамент 100кв като на шега, закъсах с едни майстори, сега втори работят, на парче. Проблемът ми е че доста се изхарчих за покупката на апартамента и непредвидения ремонт и бях решила да не ползвам дизайнер, просто да поосвежа апартамента и да сложа някакви функционални мебели. Обаче се оказа не толкова просто, в момента примерно съм капарирала кухня за която не мога цветове да избера още, камо ли да я поръчам, обикалям три седмици за гранитогрес и нищо не харесвам- просто защото нямам концепция...та да попитам ако може да ме ориентирате- дали мога да намеря човек който да ме консултира за да си изработя концепция като цветове, мебели/но без изработката- намерила съм си майстор който работи добре и на нормални цени/ и то някой който ще се наеме на този етап на започнат половинчат ремонт да ме консултира?
и разбира се търся такива услуги на нормални цени че съм вече много извън бюджета си  Sad

# 461
polipopi , искрено ти съчувствам  Hug
Може би се е получило така заради това че дизайнерите са в Сф и реално само с проекти и идеи по имейла не се получават нещата...
На нас ни предстои обзавеждане на нов апартамент и също мисля да наема дизайнер, но вероятно ще е само за дневната, която е около 60-65кв. В интерес на истината точно на АЧЕРНО харесах един дизайн  Laughing . Надали ще ги наема заради високата цена. Вашето жилище колко кв. е, че ви взеха 7000лв.?
Може би ще им използвам само идеите Blush

Всъщност как вървят сега цените за дизайн? Все още ли са между 10-30Е на кв.?

eli_kelli , мерси че сподели   bouquet
Разгледах сайта на две-натри и видях че работят с механизмите на Блум, които много харесвам и смятам да използваме  Simple Smile

Здравей, нашият апартамент е 121 кв. (мога да ти копирам договора) чиста площ която проектираха дизайна и цената е за тези квадрати. Идеите им бяха несъвременни и имаше абсолютно разминаване с цената която бяхме определили за обзавеждане. Като тези 8 месеца които ги чакахме за проекта не включват и времето за ремонтните дейности. Работят с няколко фирми и най-често техни неща залагат в проектите. Най накрая аз се заех сериозно да търся и да се интересувам кое е модерно и кое се налага из Европа и направихме моите идеи а те само визуализираха нещата. Днес за пореден път обедих че са абсолючтни некадърници, когато фирмата за ел. инсталацията който наехме ми изреди колко неща не стават ясно по проекта който са дали.
Също както за окачени тавани със скрито LED осветление, централно осветление и опънат таван трябвало тавана да слезе надоло 25 см, което съвсем не е вярно 2 см са нужни за опънат таван а 8 за окачен ( което може да се допита във всяка една фирма занимаваща се с тавани), общо 10 см, много им куца технитеската част. За мен Ачерно са некардърници, които излизат скъпо.

# 462
Забравих да добавя и че заради некомпетентността им относно таваните и всички чертежи на разгъвки на гардероби и кухня не могат да се ползват тъй като заложените в проекта са до тавана а височината не е ясна. Thinking
Успех на всички  Hug

# 463
Малеее, ти ме разби направо  #Crazy ooooh!
8 месеца проект!!  Shocked И после не може да се изпълни - УЖАС!!!
Представям си какъв кошмар сте изживели.... Как е възможно такова нещо??!!
Определено не смятам да ги наемам, само цветово ще ползвам някой от дизайните им.

Оф, още се чудя да наемам ли дизайнер, но би ще се наложи, защото простарнството за дневна с кухня е 60-65кв., а искам зона с малък диван (отделно от големия за пред ТВ) с етажерки за лаптоп и принтер и тази част да се прегражда с подвижни стени, за да стане малка гостна като се налага.... Сложно ми е много... И с осветлението не съм много наясно...
Иначе съм се спряла на сгъваемите стени- кожени са. Вюбих се в тях.
Ама темата е за кухни  Naughty

# 464
... Като тези 8 месеца които ги чакахме за проекта не включват и времето за ремонтните дейности.

Осем месеца не бих чакала, ако ще да са най-великите.
Вие сте си виновни, че не сте ги натискали достатъчно или, че не сте се отказали, след като ви бавят.

Общи условия

Активация на акаунт