Интериорен дизайн – цени и препоръка!

• 312 574
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 915
В другите държави(за УК по-конкретно, че там сме ремонтирали имот) има лицензи. Както например да си брокер на борсата. Имат изпити, които ако бъдат издържани се дава лиценз. Не е достатъчно само образование някакво. Имат и изисквания да са застраховани за отговорност и още куп неща. И това се контролира стриктно от държавата. Без лиценз не можеш да извършваш такава дейност. Много българи и румънци вършат на черно тази дейност и на по-ниски цени без лицензи. Но ако бъдат хванати, глоби отнасят и собствениците на имоти или ремонтирани уреди примерно.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 21:57 от Аncy

# 916
Здравейте, някой работил ли е с https://artspacestudio.eu/ или да е чувал нещо за тях?

# 917
Здравейте, някой работил ли е с https://artspacestudio.eu/ или да е чувал нещо за тях?

на мен дори не ми отваря страницата им Head Band

# 918
Някой с мнение за https://3archdesign.bg/ Никъде не намирам мнения за тях, което е доста странно предвид,че са голямо студио

# 919
Имат цели трима проджект мениджъри. Ахахаххаха

# 920
Имат цели трима проджект мениджъри. Ахахаххаха

С такива дето не се сещат да си направят фалшиви email-и, за да изглеждат повече от 3-ма човека, не бих се занимавала вече.
Като те измамят, оставаш с лошо чувство, че си измамен от аматьори.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 22:52 от wildunicorn

# 921
Момичета, в спалнята имам два прозореца, които са с различна височина.имаме купени корнизи и пердета, които още не са поставени. Моля, кажете, дали корнизите на двата прозореца трябва да са на еднаква височина, или всеки да е на 15 см от горния край. Как е прието, или как ще изглежда по-стилно? Пердетата са плътни.

# 922
Корнизите на еднаква височина от тавана. Като пуснеш пердетата няма да се набива на очи че са различна височина.

Обратния случай ще е трън в очите.

# 923
Благодаря. Майсторът на паркета не слага первази и лайсни. Вратите са вече монтирани. И сега като гледам, не може да се сложи преходна лайсна, защото между вратите и пода почти няма разстояние. Какви са вариантите? Единият е да се режат вратите. Друг дали има?

# 924
Пълнител за паркет в подходящ цвят. евтино, има го навсякъде

# 925
Аз бих сложила пердетата на еднаква височина от пода.

# 926
Здравейте, можете ли да ми препоръчате мебелист, който работи заедно с мебелен дизайнер. Имам нужда някой да направи дизайн само и единствено за портманто, не за цяло жилище и след това портмантото да бъде изпълнено по зададения проект. Като потърся в Google ми излизат твърде много резултати и бих се радвала ако мога да използвам препоръчана фирма или човек. Благодаря предварително!

# 927
Здравейте,

Аз също имах проблеми с Fine Design. Май и техен служител ми завлече пари, чакам си ги.

Написах подробно ревю в Google и ще го update-на с още неща (за мое огромно съжаление) и сумата, коята ми е била нужна, за да приведа обекта в приличен вид.

Засега не са ми върнали и стотинка. Някой успял ли е да се справи с тях?
Искам да се допълня, че вече ми изплатиха коректно неизвършените дейности.

Твърде късно, но все пак дойдоха и до обекта да го видят.

Благодарности на шефът им, който успя да накара служителката да връща завлечените пари.Beers

----
@zvanche
Знаете, че в строителството е по-скоро чудо някой да спази нещо. А тук се намесва и сума извън договор, която при други обстоятелства просто трябва да забравя или да се хващаме за косите със служителката.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 18:31 от wildunicorn

# 928
  • софия
Благодарите за нещо, което е тяхно задължение?
Не се заяждам, но предполагам, че ако имате договор, това е описано и понеже за тях се пише в темата, те са склонили да го спазят.

# 929
  • София
Здравейте, преди време ми се наложи да търся интериорен дизайнер и попаднах на Албена Заркова от НазарДекор - https://nazardecor.com/ - изключителен професионалист. Цените ѝ са обявени на сайта и така човек може да си направи сметката. Когато прави проект тя проверява всеки един детайл къде е наличен и дава списък от къде можеш да си го закупиш - изключително съобразителна и интелигентна жена. Препоръчах я на приятелки и те са доволни от услугите ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт