Интериорен дизайн – цени и препоръка!

• 312 750
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 465
Истинските интериорни дизайнери са малко и си заслужават парите и уважението.За съжаление, след строителния и кредитен бум,се навъдиха фирми и хора,които решиха да печелят като "дизайнери".
Всъщност обикаляха големите мебелни салони и искаха отстъпки от цената на мебелите,като не ги даваха на клиентите,а прибираха в джоба си,бонус към сумата платена от клиента за тяхната работа.
Познайте кои мебели бяха включени в почти всички техни идейни проекти- тези с най-голямата отстъпка,а не най-доброто за клиента.Надявам се това да е останало в миналото...

# 466
Позволявам си пак да препоръчам Фимера Дизайн. Изключително коректни и точни. Не сме имали абсолютно никакви проблеми по чертежи и планове. Майсторите си бяха наши и ни бавиха, съжалих, че не използвах техните партньори, със сигурност щеше да стане по-бързо, но бюджетът щеше да хвръкне. Няма да споделя цени, беше преди три години. Добър дизайнер не е равно на малко пари, това трябва да е ясно на всеки. Можете да разгледате апартамента ни в сайта им в раздел жилищен интериор, апартамент в кв. Бъкстон.

# 467
Това с дизайнерите е хубава идея, но дотолкова - доколкото да ви ориентират в цветовете. Вие най-добре може да си подредите жилището според мен така както ви е приятно на вас да изглежда Laughing Аз смятам, че най-добре е сами да решите как ще изглежда Вашето жилище и  след като имате ясна концепция да си извикате строителна фирма да ви направи ремонта, след което да си изберете и мебелите с подходящите цветове. Просто е нужно малко фантазия от ваша страна, защото цената за дизайнер ще е висока и  в стремежа си да бъдат оригинални дизайнерите правят  грешки според мен и по скоро няма да бъде уютно за живеене, а претруфено с някакви дизайнерски фантазии .

# 468
Нищо вярно според мен. И от функционална гледна точка, и от практична гледна точка, никога нямаше да мога да го измисля така. Това е огромен труд: тръби, ел инсталации, осветление, подове, линии на пресичане, цветове, качество и комбинация на материали и т.н. Само каталогът с фирми, с който разполагат добрите дизайнери, е безценен като информация. Не съм ровила по цели дни и нощи в нета, четейки 50 положителни и 50 отрицателни, неаргументирани мнения за производител на кухни например. Нито пък съм стояла постоянно на обекта да видя дали случайно не са пропуснали нещо, имаше си чертежи и майсторите си работеха по тях без да ме притесняват. Изпълнението на проекта премина доста гладко, огромни главоболия са ми спестили. Нека да го имат предвид хората, които не разполагат с много време.

# 469
Нищо вярно според мен. И от функционална гледна точка, и от практична гледна точка, никога нямаше да мога да го измисля така. Това е огромен труд: тръби, ел инсталации, осветление, подове, линии на пресичане, цветове, качество и комбинация на материали и т.н. Само каталогът с фирми, с който разполагат добрите дизайнери, е безценен като информация. Не съм ровила по цели дни и нощи в нета, четейки 50 положителни и 50 отрицателни, неаргументирани мнения за производител на кухни например. Нито пък съм стояла постоянно на обекта да видя дали случайно не са пропуснали нещо, имаше си чертежи и майсторите си работеха по тях без да ме притесняват. Изпълнението на проекта премина доста гладко, огромни главоболия са ми спестили. Нека да го имат предвид хората, които не разполагат с много време.
Радвам се явно сте имали късмет и сте доволни от крайния резултат.

# 470
  • София по рождение
echicata, кой е дизайнера и колко ти струваше. Може и на лични)

# 471

echicata, може ли и на мен на лични името на фирмата.

Ние тъкмо си купихме къщичка Simple Smile и скоро ще се захващаме с ремонти, обзавеждане и т.н. Така че ще следя тук и ще се радвам на други добри отзиви   bouquet

# 472
Фирмата е Фимера дизайн.

# 473
Фирмата е Фимера дизайн.

Благодаря, разгледах, имат наистина много стилни и красиви работи. Но не почувствах да е моя стил Sad Ще ги имам предвид, де.

Някой да има други предложенийца - нещо по уютничко, шареничко...  newsm78

# 474
Toчно! До чувство е. Аз от пръв поглед знаех, че те са моите хора. Успех в търсенето!

# 475
Да се похваля, май си харесах дизайнери Simple Smile Гледах, търсих, и като видях работите им - уау. Вярно си е чувство, но ще видим де, просто не се стърпях да споделя след няколко дневно разглеждане на всевъзможни портфолиа...

Иначе в Behance има много интересни проекти на най-различни дизайнери, тук съм ги филтрирала по Interior Design и София:

http://www.behance.net/search?field=52&country=BG&state=&city=Sofia

Приятно разглеждане!   bouquet

# 476
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някой добър интериорен дизайнер от Пловдив за детската стая? 

# 477
  • plovdiv
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някой добър интериорен дизайнер от Пловдив за детската стая? 
Здравей,мога да ти препоръчам Веа дизайн/като го напишеш ще им видиш проекти и контакти и ще си прецениш/, аз съм доволна

# 478
Здравейте, търся дизайнер за дневна и кухня от София. Препоръчайте ми тези, от които сте доволни.
Предварително благодаря

# 479
Здравейте, с две ръце потърсете инфо за Alternative point, на страницата им във клюкарника:) facebook винаги качват последните си изпълнени обекти с много снимки. Якото че и майстори си имате което за мен е винаги големия проблем!

Общи условия

Активация на акаунт