. Синът ми е на 2г. и 8 м. Като бебе е бил много кротък и търпелив, не е плакал и има доста висок праг на болка. За мое учудване след като проходи(протича), защото той в действителност тичаше а не ходеше, стана доста активно детенце. Имам много наранявания, падания в следствие на бърза крачка и невнимание. Постоянно се удряме някъде. Друг е въпроса, че не слуша изобщо. Дълго време когато се обръщах към него изобщо не ме отразяваше, никакъв знак, че ме чува. А си чуваше добре де!!! Разбира се няма нужда да изброявам всички бели, но има момент на хвърляне всичко на земята , бутане на всичко което е пред него. Сега сме на ясла, имаме постоянни оплаквания от жените там. "Едната гледа синът ви, другата другите деца, не иска да се включва в игрите с другите(не може да се контролира), постоянно тича и се катери навсякъде. . . . За съжаление и аз виждам затруднение в послушанието му, не спазва правилата които налагам у дома. Играта ни е БОРБА, на която и аз не мога да устоя, прекалено силничък ми идва
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ. къде да намеря подходяща консултация и съответно има ли начин да мина по здравна каса?
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ. къде да намеря подходяща консултация и съответно има ли начин да мина по здравна каса?
Препоръчани теми