какво правихте събота и неделя,нарадвахте ли се на татковците?
За яденето е малко относително като количество при нас,един път изяжда цяла паничка,около 200 грама,друг път половин,Вчера и правих нов вид пюре от едно списание бебешко,с праз лук,картоф и сиренце и си го яде с голям кеф ,даже не и стигна,ама и то беше много вкусно де,иначе попари,каши всичко с изключение на нещо плодове яде без проблеми.
За бибероните ние не ползваме,просто не я иска ,сега като и я дам си чеше зъбите с нея ,стиска я с уста и я издърпва.и така докато вземем следващата играчка.
Аллоказия мисля че Акварелката беше питала същото за дишането,аз не забелязвам дали Калина диша по-тежко,всъщност хич не я чувам.
Голди дано да се разминете по най-безболезнания начин и да се справите бързо с всички неразположения с Дима.

Ритка ние също много много честоо се замисляме дали да емирираме,всъщност знаем къде искаме,знаем защо искаме,но чакаме евентуално да ни позволят.Скоро четох една статия със заглавие"Обичам родината,мразя държавата" и не мисля че всичко зависи от обикновения редови гражданин в нашата мила страна,да може би ако всички се стремим да направим нещо за нея може евентуално да има подобрение,но преди това най-отгоре играят големите пари и сме купени и продадени преди да си помислим за каквото и да било ,ей това и е лошото,а и доброто (зависи от гледата точка) надържавната ни институция като цяло,ние просто го играем марионетки .Много е дъ;ъг този казус,ама можете да споделите и вашите мнения,какво мислите че ще ни накара да заобичаме и държавата си?
Я да разсея малко обстановката тук с един неприличен въпрос: Колко често правите секс? и искам всички да ми отговорят разбрахме ли се,ама честно.