Интериорен дизайн – цени и препоръка!

• 312 476
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте, препоръчайте фирма за дизайн за град Варна. Благодаря!

# 931
Имате ли мнение за фирма фурай?

# 932
  • София
Препоръчвам http://domodesign.bg

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 16:05 от bialata3

# 933
Здравейте,

Някой ползвал ли е услугите на IXDesign?
Какви са ви мненията ?

# 934
  • somewhere over the rainbow
Препоръчвам http://domodesign.bg
И моя приятелка от Варна остана доволна от тях. Скоро правиха ремонт и и ги похвали като много идейни и търпеливи. Имат и контакти с добри майстори.

# 935
  • Sofia
Здравейте,
Виждам, че темата е предимно са казуси с една определена фирма (поне в последните страници), затова ще се опитам да получа някакво актуално инфо за следното:
Някой може ли да сподели текущи цени за интериорен дизайн пълен пакет за София на кв.м (включително изпълнение и контрол)? 100 евро/кв.м струва ли ви се висока цена? Как вървят в момента?

Как стартира процесът при добрите дизайнери? Въпросници ли попълвате, примери ли ви показват? Питам, защото преди време правих дизайн при една девойка и се разминахме доста в желан/получен резултат (студентка, евтиното излиза скъпо).

Иначе благодаря на който беше пуснал един сайт на дизайнерка с цени преди няколко страници, видях 86лв/кв.м, но пък не включва самото управление. Колко се увеличава цената на кв.м, като се добави?

# 936
За един и същи апартамент, двустаен  от 50 кв метра получих оферти за 4, 6, 8 и 10 хил само за дизайн, повечето имаха и контрол и цената беше двойно.
Харесайте си дизайнер и пратете имейл със схемата и искане за оферта. Те ще ви кажат какво предлагат , колко струва и колко са заети.

# 937
  • Бургас
NBM, 8000 лв платих на архитект през ноември. В момента работи по жилище 95кв.м., на което правим тотален ремонт.
В цената е включено пълно заснемане на място на апартамента, план заснемане, идейно разпределение, интериорен проект. План: растановка мебели и оборудване, електроконтакти, ВиК и ОВ, настилки, тавани и позиции на осв. тела, ключове, разгъвка на стените с проектираните върху тях мебели, изводи на ВиК; проектиране на мебели, спецификация на интериорни врати, щори, сенници и т.н.
Сменяме изцяло и дограмата и там също тя водеше комуникацията с фирмата.
В офертата, която ми даде не е вкл. цена на посещение на обекта, но тя всека седмица е там и в контакт с момчето, което ръководи строителната бригада.
Този път съм я оставила изцяло сама да избира всичко, защото е в Сф и нямам никакво време да се занимавам аз. Избра всичко за банята, само ми пуска цените за одобрение.
Ползваме услугите на архитектурното студио за втори път и сме изключително доволни.

# 938
Позвънете на Караджов. Гледах скоро епизода с малкото жилище /някъде около 50 кв/ Вместиха се в бюджет хората от 25 хиляди. Стана страхотно. Проектиране, обзавеждане от...до...

# 939
Има ли нови епизоди? Последният в ютуб май е сниман преди 2 години , излъчен преди една година.
 Сега ако му звъннете сигурно ще е 30-40.

# 940
Виж това май не го забелязах, а е важно. Но като че ли беше сега лятото на 2024 година. Ще провера. Понеже и моя апартамент е 52 квадрата, още не е обзаведен и се ровя и гледам подобни предавания. Та точно този епизод ми хареса много и се чудя да се запозная ли с Караджов от близо Smiley

# 941
  • София
NBM, 8000 лв платих на архитект през ноември. В момента работи по жилище 95кв.м., на което правим тотален ремонт.
В цената е включено пълно заснемане на място на апартамента, план заснемане, идейно разпределение, интериорен проект. План: растановка мебели и оборудване, електроконтакти, ВиК и ОВ, настилки, тавани и позиции на осв. тела, ключове, разгъвка на стените с проектираните върху тях мебели, изводи на ВиК; проектиране на мебели, спецификация на интериорни врати, щори, сенници и т.н.
В офертата, която ми даде не е вкл. цена на посещение на обекта, но тя всека седмица е там и в контакт с момчето, което ръководи строителната бригада.
Този път съм я оставила изцяло сама да избира всичко, защото е в Сф и нямам никакво време да се занимавам аз. Избра всичко за банята, само ми пуска цените за одобрение.
Ползваме услугите на архитектурното студио за втори път и сме изключително доволни.

Може ли да споделите кое е архитектурното студио?

# 942

Може ли да споделите кое е архитектурното студио?

И на мен ми трябва подобна услуга, добре звучи.

# 943
Ние затова си правим сами дизайните. На СС е даже по-лесно, ако човек вече е живял там, защото знае какво не му харесва и какво иска да промени.

То реално това се случи и по двата проекта, но поне исках професионалист да ми изчисли ВиК, ток и т.н. И да имам чертежи. Отсвирих ги след като приключиха ремонтните дейности и побесняха, че няма да правя мебелите с тях и да припечелят на готово едни 10К без нищо работа. Реално си наех мебелната фирма, която ползвам за 4-ти път и с тях уточних всичко, вкл. и дефекти на проекта на "великите" Файн Дизайн. И спестих 15 000 лева в сравнение с офертата на Файн Дизайн за мебелите на целия апартамент.

Може ли контакт към въпросната мебелна фирма? Благодаря!

# 944
Имате ли мнение за фирма фурай?

Не препоръчвам Фурай дизайн студио (Furai studio).

Опитът ми с тях беше разочароващ - сроковете не бяха спазени, комуникацията беше минимална, нередовна, и недостатъчна. Единственият ни телефонен разговор беше в самото начало, а след това комуникацията се свеждаше до кратки имейли, без реална възможност за обсъждане на идеи и даване на мнение от моя страна.

Не ми бяха предоставени различни варианти за избор на дизайн елементи като осветителни тела, плочки, ламинат и т.н. Въпреки че човекът, с когото комуникирах, беше мил и любезен, това не компенсира липсата на професионализъм в организацията на проекта и липсата на добра комуникация.

Общи условия

Активация на акаунт