81 Американска - следеуфорийна и отрезвяваща

• 12 598
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Хеар,има си нАука, душа, зад билог.ритъм,хормонки,трансмитери,ден-нощ цикли, регенрация за клетки  и пр.,та не е пюър лошотия Laughing  (макар и тя да е фактор)

# 91
Пумпал... Hug

Елла сама си показва и образува режим,не съм натискала никога-просто гледам детето и то води.В момента и се приспива в 9пм и спи до 9ам без нап от 2.5 годинки.

От втората и годинка спрях да и давам мляко вечер-от тогава е на прясно мляко само сутрин,през остатъка от деня и давам това http://www.lifeway.net/product/probugs.php -Елла го обожава ,органично е и е страшно полезно за нея,пък и удобно за консумиране!
Иначе сутрин си пие млякото все още в бутилка но само защото е стъклена , не съм виждала стъклена сипи къп-и нали трябва да затоплям в микрото и затова, но съм продупчила голяма дупка на биберона на бутилката и си е като сипи къп общо взето.
Никога обаче не съм и давала млякото вечер за да се приспива с него,изпиваше го будна и чак след това сън!

----------
Иначе за моя режим и аз мразя ранното ставане,гледам да поспя повече сутрин,Елла става в 9 аз и давам закуската след това и пускам Дора за 1 час и мама си доспива   Mr. Green (имайте в пред вид че си лягам към 3 нощес)

# 92
Хеар,има си нАука, душа, зад билог.ритъм,хормонки,трансмитери,ден-нощ цикли, регенрация за клетки  и пр.,та не е пюър лошотия Laughing  (макар и тя да е фактор)

Съгласна съм. Честно казано, иска ми се да имах изграден режим като бях студентка, щях да науча повече. А аз чак като проработих, започнах да лягам и ставам по едно и също време и да се чувствам чудесно.

Искам да обявя колко съм доволна, че не съм сингъл. Имам няколко приятелки, които са, и като ги гледам как се гърчат под всичките си съмнения за този и онзи мъж (пък и най-редовно трябва да слушам "дали да му се обадя сега и какво да му кажа?") и си викам "добре, че не съм аз".

# 93
Плами все още пие от шише /4-5/, идеята с чашата не работи при него само сок и то не винаги. мисля че зъбите са му много добре, но идеята че човечето не иска да се откаже от шишето ме подлудява / никога не е имал биберон залъгалка/
Анет , когато имаш време ми отговори или на лични или тук, то твоето мнение е много важно за мен

# 94
Рая, дано всичко лошо ви отмине!

Аз не успявам да съм изключително стриктна с "режима", но общо взето я оставих сама да си направи, а аз лекичко побутвам към ядене, ако и е дошло времето, или гушвам и я успокоявам , ако е време за съм. Слава богу, тя е поспалива като майка си, сутрин около час 10-11, следобед може и 3 ч да откара, ако е изморена, но обикновено около 1.5-2 ч.

Забелязвам, че понякога си го променя сама режима и я следвам. Обикновено е съпроводено със зъби, както и в момента, и с отказване на храна различна от мляко и кефир/ряженка... битката е с бабата, за да не я насилва. Един единствен път я оставих да реве за да се приспи, че ме правеше на маймуна и тя посиня и после се успокоявахме 2 ч., та се отказах от този подход  Confused

Все още я приспиваме с мляко и за капак - с биберона. Баща и е предпочитаният и приспивач  Crossing Arms Има 8 зъба с тенденция да станат 12, още не мия - срам!

Косата - майкротренда на Анет стана национален макрофругал тренд, та и аз  Wink

Майтапа настрана - откакто се е родила все вързана ходя, за капак падаше месеци наред с шепи, сега пък имам бебешки косички, които се къдрят около хеърлайн-а, та няма Фигаро, който да може да ме докара в приличен слийк вид, да не говорим , че косата ми е естествено чуплива и трябва някой серизоно да оака работата, че да си проличи  Mr. Green Боядисвам си се сама редовно, е, ако ме чака нещо спешъл - ходя на майстор! Кичури не ми отиват, та остана само подстригването... за съжаление като видях мераците за снимки вече бях оклепана с няколко стимулатора и маски за коса и реши да ви спестя удара  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 95
МВК,много си мила,но не мога да помогна;аз от страх да не идат в гимназия с шише (ния си беше биберон адикт до 18м,откровен) го махнах много рано (престъпно рано според педс).Знам че до 18м. е ок да се пие от бутилка. Близка ми разправя за някакви нови чаши дето са с меки накрайници и хем сипи къп,хем шише,постепенно се минава от едното към другото,но те са след нашето време и не знам детайли. Може да пробваш сламка,у нас много се тачи.

# 96
# 97
Да, Марлела, това е Х-сядането. Имаше дни, в които по  50-тина пъти съм повтаряла до втръсване на Самуил, че не е правилен начин за сядане. Сега той прави забележка на брат си или на други деца.

# 98
За спането вечер при нас ритуали са много важни: ароматна баня и четене на книги още от бебе.  

Исках да се похваля, че ми изпратиха като подарък стари издания (от 50те и 60те и дори една преди 9 Септ.) български приказки!  Снощи четохме тази за Бременските музиканти и Пъстрокожка, но трябваше да превеждам около 70% +.  Думи като "чифлик"   бяха малка част от проблема.  

Вики, то всеки педиатър си има собствено мнение, но вашият ли ви каза да давате "whole milk"?  Нашият още на 2 ни каза да почнем да даваме с  редюст фат (нямахме, слава Богу, проблеми с тегло, но просто мисли, че whole milk е ненужно рич за след 2).

# 99
У нас няма стриктен режим, водя се по ЕйДж. Сам си намали спанетата през деня, часовете, които дадох по-горе са ориентиращи, не го слагам в точната минута, като почне да мрънка и си знам.  Също, ако сме навън, се пропуска едната дрямка. За мен е важно да не променя нощното спане, другото мога да го приживея Simple Smile

ЕйДж може да пие от сипи-къп, от обикновено шише и със сламка, но млякото сутрин и вечер още пие с биберон. Пие млякото преди сън при нас, след това минава през банята, мием зъбите и тогава в леглото. Преди заспиваше с бутилката, не сме имали проблем да прекратим тази традиция. Още заспива със залъгалка, даже има по 2-3 в леглото, защото с едната играе между пръстите си докато се приспива. Като заспи в съня си сам я плюе и не я търси през деня. Сок не иска и да види все още.

Сестра ми си смучеше пръстите до много късна възраст(10+години), какво ли не я правиха да я отучат, но нищо не помогна, сега 2 пръста са  още деформирани, та предпочитам залъгалката в момента.

# 100
  • USA
Като гледам, Кристиан май е най-лигавият в темата.  Mr. Green Пие си млякото от шишето и сутрин и вечер, въпреки че вода пие от сипи къп. Джвака биберон особено като му растат зъбите. Не заспива сам като е вкъщи, а с мен или баща си. Заспиването ми се иска да го променя, но ще е със зор, а аз не съм почитател да го оставя да реве, та така.

Агентката, с чупливата коса още повече ме заинтригува. Прати снимки когато можеш.

Рая, не ни плашиш. Споделяй ако ти олеква така. Много стискам палци за вас!

# 101
A пък на мен току що за първи път ми казаха "мама"  Flutter

Ще ви чета на вечерно доене Simple Smile и не искам да има болни дечковци!

# 102
влизам само да кажа, че мъжа ми е безработен от днес Sad
всички които са от този офис са ги освободили + няколко от  другите, дори да се бяхме преместили в НДж пак са щели да го направят.

ако някой знае добър джоб рекрутър, или фирма, която набира адвокати в момента, моля пишете ми на лични.мерси.

# 103
Бенсън, много съжалявам!  Hug

# 104
Аууу Бенс...много съжалявам,ужасно чувство сигурно Sad Дано скоро си намери работа на по хубаво място.
Bummer ...незнам какво друго да ти кажа!

---------------------
Пикси...не си ме разбрала  сигурно -аз и давах whole milk до 2 годинки след това почнах да и давам със 1% и към 2.4 годинки изцяло смених на фат фрее.Сега пие фат фрее сутрин!
Другото дето го  пие е кефир -има повече фат във него но пък има много други полезнотии.

Общи условия

Активация на акаунт