АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 439
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Ето го линкчето Случи ми се нещо странно ІІІ Аз попрочитам такива неща от известно време, но само сутрин, че  newsm43

# 241
ха добро ви утро  Grinning Незная за вас, ама аз имам нужда от едно голяяяямо силно

Честити месечинки на празнуващите бебчета!!!   bouquet
И сега да отговоря на Верчо, че вчера илядо пъти писах, а все я пропущах  Embarassed
1. Кога си лягат и кога стават децата ви? - Стефан ляга около 20-20:30 ч, ако нещо не се омотам, става около 7-7:30, а през ноща хич и незная колко пъти се буди- мнооооооооого! При положение, че вечер си хапва някакво пюре - нощем цока пак до пръсване, а вода не иска...   Sick
2. Има ли други (освен Алокация, която сподели наскоро), на които децата им не се кротват? - Стефан, никога не е бил кротък... Naughty  От раждането си е зверче от класа и почивка няма.  #Crazy
3. Пълзят ли вече? - Придвижва се в легнало положение, което повече наподобява влачене отколкото пълзене...  Laughing А иначе се вихри с паяка.  Peace

Е тая нощ пък направо ми разказа играта. Снощи отказа да си яде пюрето- опс пържолата  Laughing - приспах го към 20:30 и от 21:30 започна да се буди през два часа като по часовник и така в 7 и половина беше на крак цели 5 пъти и за капак на два пъти го дундурках нощес, че зор заспиваше  ooooh! И сега съм като развалина.  Tired
пфу изоплакаф ви се на ранина...  Crazy

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 10:35 от hiksita

# 242
Ето го линкчето Случи ми се нещо странно ІІІ Аз попрочитам такива неща от известно време, но само сутрин, че  newsm43
оуууууууууууууу.пусто любопитство.ама не- спирам да чета че това на мен ми влияе дори сутрин.бая съм страхлива и съм пас по тази тема

# 243
  • Варна
Добро утро и от мен!
Аз кафенцето си го изпих още в 6:30  Mr. Green

hiksita Снощи седяхме с голямата до 11:30 да решава задачи, после пък малката като се събуди в 12 часа и така на всеки кръгъл час (не преувеличавам) помрънкваше да суче. Добре поне, че не се налага да дондуркам, давам вълшебната залъгалка и пак заспива. В 6 часа вече окончателно се събуди, както и всички останали в къщи. 

# 244
  • Бургас
Хикси, това за пържолите беше образно казано Rolling Eyes Ама явно имам смотано чувство за хумор Embarassed В тая връзка мойта щерка предпочита салата вместо пържола Mr. Green
Кау, аз няколко пъти съм споделяла за месните на Сънвал, щото голям зор видях докато прояде месо Rolling Eyes
Ето ние пак сме терсене ooooh! - Дима категорично отказва от домашните манджи; скоро правих супа фиде за баткото; опитах да дам и на нея - тц, стисна устата и толкова. Не мисля и на кухня да я записвам; няма смисъл да обикаляме в студовете и да изхвърлям манджи; много рогато се оказа туй мойто дете.
Не пълзи и няма намерение, иначе предпочита да е права в мен и да скача по цял ден Crazy Придвижва се с търкаляне.
Вече изчезвам наистина Crazy

# 245
Ха здравейте, спали и недоспали / аз съм към втората група/ ! Моя бозайник цяла нощ иска да се гушка на цицата! И а се усети че е в леглото си - такъв виик , на просто рев и мрънкне , крещи кат` че ли я колят!  Confused И вече лази из къщи и обира де що може да докопа! Не ще в кошарката - само на земята, сега дори си отваря едно чекмедже  Twisted Evil  Аз от няколко дни си месля да ги прекратявам мъките с пюретата! Еми не ста`а  работата и т`ва си е! И кака и не искаше да ги кльопа, за разлика от баткото дето до 2 г. го тъпчех с пюрета! Но да видиш иначе как налита на всякаква храна ! И щом ни види на масата почва едно мрънкане да и дадем нещо- усеща се че има вкусотийки  Heart Eyes ! Дъвче в несвяст краставица и коричка хляб! А сутринта и откъснах едно парче от кифлата на батко и- еми такова мляскане... Та по тоя повод мисля да пробвам една кухня до нас другата седмица, дали ще ни айдиса!

# 246
Честити малки рожденици на Маринела Фло (кво стана с таз жена?), Веси, Наана, Милена 1976, Никси, Дона, Мирамакс и Лейди Чери...

П.С. А тази точка от мен снощи в 00,31 е редактиран пост - ине можах да го изтрия и затова изтрих само текста...беше по една стара италианска тема, те затова изтрих среднощните си терзания...утрото нали било по-мъдро от вечерта...

Мерси за отзивите за Сънвал...значи не сме единствените, ядящи таз марка...Веси откъде тез домашни животни бе, жена??? Я продай малко био-телешко във форума,  Praynig

Аааааайде в паркаааааааааааа!

# 247
  • Варна
veni-b Ива си е точно за педагогическо захранване.  Peace А ти какви проблеми имаше с баткото? Да не е нещо с училището?

Helenblondy какъв парк, тук при нас вали дъжд и е студеноооо  cold
 Crossing Arms

# 248
Айде добро утро и от нас !
И ние искаме да се похвалим и то с дълъг сън  Wink Тея не пълзи, не говори, но пък си спи повече от добре, за пример, днес стана в 10 часа, а сега започвайте да ми завиждате  Twisted Evil и това е почти режим.  Като се има предвид,че си легна в 22.30 смятам за напълно нормално Simple Smile

Хикси, мерси за кафето ! Heart Eyes

Айде от мен малко мюзик
http://www.vbox7.com/play:ebe3bb5c

Честита месечинка на всички бебоци !

Хелънче  Heart Eyes

# 249
Добър ден

Ама тема сте подхванали, и аз имам 2 странни случки, но по-късно ще разказвам за тях. Иначе съм много страхлива, и от тъмното ме е страх много.

Сега по въпросите на Верчо:
1. Кога си лягат и кога стават децата ви? - ляга си към 21ч., но сутрин в 6.30-7ч. е на крак и няма заспиване вече.
2. Има ли други (освен Алокация, която сподели наскоро), на които децата им не се кротват? - и Дари не е от кротките, въпреки че не умее нищо да прави. Само размята крака и ръце, много рядко се обръща, ръмжи, смее се, и иска постоянно внимание. Много малко се заиграва сама.
3. Пълзят ли вече? - нееееееее

За пюретата на Сънвал, и аз няколко пъти съм споменавала че съм много доволна от тях. В началото давах на Хип и Бебевита, но Дари отказваше да яде някои от тях, а със Сънвал прояде всичко  Peace Междудругото helenblondy наистина имат по-голямо разнообразие зеленчуци, за месните не съм сигурна, защото тепърва започваме с тях. Днес Дари излапа на един дъх 190гр. пилешко с тиква и ориз.

И да похваля себе си, най-накрая направих вчера на Дари домашно пюренце от картофи с моркови, ами изяде си го с голям кеф детето. Само да има кой да и прави  Embarassed

# 250
  • Разпиляна във въображението
Момичета, колко време след като захранихте дадохте каша следобяд. Дима все още прави физиономии на яденето, но аз съм упорита. Тази седмица ще дам и месо. Замислям се за млечна кухня през следващия месец, но там ме притеснява дали не правят десертите с мляко newsm78

По върпосите:
1. Димана заспива докато я кърмя - към 20-20.30 ч. Понякога се разбужда докато я местя и остава дълго време будна, но е кротка - изправям я в леглото и Виктория я занимава.
2. Дима е кротка - иска внимание и аз й го давам. Става нервна около яденето и когато й се спи.
3. Дима не пълзи, не се изправя. Само се преобръща. Ние тежим доста - сигурно над 11 кг. и това може би ни пречи.

# 251
# 252
Янче и на мен ми се случи нещо подобно днес, изкарах си акъла  #Crazy Както си играе с една гумена играчка (от Джъмбо за 2 лв) и гледам устата и цялата на късчета боя. УЖАС!!! Гледам тя опашката на таз гумена риба вече е друг цвят, изяла е боята. Обадих се веднага на педи, каза да не се шашкам излишно, ако почне да повръща към Пирогов. Цял ден съм на тръни, засега е весела, нищо и няма.  newsm78

За страшните истории, с риск да ме вземете за напълно луда и побъркана или незнам си каква ще ви дам линк към темата (виждам че cow ги е надушила тез темички), където съм писала! Знам че ще ме сметнете за луда, но аз знам какво видях !!!  Ето : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176062.msg7476013#msg7476013

А за екстремистите, който обичат да четат страшни работи ще дам и всичките 3 теми по темата "Случи ми се нещо странно"

1. Първа част!

2. Втора част!

3. Трета част!

Предупреждение, ако ги четете вечер, отидете преди това до WC-то, от собствен опит говоря, как се взима разстоянието от там до хола на галоп в 2 часа през ноща , само аз си знам   newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 После може и да ви се причуват 2-3 дена и да ви се привиждат разни неща, но това е нормално!  hahaha

Боркоооо ще те схрускаме като сухарче!!!! (Тва е от мен и Габа)  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 17:22 от Aquariel

# 253
Здравейте мамчета!
Аз ще дам по разширен отговор на въпросите ви, надявам се и вие да си кажете и за другите неща, най-вече за броя хранения, при вашите бебочковци.
Ние ставаме към 6, сучем, към 9 заспиваме, ядем плодово пюре или попарка към 10-11ч., играем, дивеем, до към 12.30-13ч. спим, към 2 пюре зеленчуково, пак игра и дивотии- без пълзене, само седене и търкаляне напред назад; сън към16.30-17ч. до към 18 и каша тогава. Вечер една лъжица каша в 19.30 за засищане, къпане в 20.30-21ч. и млякото и в леглото. Не ядем през нощта, бедим се 3-4 пъти за вода или биба или и двете.
Въх че бях изчерпателна!!! Wink
Чао за сега и да са живи и здрави месечковците!  bouquet

# 254
  • Бургас
Минавам само да споделя, че Дима се е оправила напълно от бронхита. Гърдичките са чисти, обривът почти изчезна, само дишането още е по-грубо, но започваме масаж леко с пулмекс бебе на гръбчето. За тимуса лекарката каза, че няма нужда от консултация с ендокринолог, защото жлезата не била ендокринна, а лимфна. Доколко има резон в това не мога да определя, защото нищо не разбирам. Каза единствено да я пазя от настинки и белодробни инфекции до 7 годинки, което ми се струва трудно осъществимо Tired
Мириел, в детската кухня тук готвят с мляко Peace Записването е след 9 месечна възраст и трябва преди това детето вече да е запознато с прясното и киселото краве мляко Rolling Eyes Съседката ми е технолог в кухнята, та оттам ми е инфото Peace

Общи условия

Активация на акаунт