АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 442
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • Добрич
Опала!

Верчо:лягаме в 8,30-9,00-спим до 4-5-6-7-8според зависи от бебо
          :мда,активни сме...
          не пълзим

Акварелче,пак много хубави снимки в подписа ти и на аватара Heart Eyes

Голди,чудесни новини!

# 256
1. Кога си лягат и кога стават децата ви? - Охоооо, ние си лягаме с кокошките, ама и с тях ставаме!!!! #Crazy #Crazy Едвам гледам на работа! Днеска пак се събуди в 5.00!!! Shocked

2. Има ли други (освен Алокация, която сподели наскоро), на които децата им не се кротват? - ИМАААААА, ние сме вечно в движение, все нещо човърка, хваща с ръчички, винаги е в движение. Просто няма почивка... ooooh!

3. Пълзят ли вече? - Да, пълзункаме вече, много ми е сладичка! Heart Eyes

Честити месечинки на празнуващите!!!  bigdance2 newsm18

Хикси, мерси мила! И аз много се радвам, че ни се оправи дудито! Пу-пу!

Отивам да ви дочитам, че много работа бе, днеска нямах никво време! #Crazy Sick

# 257
  • София
Bonjour   Hug

Къде ги има тия Сънвал бе, хора? Аз само такива не съм виждала...
Иначе от всички други марки съм вземала по туй-онуй. Но не съм опитвала всичко...Коско не ми оставя Sad
Установила съм, че зеленчуковите на Бебевита най-много му допадат, а месТните ... лапа и Ганчев, и Бебевита, и Хипп.
Да се похваля - и риба му дадох веднъж (на Ганчев някакъв хек беше). Изяде си го детето....цялото наведнъж  Peace

Обаче да ви кажа....напоследък ми се струва, че плодовите пюрета му дразнят на стомаха. Днес реших да не му давам и засега ...пу-пу...няма да се хваля  Peace
Иначе както си седи и започва да плаче, както си спи и започва да плаче...ей така от нищото Sad На сън много жално плаче напоследък. Нощем се буди хиляди милиони пъти Sad И плънката на памперса му много често е тъмнозелена  Sick Което ме навежда на мисълта, че има проблем със стомахчето Sad

Ми...толкоз от мен за сега  Hug

Всички болни бързо да оздравяват  Praynig

# 258
  • Разпиляна във въображението
Голди благодаря за информацията за млякото. Това са пропуснали да ми кажат Crossing Arms

# 259
Ваня, не приемахте ли желязо? Може за това плънката...

На въпросите на Верчо:
1. Ставане - 7.00 - 7.30;
2. СУПЕР АКТИВЕН е, не се задържа на едно място и за секунда;
3. Да

Днес ми изцеди силичките Tired. Спа 40 минути по време на разходката и толкова. През останалото време мрън-мрън, ако не му обърна внимание. А гледам да изчистя апартамента, че свеки идва, за да гледа утре Калоян, че съм на зъболекар. Ей сега страшно му се спеше, търкаля се, но няма заспиване. Е, накрая се предаде и ей ме на! Та Ясмина, направо ти завиждам (благородно, разбира се    bouquet), че Невенка си заспива сама.

До по-късно, че да свърша още туй-онуй... Grinning

Голди, чудесно е, че Дима е здравичка вече!

# 260
Верчо:

Лягаме към 12 и ставаме към 10-11 Wink
Нон стоп се движи и крещи Wink
Прави опити, но не лази, не се изправя, стои стабилно седнала Wink

Дано не съм прозвучала на някой като хвалене  Rolling Eyes

Голди чудесни новини за Дима! Радвам се че сте здравички! Hug  bouquet

Абе да ви питам нещо...Като сме навън в количката (тя спи почти през цялото време) или като сме на гости и има др непознати хора покрай нея, се кротва супер много, а като се приберем и се показва в истинската си същност, при вас такаа ли е?

# 261
  • Бургас
Абе да ви питам нещо...Като сме навън в количката (тя спи почти през цялото време) или като сме на гости и има др непознати хора покрай нея, се кротва супер много, а като се приберем и се показва в истинската си същност, при вас такаа ли е?
Хахаха, ти за моята щерка ли пишеш или за Габка?  Laughing Laughing Laughing Като я видят какъв е кротушан как да се оплача, че в къщи не спира за секунда дори...  Crossing Arms

# 262

Ооооо йееееееееее  superuu  и мойто диване е от същият отбор, Акварелче (въпреки, че до скоро и количката не долюбваше) и всеки като го види и вика:"Аууууу колко е кротък..." , пък аз като тръгна да ги разубеждавам ме гледат все едно съм избягала от някоя лудница  Shocked Shocked Shocked
Голди майтапче и от мен бе душко  Hug - вечер обикновено чавето е на плодово пюре  Wink

Доротииииииии видях те пиши!  Hug

# 263
здравейте момичета-кокичета.седя си с чашка винце и ви чета-ха наздраве.Оливия днес ме побърка-събуди ме в 6.00ч и цял ден не спря да мрънка Crossing Armsдосега не е била такава.вечер я приспивам в 19.00-19.30ч с сутрин става в 7.30-8.00,много е кротка и не пълзи-само надига дупето.ние още пакетираме,а то не свършва,а времето лети-дано всичко е наред и багажа сини пристигне сейв в Русе.сложих някоя снимка в албумчето.......ми това е засега от нас-лека вечер.

# 264
Mirel – каша дадох около 1 месец след катоп захраних със зеленчуково – давам и засега само безглутенови безмлечни.
Акварел – както вика Галя Илиева – ние нали сме от обслужващия персонал и не се тачим много-много – като види друг се х илоти, а като види мен понякога почва да пищи...А историите ти сега няма да ги чета, че нали си предупредила, че не са за вечер.
Голди – много се радвам за Дима...А какво е имало на тимуса? Уголемен ли е??? По принцип при децата от една проста рентгенова снимка тимусът намалява по арзмери – колкото и да е странно...но наистиан е безсмислен консулт с едно...
ВаняМ – има един магазин на Нишава, на 100 м от входа на ЮП – в него има всички марки пюрета на добри цени – абе има от всичко винаги на добри цена!!! Има всички памперси, каши и т.н. А не като кварталните магазинчета – по 1 брой от всичко и винаги точно каквото търся е свършило – “Аааа, ами нямаме 3-ката, да ви дам 5-ца?” – за памперси...това е нещо като: “ааа, нямаме самобръсначка за 60 стотинки...Ама да ви дам епилатор за 80 лв???”

Azwasi - абе какви са тези индукционни котлони, че ми стана интересно? По индукционен начин ли провеждат топлината newsm78 Хм!

# 265
В момента Елица скача на бънджито, а баща й се засилва от еидния край на стаята и се пързаля по паркета до нея - и тя пищи, ама шпищи от удоволствие...е, ами как да му се сърдя, че не й пее песнички - кой каквото може - това прави Joy

# 266
  • Варна
Ivane то тя, че заспива, заспива си, ама се и буди много често. Та не знам дали съм за завиждане. Ай сега да си ги премерим кое колко пъти се буди през нощта, бас ловя, че мойто ще е в челната класация  Mr. Green

ася20 браво на Оливия, 12 часа сън без събуждане ли прави?  Shocked

Godie браво на малката, повече никакви болести  Hug

а пък туй спане в количката повече от 30мин аз не познавам.

# 267
Форумът май много изпосталя напоследък, а??? Май на всички ни е мааалко скучно newsm78 отново зачекнахме италианската сага за кърмене vs АМ - и само няколко дни и това беше...пак затихнахме. Като една влюбена двойка сме - може би точно сега любовта преминава в обич, уважение и т.н. newsm78 И темата за секса дори не ни съживи  Sad А    пък вече не върви след толкова време да зачекнем пак секцио vs нормално раждане  Joy Акварелка усилино се мъчи да ни разговори към филми, музика, паранормални явления...но всеки от нас си се врътка и това е...нали сме си госпоииици - като едни обидени госпоииици...

Днес ми хрумна да ви предложа да измислим ник-ове на бебоците - защото обяснявахме на една мама от парка как да влезе във форума ни и тя попита как да ни разпознае - ние й казахме, че бебоците нямат никове...та се размислих, как ли ще я кръстя мойта хубостница - Малечка-Палечка май й отива? Щото ако пък я кръстя Хубостницата и 100 женски майки ще креснат - ааа, моята е по-Убава Laughing

Е,и???

# 268
  • Добрич
Готово бе Хеленче-моя го кръщавам Борко-Бърборко Grinning

И в този смисъл,Акварелче,ние бърборим у дома,вън по-скоро се сърди и не се кикоти така.

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 22:10 от naana

# 269
Цитат

Това за мойто не се отнася Naughty какъвто си  е в нас такъв е и навън!Показва си магариите най безцеремонно /който е излизал с нас знае за к'во говоря/ Peace Ако случайно реша да поканя гости в нас,на излизане ме питат просто :"Как издържаш"??? ShockedАз всъщност не веднъж съм се оплаквала,че разходките не ни се получават!
Да ви се похваля нещо...тъй като днес беше голям бахър не сме мърдали от нас..съответно Даниел изтрещя надвечер...чудих се к'во да го правя..рано за баня /18 часа/ и се сетих,че имам Камомила,която не съм ползвала от има,няма 2 седмици /че и повече!/ дадох му една дозичка и в продължение на 2 часа докато не заспа имах най-кроткото и мълчаливо бебе на светеа!Казвам ви откачих от кеф...2 часа се излежавах на леглото и въобще не му обръщах внимание,а той тихичко си играеше около мен без "гък" да каже!Лошото в случая е,че педи ми разреши само веднъж седмично да му давам чудотворните гранулки Grinning

Еми...това е от мен...ако се сетя още нещо ще допълвам!
ето дописвам.. Grinningaquariel и т'ва се води за бебета!Аз какво ли се учудвам!
Хелънчеееее и моя си има ник-нейм бе..даже и два- Дани-банани и Дани-калпазани Grinning...да не казвам какъв е моя прякор в чата Blush

Общи условия

Активация на акаунт