АПРИЛчетата гонят есента и чакат с нетърпение снега!

• 14 450
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро момичета,
 какво правихте събота и неделя,нарадвахте ли се на татковците?
 За яденето е малко относително като количество при нас,един път изяжда цяла паничка,около 200 грама,друг път половин,Вчера и правих нов вид пюре от едно списание бебешко,с праз лук,картоф и сиренце и си го яде с голям кеф ,даже не и стигна,ама и то беше много вкусно де,иначе попари,каши всичко с изключение на нещо плодове яде без проблеми.
 За бибероните ние не ползваме,просто не я иска ,сега като и я дам си чеше зъбите с нея ,стиска я с уста и я издърпва.и така докато вземем следващата играчка.
Аллоказия мисля че Акварелката беше питала същото за дишането,аз не забелязвам дали Калина диша по-тежко,всъщност хич не я чувам.
 Голди дано да се разминете по най-безболезнания начин и да се справите бързо с всички неразположения с Дима. Hug
 Ритка ние също много много честоо се замисляме дали да емирираме,всъщност знаем къде искаме,знаем защо искаме,но чакаме евентуално да ни позволят.Скоро четох една статия със заглавие"Обичам родината,мразя държавата" и не мисля че всичко зависи от обикновения редови гражданин в нашата мила страна,да може би ако всички се стремим да направим нещо за нея може евентуално да има подобрение,но преди това най-отгоре играят големите пари и сме купени и продадени преди да си помислим за каквото и да било ,ей това и е лошото,а и доброто (зависи от гледата точка) надържавната ни институция като цяло,ние просто го играем марионетки .Много е дъ;ъг този казус,ама можете да споделите и вашите мнения,какво мислите че ще ни накара да заобичаме и държавата си?
 Я да разсея малко обстановката тук с един неприличен въпрос: Колко често правите секс? и искам всички да ми отговорят разбрахме ли се,ама честно. Flutter

# 76
Добро утро !
Аз ли съм първа?

Заповядайте на кафенцето и цигарката ( на който му се отдава ) smile3546  food010
 и малко мамбо  food002

Ето и една песен ,да не кажете,че се скатавам Simple Smile  Страхотен ден на всички !

http://www.vbox7.com/play:dd207470

# 77
Цитат на: reiana link=topic=345606.msg9157006#msg9157006 date=1226248101
[color=blue
Като говорим за филмчета ви препоръчвам Accidental husband -много е хубаво![/color]

Добро утро!  Hug
този филм е много добър, с любимата ми Ума Търман и актьорът, който играе Дани в Анатомията... Peace
Сухари, и аз ползвам Голдийс на Пападопулус, и с баткото пак тях ползвах, много са вкусни.
Бързо да оздравява това сладко дете Дима! Hug

....благодаря за кафето, аз макар, че пуша, сутрин кафето го обичам без цигара! Naughty

# 78
Цитат на: reiana link=topic=345606.msg9157006#msg9157006 date=1226248101
[color=blue
Като говорим за филмчета ви препоръчвам Accidental husband -много е хубаво![/color]

Добро утро!  Hug
....благодаря за кафето, аз макар, че пуша, сутрин кафето го обичам без цигара! Naughty
Наистина странно  newsm78 Grinning

# 79
  • Бургас
Добро утро Hug
Благодаря на всички за палците, имаше ефект, успях да сваля температурата до 37.3 тази сутрин; през нощта пак вдигна много висока, та цяла нощ сменях оцетени компреси; дори в 4 часа поиска да яде Simple Smile
Ритка, мерси за линковете, вчера цял следобед рових за информация, реших все пак да се допитам до детски ендокринолог, но май в Бургас нямало такъв ooooh! Засега проучвам нещата и утре ще имам информация.
Ясмина, грешката си е моя Whistling Аз кога бях писала, че Дима е със сополи /май минаха 2-3 седмици/ водих я няколко пъти при педката, но тя каза, че е от зъбите; после взе да накашля малко, пак я водих да я слуша, било от сополите, които слизат към гърлото; гърдичките били чисти. Започнахме Стодала, но Дима продължи да си накашля по 2-3 пъти на ден, не повече. Грешката ми е, че не я заведох и на частния педиатър още, когато започнаха сополите Tired Едната каза, че при зъби нормално се вдигала много висока температура, другата е на мнение, че температура от порядъка на 39 градуса е много опасна за толкова малки бебета и изисква незабавна консултация с лекар Confused А, кажете, на кого да вярваш ooooh!
Да не говорим пък как всички баби пред рентгена вчера цъкаха с език и ме питаха луда ли съм да дам да облъчват толкова малко бебе, абе приказка просто, че не ми стигаха другите тревоги Tired
Зината за сега го преглъща, нямах проблем с двата приема, да видим довечера как ще е третият Rolling Eyes Най-голям зор видях с вит.С, него не го харесва и се мъчи да го изплюе.
Толкова от мен засега, ще се върна назад да се задълбоча в коментираните въпроси и да се включа, че само за Дима пак писах Embarassed

# 80
Добро утро и спорна седмица!

Goldie, стискам палци да се оправи бързо Дима!
Някой беше писал, че високата температура при деца не е толкова опасна както при възрастните - НАПРОТИВ!!! При дечицата има опасност от фебрилен гърч (не искам да ви плаша, просто предупреждавам), затова при темп над 38,5 трябва да бъдем много внимателни и да вземем мерки! Децата много добре се влияят от физикални методи - водни обвивания  и обтривания, компреси с вода и пр. Заедно с това естествено трябва да се приемат и лекарства понижаващи температурата.
Момичета, като че ли напоследък има някаква тенденция голяма част от бебешките неразположения да се отдават на зъбите. Аз не съм много съгласна с тези становища! Не може в сезона на вирусните инфекции всеки сопол, кашлица, нервност, неспане, отказ от храна и темп да отдаваме на зъби. За да се постави подобна диагноза, трябва да бъдат отхвърлени всички възможни други причини (инфекциозни и неинфекциозни) и чак тогава да ги отдадем на зъби.
Моля ви, бъдете по-критични към подобни прибързани заключения, за да се придотвратят усложнения. Търсете второ и трето мнение ако трябва...(дано не е прозвучало назидателно, просто прекалено много неща се оправдават с тези зъби и стават бели)

Приятен ден на всичкииии!

# 81
Здравейте и от нас!
Голди най- искрено се надявам нещата да се окажат по-малко страшни отколкото звучиш и да отшумят по възможно най-бързия начин! Praynig
Ласи е абсолютно права и независимо от неистовото ни желание всичко с децата ни да е наред, трябва и да предполагаме по-сериозни неща и да ги проверяваме за да не се стига до страшни неща!!!
Аз пък да ви се похваля си купих индукционен котлон и какво мислите- нито една тенджера в къщи не работи на него, ама нито едно. Дори и тенджерата под налягане в която аз искрено вярвах! Е просто съм се за бой #2gunfire ама какво да се прави.... newsm78
За бибата- и ние не и бяхме фенове да скоро, когато( доказано от в последствие поникналия зъб) поради неистовия глад за гризене се привързахме извънмерно много към нея baby_neutral и сега си я търси. Нервно е детето, няма да му я взимам, а и за сега не е опасно за зъбите му.  Peace
Хубав ден на всички от мен!!!

# 82
Ласи, съгласна съм 100% с това, което казваш. Ако бях слушала лекарите и на Аси "зъбите" щяха да станат отит...

после повече

# 83
  • Бургас
И аз подкрепям Ласси Peace Не мога да си простя, че се доверих на педката за тия зъби и позволих нещата да се влошат Tired
За биберона - Дима засмука залъгалка, когато се научи да си я слага сама и да си чеше венците. Не ме притеснява залъгалката. Илчо се отучи изведнъж на 2 години. Бяха ни подарили една играчка Баба Яга да пази дома от зли сили Crazy -  с батерии и се хилеше отвратително. Та един ден просто му казах, че тя е глътнала залъгалката и е в корема и, и той не поиска друга. Само подпитваше от време на време няма ли да я изака Joy Сега обяснява на Дима как един ден баба Яга ще и глътне залъгалката Crazy

# 84
Здравейте мами и бебочета,ние вече си имаме 2 зъбчета и сучем цяла вечер през 1-2 часа,но явно не сме само ние така.Искам да ви попитам някой записал ли е маниците на кухня,защото ние вече сме ,и в началото много я хареса,но сега явно от зъбките и неиска да яде почти нищо,само иска да суче,дори снощи като се къпахме в душ кабината и аз съм седнала,а Стефи е седнала в мен и като видя цицата си я хвана с ръчички и се насука и заспа под душа Laughing

# 85
  • Варна
Привет на всички! Дороти мерси за кафето и поздрава   bouquet

и аз да дам още един глас в полза на съвета на Lassi , не се предоверявайте на диагнозата "зъби".  Peace

Goldie ще видиш колко бързо ще му мине на детенцето. А вит.Ц наистина е много гаден. Не може ли да го даваш с мляко или сок?

Elena draganova много сладка случка  Heart Eyes

Емма какво става, маате ли морковите  Laughing

# 86
Привет и от нас! Голди, много неприятно наистина. С Васи на мен ми се случи нещо подобно - на 4 месеца с бронхиолит, Т, АБ, инхалации, абе лоша работа.
Съгласна съм и аз с Ласи, че доста от проблемите се отдават на зъбите.
Азваси, вие обзавеждате ли се? Пералня, котлони??? Grinning Преди 5 години и ние се канихме да си купуваме индукционни, но като разбрах, че трябва да си сменя цялата посуда за готвене се отказах. Избрахме керамични. А пералнята ни е "Бош" и е вече на 7 години и е здрава, не е мръднала. Много сме доволни.
Аквариел, направо настръхнах от това трейлърче. Ама защо чак 2011 ще излиза??? Много далече ми се струва, дали няма да се появи някъде по сайтовете  Grinning

# 87
  • Добрич
Добър ден!

Мама Ласи много добре го е казала.Аз да допълня само,че от зъби изключително рядко се вдига температура и тя не е толкова висока.

Голди,бързичко възстановяване HugИ ние имаме в кабинета такава вещица,май ще я използваме като дойде ред Wink

Ема?Ема?Ема?

Елена,ние сме на домашна кухня Peace

Дидиморка,пита ли пита,а никой не говори за секса.... ThinkingСрам,не срам 1 път седмично е добре,някой път и по два.Наскоро обаче имахме период от месец затишие.А сега ме сметнете ако можете Grinning

# 88
здравейте.ние броим дните и пакетираме багажи.лек ден и от нас !  bouquet

# 89
Голди, много неприятно мила, добре че си потърсила второ мнение!
Ласи, права си много! Ама Лидия като е такава нервна, ние за невролог ли сме??? #Crazy newsm78 А това, че понякога не иска да яде какво може да значи? Rolling Eyes
Ася20, успех! Hug
Какъв секс милички, при нас е мираж това нещо. Толкова сме изтощени - по цял ден на работа, после се занимаваме с Лидия, само се приспиваме, днеска пак в 4.30 беше станала.

Моля ви мами с опит и без опит, кажете какво да го правя това дете - в колко да го слагам да спи??? Доспива й се всеки ден от 19.00-19.30, докато това-онова и 20.00 е в леглото. Обаче с това будене в 5 часа всеки ден направо не знам вече!!! По-късно ли да преместим лягането, какво ще кажете??? #Crazy newsm78
[/size]

Общи условия

Активация на акаунт