АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 433
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
Е, Хелън, ти го измисли, няма какво да си мъча мозъка значи.  Grinning  Целувки и на вас!

А да ви питам изненадвали ли сте се, ако сте предглеждали стари теми и вместо тогавашните аватари и подписи ви посрещнат настоящите? Преди  време влизах в бременните теми и  Shocked опулих се - вместо кореми  - бебета. После загрях, че профилът се актуализира, независимо от датата на темата. Може и да не помня как изглеждаше моя корем, но няма да забравя снимките на Акварел, Сисе, Верчо и имаше една, на която много съм се смяла, но не помня чия беше- едни тънки крачета под объл тумбак.

Лека!

# 286
Добро утро,

Кой спал спал, кой не спал - другата година може да му излезе късмета  Laughing
Хайде на кафенцето и закуската  kaffeetrmker_2 newsm64 eat Парат, парат та се не барат

А да ви питам изненадвали ли сте се, ако сте предглеждали стари теми и вместо тогавашните аватари и подписи ви посрещнат настоящите? Преди  време влизах в бременните теми и  Shocked опулих се - вместо кореми  - бебета. После загрях, че профилът се актуализира, независимо от датата на темата. Може и да не помня как изглеждаше моя корем, но няма да забравя снимките на Акварел, Сисе, Верчо и имаше една, на която много съм се смяла, но не помня чия беше- едни тънки крачета под объл тумбак.

Лека!

smile3521

А за облия тумбак с тънките крака - трябва да е на Стефинка. Голям смях му ударихме тогава.

# 287
Добрютру!  Grinning
Ех Бибо, изпревари ме с кафето  Wink , ама пък музиката е от мен  цък  dance
Та да се изкажа вчера му тръснах едно хубаво убийствено силно кафе на ранина къмто 10 и половина и цял ден бях на кеф, ама много ячко ми бе  yes Имах силни притеснения за поведението на дребчо, ама в количката бе най- кротичкото бебче.  Heart Eyes
Гледам снощи много пусто у форума е било.... Confused
Пък аз пак да ви се оплача на ранина  Embarassed снощи праЙхме опс... кекс  /някой сега дан мъ пита ко беше туй  Mr. Green / и разбирате ли в сюблимния момент когат щяха да избухнат фоерверките от съседната стая се чу  yahoo_49 Ей нямам думи да ви опиша как се почуФствах  af
Aquariel , към теб много имам - относно темата за филмите- ми в момента съм пълен ТЪПанар на тая тема- ник'во развлечение не ми остана освен форума май с тоя ревлив Стефан  Crazy
Хелън, по тоя повод се сещам като родих и Теди ми звъни и ме пита: "Мамо, ами сега как ще му викаме на Стефан?'' А аз без дори да се замисля изръсих: "Ми как Стефчо-Певчо, вдигна родилното на главата си... ''  Twisted Evil
за страшната тема съм nnnuu страх ме е дажа и да помисля.
Alokazia  Ина-Малвина е супер готина- честита придобивка   bouquet
Ася, радвам се за теб, бързо да се оправяш и докрая на бременността никакви болести!  Hug
Азваси голем майтап бе  Joy Joy

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 09:52 от hiksita

# 288
Добрютро и от мен !
Хубаво щях да си спя още,но майка ми се обади,че нейния вуйчо починал и отиват на село. Уж не съм разстроена,ама не можах да заспя повече. За съжаление това е част от живота. Rolling Eyes
Хикси, мерси за кафенцето и песнята ! Подобри ми настроението определено !  bouquet

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 09:25 от Doroty_d

# 289
Alokazia моето янче бибиянче като ви видя на снимката с проходилката, че като се разпищя това ми дете- радост, смях, гукане. Не знам какви са ви взаимоотношенията с останалата форумска мъжка част, но нашия мишок мнооого ви се кефи. smile3514 ukliam1 Какво ли си е казал- "я, готина мадама, че и със собствен превоз!". motor Което ми напомня днес да си навия на масрафа и да изляза да отида да му взема проходилка най-накрая.  dohПо този повод, вчера една жена...нещо като физиотерапевт на бебета каза че в проходилка децата трябва да са с обувки за прохождане , за да им държат глезените здрави и в никакъв случай босички. А сега върви че разбери кой крив кой прав! newsm09
Ако най-накрай открия начина да слагам снимки тук ще пусна и снимков материал и аз!
Хубав ден ви пожелаваме. newsm51
И да не забравя- най-хубави пожелания на мама Ася!!!!   smile3525

# 290
  • Варна
Добро утро на ранобудните!

Bibobibo мерси за кафенцето и закуската!

asja много се радвам за вас! пази се много и пиши по-често!  Hug  Hug  Hug

за ника - "Мис Муци" свободно ли е ? Ако не е, може и Венушка-Крушка  Grinning

azvasi - за обувките като че ли повечето ортопеди съветват да се използват съвсем мекички или най-добре без.  Ако се опитате да обуете обувки, които обхващат глезените и са с твърда подметка, ще видите колко им е неудобно на бебетата - крачето се криви много.

Ivane моля те кажи как тушираш опитите за събуждане  Praynig

helenblondy ако ни стане прекалено скучно винаги можем да изровим темата "нормално vs секцио", тя е класика в жанра!!! Пък и на някои от вас ви предстои пак да раждате...  Mr. Green   Mr. Green  Joy

# 291
Здравейте,
 ASJA, много се радвам за теб, ама много. За кой ли път ще те помоля да пишеш по-често, но за сметка на това повече. И ако може и снимки да ни слагаш......
 От как Самуил е болен, нямам настроение за нищо.....

# 292
  • Варна
Емма какво му има на Самиул? Не върви ли на оправяне?

Иначе напълно те разбирам, болни ли са децата, черен ми е света

# 293
AAA Добро утро ви,
 АСЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ  Hug Hug Hug Hug Hug
 За никовете моята дъщеря има няколко:Ганка Калпазанка(нече има нещо общо с името и но е калпазанка,затова) ,друго и викаме Калина-малина.Кгбто.
 Уф от три дена се каня да отговоря на Хелън и немога да стигна до компа,хелънче ние от столчето за хранене не се потим,но от столчето за кола-якоооооо и някой път и като спи на нашия креват,в нейния всичко си е ок.
 Иначе да взема да се пофаля,втори ден спя до 9 часа,щот и малката спи с мен,ама не за друго,ами баща и става в 5 та и тя барабар с него,после яде и се гушкаме и докарваме 9. ООООО и още нещо казваме браво с рецете.
 Ох айде по-късно ще пиша че нямам мира.

# 294
Добро утро мамита!Не ми остава много време да пиша, но когато имам с удоволствие чета форума.Моето слънчице  е родено на 18 април и се казва Деси.Та се чудя аз какво ще правим цяла зима, какви забавления ще си измисляме в мрачните дни?Разбрах че имало курсове за плуване на бебето.Някой знае ли нещо има ли някакви координати?Аз намерих в интернет на една девойка(забравих и името), но тя още не ми е отоворила.
Ако някой знае нещо ще се радвам да ми помогне  Simple Smile
Приятен ден от нас!

# 295
Сисе, правиш ли ни новата тема ? Hug  bouquet

# 296
  • Някъде на път....
asjaHug

# 297

Общи условия

Активация на акаунт