Интериорен дизайн – цени и препоръка!

• 312 770
  • 1 053
  •   2
Отговори
# 480
Препоръчваш ги от личен опит или споделяш, че им харесваш нещата? Всички себеуважаващи се дизайнери "имат" майстори.

# 481
не съм им ползвала услугите им все още, но скоро и това ще стане. Пускам да видите линк как преобразиха апартамента на моя приятелка, резултатите сами говорят

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.644221585628141.107374 … 938791&type=1

# 482
Съгласна съм с echicata, всички сериозни дизайнерски фирми си имат строители. А ако искаш свои майстори предлагат надзор на проекта. Ние ползвахме строителите на фирмата, която прави интериорните проекти и останахме много доволни. При нужда от нов ремонт пак ще ги ползвам тях.

# 483
Защо не се обърнете директно към производител на мебели?
така ще си спестите хем възнаграждението на интериорния дизайнер, хем комисионната, която той си е сложил върху цената на производителя.
Препоръчвам ви това:
www.gmmdesign.eu

# 484
Лично аз мисля, че не е правилно да се спести от дизайнер. Може и да сте прави за комисионната, но мебелите са една малка част от работата на дизайнера и решенията, които той дава. Фирмата, която ние използваме ни е давала решения за добри разпределения на помещения,  цветове, начин на обзавеждане, бани, интересни тавани... Най-ми допада това, че мога да видя на картинка, как ще изглежда всичко, преди да започне да се прави и да съм сигурна, че резултата ще ми хареса. Аз съм юрист, занимавам се с право и смятам, че съм добра в това. Не се опитвам да разбирам от всичко.  За това си наемам дизайнер. Според мен всеки трябва да се занимава с това, в което е добър, а не да се прави, че разбира от всичко.
В момента сестра ми е в процес на направа на магазин за собствената си модна линия. Навила съм я, да ползва фирма за дизайн, но понеже все пак разполага с определен бюджет, си прави проучване за цените. В този ред на мисли, бихте ли споделили, тези от вас които са ползвали услугите на интериорни дизайнери, какви са цените, защото моята информация е малко стара. Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 12:44 от Black Lady

# 485
Мебелистите са мебелисти, не дизайнери! Дали биха имали идеи откъде да ми минават ВиК тръбите, колко контакта да имам и къде да са ми осветителните тела? Един дизайнер прави много повече от подреждане на диван и маса в едно помещение.

# 486
Мебелистите са мебелисти, не дизайнери! Дали биха имали идеи откъде да ми минават ВиК тръбите, колко контакта да имам и къде да са ми осветителните тела? Един дизайнер прави много повече от подреждане на диван и маса в едно помещение.

Точно така е, но аз успях да намеря фирма, която произвежда мебели и имат и дизайнери които разбират от всичко - ВиК, осветление, бани. Имат и майстори за другите неща.  А цената която поискаха е нищо сравнение с други.

Успех на всички  Peace

# 487
  • София по рождение

Точно така е, но аз успях да намеря фирма, която произвежда мебели и имат и дизайнери които разбират от всичко - ВиК, осветление, бани. Имат и майстори за другите неща.  А цената която поискаха е нищо сравнение с други.

Успех на всички  Peace
коя е фирмата-може на лични

# 488
  • София
Не знам. Аз като чуя евтин дизайнер...еми представям си евтин дизайн
Ние като търсихме и се срещахме с разни такива. Еми ти само като го видиш какъв е пишлегар и как се е облякъл и как да му повериш дома си Peace
Много съм доволна в крайна сметка от момчетата, на които се спряхме. Не са от най-евтините, но не са и скъпи и със сигурност ни спестиха много пари и още повече разправии. Стените и таваните са ни супер прави, плочките са като по конец, мебелите са ни индивидуално проектирани, така че до отговарят на нашите нужди и тн. Та много е важно да попаднеш на хора  - питай ги как ще протече процеса, настоявай за информация кое как и кога. И ако не могат да ти я дадат, значи не са това твоите хора

ПС. Видях назад, че спрягате 2-3 фирми, които и ние гледахме, но отказахме в крайна сметка. За мен е важно да имат във фирмата архитект... иначе забравете за технически чертежи или спецификации.

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 17:04 от tartaleta123

# 489
Не знам. Аз като чуя евтин дизайнер...еми представям си евтин дизайн
Ние като търсихме и се срещахме с разни такива. Еми ти само като го видиш какъв е пишлегар и как се е облякъл и как да му повериш дома си Peace
Много съм доволна в крайна сметка от момчетата, на които се спряхме. Не са от най-евтините, но не са и скъпи и със сигурност ни спестиха много пари и още повече разправии. Стените и таваните са ни супер прави, плочките са като по конец, мебелите са ни индивидуално проектирани, така че до отговарят на нашите нужди и тн. Та много е важно да попаднеш на хора  - питай ги как ще протече процеса, настоявай за информация кое как и кога. И ако не могат да ти я дадат, значи не са това твоите хора

ПС. Видях назад, че спрягате 2-3 фирми, които и ние гледахме, но отказахме в крайна сметка. За мен е важно да имат във фирмата архитект... иначе забравете за технически чертежи или спецификации.

И аз мисля, че добрите професионалисти си ценят труда. Разбира се винаги има и млади таланти, които са готови да заработят на по-малко пари, за да си пробият път Simple Smile

Днес имаме първоначална среща с архитектите, чиито проекти харесах. Ще споделям след това впечатления и цени  bowuu

# 490
Tartaleta, прати снимки от твоя дом. То не е само да са ти равни стените...

# 491
  • София
joliti4ka, ще потърся къде са снимките от преди да се нанесем и ще пратя  Simple Smile

# 492
Срещнахме се преди 2 седмици с архитектите, чието портфолио много ми пасна на сърцето и имаме вече и договор. Не мога да преценя скъпи ли са евтини ли са, но което за мен е по-важно - имам много добро чувство и съм вдъхновена...  Crazy

Ние самите имаме фирма в областта на проектантските услуги (и не само), макар и в съвсем друга сфера и имам професионален поглед върху професионализма на проектанти и дизайнери Wink

Ще ви държа в течение, въпреки, че нещата като цяло ще ги развиваме бавничко Sad

# 493
  • София
joliti4ka, съжалявам за забавянето. Ето снимки както обещах

Видях, че са качили снимки на самата трансформация - преди, по време на ремонта и след - това е от блога на студиото - надявам се да не се вземе за реклама, макар че според мен добрите си заслужават да ги рекламираме
Скрит текст:

aloe, разкажи за твоите хора

# 494
joliti4ka, съжалявам за забавянето. Ето снимки както обещах

Tartaleta, много добре изглежда дома ти, най-сърдечни поздравления! Разгледах и портфолиото на архитекта, има интересни проекти Simple Smile

aloe, разкажи за твоите хора

Още няма какво да разказвам, дано и аз скоро да мога да покажа снимки като теб или поне проектче Wink

Общи условия

Активация на акаунт